![]() |
|
Jak pridat digi dalsi satVse nastaveno merakem 1W a 5E. Jde mi o pridani pozice 5E. V prijimaci (srotu) digi tv, antena vše nastaveno vcetne diseqC, rucni ladeni, frekvence atd. ukaze i signal ok. Ale kdyz dam ladit nenajde vubec nic. zkousen i automat a vse mozne i nemozne. Nechapu. Je to blokovano operatorem v nejakem softu? Jinak ma zkusenost s timto humaxem hruza, ja bych to hodil do prvni popelnice. Poradi prosim někdo?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satJo to už se tu řešilo, digi nechalo uvolnit novej soft, kterej znemožnil příjem jiných programů a družic než má digi ;PNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satAha a ja se sel u toho pos..t. Ja se operatorskym kramum vzdy vyhnul, ale co bych pro rodinu neudelal. Uzasne sroty, desne ovladaní. A to jsem jim tam dal duo monoblok. Kdysi astra - hotbird. Takze neni cesta ven? Ani pres rs232?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satjo, cesta je.. pouzit linux box za predpokladu ze mas data .. jinak adios amigos |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satno asi maj dost zákazníků a proto si jich nemusí vážit a vymejšlejí jak jim dělat sviňárny. ;P Jim tam dej ještě další přijímač na tu 5E :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satOki, dik za rychlé informace.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satAhoj, takže koupě jiného reciveru(s linuxem to neumím) by nepomohla? Nerozumím pojmu automatická aktualizace...To by se dělo (po vypnutí proudu) i u ne Digy přístroje?Mám Humax DIGI*II. |
petřvald
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satKoupě jiného receiveru by ti pomohla, pokud je přemluvíš ať ti ho spárují s tvou kartou. Hodně štěstí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Jak pridat digi dalsi satSpárují... hmm, takže, strčit placenou kartu a koukat na jiným přístroji automaticky nefunguje?A jééje. |
petřvald
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
![]() |