![]() |
|
dvd recordermam dotaz dvd recorder mi nejde zapnout ani dalkovym ovladačem ani ručne mužete mi poradit? děkuji |
stanik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 141 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
RE: dvd recorderCo to je za značku?Jak je starý? Kolik má nalítáno? Má to HDD? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
dvd recorderhometeech 34OO s hdd 160gb staři asi 3 roky malo použivany |
stanik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
RE: dvd recorderPravděpodobně klasická závada zdroje, netrápit vytáhnout ze zdi a nechat opravit.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: dvd recorderTak už to má za sebou, upřímnou soustrast. A kdy vydá zde, kolega Saxon slíbenej článek o příjmu DVB-T za inverzních podmínek. Dík za info. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
for CESuž je v redakci, takže snad o tomto víkendu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: dvd recorderA naco je v dnesnej dobe vobec dobry niejaky dvd recorder? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: dvd recorderkasrzeby na nahravanie a jednoduchu tvorbu dvd? :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: dvd recorderKasr: DVD rekordér je dobrý na to, že keď náhodou nie si doma a chceš niečo vidieť, nahráš si to. Napríklad keď bola prezentácia trasy na Tour de France, nemohol som to pozerať, ale dal som si to nahrať a pozrel zo záznamu. A to nehovorím o funkcii Timeshift, program začnem pozerať povedzme o pol hodiny neskôr a pri sledovaní môžem pretočiť reklamu |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
luboTSa co z toho neumí receiver s PVR?DVD receiver byl šikovný ve své době, ale ta je pryč minimálně 5 let. Pokud ti šlape nyní, proč ne, ale cpát prachy do jeho opravy v dnešní době... Blbost. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Zaseale pokud někdo má opravdu kvalitní DVD rec. tak ta nahrávka z RGB výstupu satelitního přístroje do RGB vstupu DVD v režimu XP z obrazově kvalitního programu je docela koukatelná. ;) Jistě PVR je výš.Ale uplně bych ty kvalitnější DVD nezatracoval. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: dvd recorderSaxon: to že Ty máš PVR, neznamená že ho má každý. Ale nebudem vyhadzovať rekordér a kupovať PVR, takisto ako nevyhadzujem starú dobrú CRT a nekupujem iné kým to nie je nevyhnutné. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: dvd recordersaxonjj len s tym rozdielom, ze funkcia pvr nie je pouzitelna na kazdom boxe. Ja na nahravky bezne pouzivam dm 800hd s pvr. Skus ale zapnut pvr trebars na takom philips 6010, ktory dodnes pouziva moja zena v kombinacii so starou 72cm crt :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: dvd recorderto je si jediná vec , ktorú som doma nemal, nemám a ani mať už nebudem.Neviem prečo k tomu nemám vzťah. K gx-625 a gx r99 mám dodnes.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeeeeeeeeeeeeeelebo v tej ere mali aj pekny vzhlad tie pristroje, okrem kvality.Teraz to vsetci narvu do najlacnejsej krabice a tak to aj vyzera...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: dvd recorderNevyhazovat! Pro diváky analogové d.i.g.i je to výhledově velmi perspektivní přístroj... :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: dvd recorderUž i Můj staricky opensat měl pvr |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: dvd recorderJá mám starej HDD/DVD Panasonic taky doma. DVD mechanika ještě žije, ale netrápim jí, mám na HDD všechny zásadní české komedie/Švejk, Světáci, Baroni, Prapor, komplet Chalupáře, Krkonošské pohádky a oblíbenej Most u Remagenu/. Když je venku hnusně, tak je to ideální přehrávač v garáži.Občas si na něj natočim signál z domácí kamery před domem, když se ve vsi koná nějaká "problémová" akce, abych měl případně vandala natočeného. Taky si ho hejčkám, jednou to bude pěknej oldkousek. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: dvd recorderdvd mechanika je ešte stále k, mání ,na ebay.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: dvd recorderTie casy su prec, cina bola este zatvorena.Boli to krasne stroje bolo na co pozerat.Teraz je in lacny china shit ! Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: dvd recorderTaké jsem už DVD rec odložil do archivních strojů, nicméně jsem nikdy nezaznamenal problém se šifrováním a nahrávku jsem stáhl do PC ve srovnání s PVR v celku malé velikosti. PVR jsem přestal používat právě z důvodu problematického kopírování, přehrávání a také velikosti záznamu. Případný film, nebo pohádku stáhnu z netu a přehrávám na TV přímo pomocí DLNA z PC.Moje žena zjistila že tak lze koukat i na propáslé seriály a tak mám stejně dilema. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: dvd recorderPresne tak. Dnes bezne pozeram videa z pocitacov,mobilov a stb v sieti-bez niejakeho manipulovania s mediami. Akurat jeden starsi pvr stb s externym hdd tam sa pripojit samozrejme neda. Ale tam sa nahrava vynimocne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE:dvd recordérHDD_DVD používám už 5let a nedám na něj dopustit.Perfektně nahrává a má přesný střih,takže reklamy nemají šanci.Ještě se nestalo,že by byla při nahrávání nějaká chyba, jako je to u ex.hard discu!Nahraji a co se mi líbí přepálím na DVD. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
zezekrásný analog si pálíš pomocí jedniček a nul R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
PierrepetrTvůj názor ti neberu!Hlavně,že mě to vyhovuje,nazdar! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
ano mášpravdu,někdo pije i vlastní moč,taky mu to vyhovuje,dokonce je spokojen"Moč pije hodně lidí, všichni to dělají v soukromí a nikdo se tím nechlubí. Člověk musí být jen statečný," R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
![]() |