, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Laická montáž parabolyAhoj,mám jeden laický dotaz.Instaloval jsem si parabolu 60cm, singl konvertor a přijímač Mascom s dekoderem cryptoworks.Mám kartu UPC direct(Freesat).Parabolu natočím na pozici 0,8W, LNB screw cca 15st.elevace cca 31st. Síla signálu je 94% a kvalita cca 60%.Ale naladí se mi nějaké nesmyslné programy.Ani jeden z nabídky UPC co jsou na Thoru.Mám naladěný jiný satelit nebo je chyba v přijímači?(je z druhé ruky a pravděpodobně na něm majitel jen na CS linku na Astře).Dík za podněty k nápravě. |
tokin111
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 24 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: Laická montáž parabolyJe to všelijaké,aj tu na vidieku sú rôzné ceny.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Laická montáž parabolyJa uz som videl aj take, ze firma prisla pozreli si aky je barak,ake auto stoji pred nim a podla toho bola cena..... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Laická montáž parabolyJo někteří co se tím živí pak nemůžou překousnout když si někdo něco udělá sám. To bych si za chvilku mohl zvát elektrikáře na výměnu žárovky v lustru :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Laická montáž parabolyNevím s tou cenou, ale standardně 800 i s montáží držáku za 500 nastavení namontované paraboly. :D Pokud s tím někdo má problém tak ať si to šteluje sám, víme jak to pak dopadá parabola natočená na "Austrálii" díky nedotažené elevaci a podobné fičury :)Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|