![]() |
|
Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Ahoj,nechal bych si poradit před nákupem.Chci nový HD receiver,mám motor a sleduju A3 a potom A1 a A2 volné programy Sport a Muziku. Stačí mi jednotuner,hlavně mi jde o kvalitu obrazu a zvuku. Klidně koupím navíc i modul,pokud receiver nemá čtečku pro Skylink. Vybral jsem zatím tento : Technisat Technistar S2 , přemýšlel jsem i o Technistar Sir,ale tam je problém s firmwarom,pokud se používá motor,ataky s EPG./ tv freak forum/ Rád si nechám poradit jiný receiver k nové plazmě Panasonic 42ST50 Díky Sláva |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Co třeba GoSat 7055? Předchozí dnes již neprodávaný model 7050 na motoru chodí bez problémů. Obraz také výborný. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Ta S2 je kvalitní SAT a s modulem Smit CI+ Irdeto OK spolupracuje a rychle přepíná i obraz po HDMI na Plazmě je super - doporučuji. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Na ten Gosat 7055 jsem taky koukal,ale nenašel jsem kdo to vyrábí ani žádný recenze.S2 jsem vyčíhnul tady i s modulem a dopravou zdarma,ale právě že váhám,jestli mi někdo neporadí něco lepšího. http://www.obchody24.cz/satelitni-prijimac-technisat-technistar-s2-cam-modul Taky nevím jestli je rozdíl v rychlosti přepínání programů když máš modul nebo je rovnou karta v čtečce. |
slava68
![]() |
|
DoplněníS2 má čtečku CONAX - je nutný modul do slotu, Technistar SIR už má licencovanou čtečku karet Irdeto. Oba receviery jsem instaloval klientům a je tam spokojenost. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Viděl jsi nějakej rozdíl v obraze aŤ už SD nebo HD.Když instaluješ ty receivery viděl jsi na nějakýmznatelnej rozdíl v tý kvalitě obrazu ??? Hledal jsem na netu různý testy sat. receiv. ,ale nikde nic pořádnýho není. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Já mám Technisata HD8-SX, ta T.S2 i T.star SIR v kvalitě obrazu tam po HDMI není rozdíl, v SD i HD. A mám i Dreambox DM 800 HD PVR a ten obrazově tak 100% není jako Technisaty. Jen nekupuj T. Technibox SIR. A recenze jsou na TV.digitalne.cz, zde na Parabole a na (nevhodné slovo). R^ |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???S tím Gosatem asi nemáš zkušenosti,co ???Děkuju |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???http://www.tvdigitalne.cz/hdtv-prijimace/technisatJeště jsem teď našel ten receiver Isio http://www.tvdigitalne.cz/technisat-digit-isio-s1.html myslíš,že možnost ještě lepšího obrazu než S2,teď nemaám na mysli 1080p,což je jasný. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Gosata ne. Nešetři za 1.000,-kč. na víc, stojí zato koupit kvalitu. R^ A jdu spát. |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Budu taky pokračovat ráno a odpoledne objednám. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Isio je dost drahý a rozdíl zanedbátený skoro žádný o proti S2. Kvalitu vysílaného HD a SD signálu tím neovlivníš a budeš koukat i na ty rozdíly obrazu, co si dovolí i jako HD různé TV stanice výpustit. |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Děkuju ti půjdu do S2. Jestli máš nějaký obchod na netu tak dej odkaz. Když bude dobrá cena koupím u tebe,žes mi ochotně poradil v neděli skoro o půlnoci. Měj se Sláva |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Lépe nějaký linux např. HDBOX 9105plus, výborná podpora, zajímavé funkce, emu apod. Cena do třech tisíc.www.hd-box.cz ;) :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Co můžeš dneska v Emu pouštět ??? Dřív Digi,teď už si radši stáhnu film z netu |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Něco ještě jede, nějaký péčka, HD programy orf, hudební stanice VH 1 clasic a několik verzí MTV apod, dále možnost šaringu, multimediální funkce atd.Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE : Technisat HDPodle mého názoru - jsou Technisat i Gosat shity které by měly stát tak 1.500 Kč . Pokud chceš za každou cenu certifikovaný s dobrým obrazem tak Topfield 2060 , jinak výborný obraz i spoustu funkcí má i nejlevnější Ariva 102E :))) |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Ariva výborný obraz ani náhodou ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
donpedroZcela evidentně ti rukama prošly stovky TechniSatů. Ale pochybuji, žes alespoň jeden z nich zapnul.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE : Technisat HDMěl jsem tu čest s Technisat Technistar S2 a Technibox SIR , ale můj dojem z nich včetně kvality obrazu byl velmi špatný . Poslední dobrý Technisat byl podle mě STR1 v roce 2007. Jinak jsem měl na testy cca dalších 20 typů HD přijímačů , takže myslím , že bylo s čím porovnávat, samozřejmě rozumím tomu že dovozci chtějí vydělat tak berou to nejlevnější a ti co ještě věří tradičním značkám jim to žerou :))) |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Technibox SIR vůbec neber, že je to TechniSat, byť je tak prezentován. Ale S2 má obraz excelentní. To je bez debat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S2 nebo jiný ???Objednáno S2.Děkuju všem za názory. |
slava68
![]() |
|
To donpedroČo najskôr navštív očného!Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
![]() |