Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Laická montáž paraboly

Ahoj,mám jeden laický dotaz.Instaloval jsem si parabolu 60cm, singl konvertor a přijímač Mascom s dekoderem cryptoworks.Mám kartu UPC direct(Freesat).Parabolu natočím na pozici 0,8W, LNB screw cca 15st.elevace cca 31st. Síla signálu je 94% a kvalita cca 60%.Ale naladí se mi nějaké nesmyslné programy.Ani jeden z nabídky UPC co jsou na Thoru.Mám naladěný jiný satelit nebo je chyba v přijímači?(je z druhé ruky a pravděpodobně na něm majitel jen na CS linku na Astře).Dík za podněty k nápravě.

tokin111
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Laická montáž paraboly

Je to všelijaké,aj tu na vidieku sú rôzné ceny.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Ja uz som videl aj take, ze firma prisla pozreli si aky je barak,ake auto stoji pred nim a podla toho bola cena..... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jo někteří co se tím živí pak nemůžou překousnout když si někdo něco udělá sám. To bych si za chvilku mohl zvát elektrikáře na výměnu žárovky v lustru :))) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Nevím s tou cenou, ale standardně 800 i s montáží držáku za 500 nastavení namontované paraboly. :D Pokud s tím někdo má problém tak ať si to šteluje sám, víme jak to pak dopadá parabola natočená na "Austrálii" díky nedotažené elevaci a podobné fičury :)

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra