Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

dvd recorder

mam dotaz dvd recorder mi nejde zapnout ani dalkovym ovladačem ani ručne mužete mi poradit? děkuji

stanik
Registrace: 7/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dvd recorder

Co to je za značku?
Jak je starý?
Kolik má nalítáno?
Má to HDD?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

dvd recorder

hometeech 34OO s hdd 160gb staři asi 3 roky malo použivany

stanik
Registrace: 7/2006

Pravděpodobně klasická závada zdroje, netrápit vytáhnout ze zdi a nechat opravit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Tak už to má za sebou, upřímnou soustrast. A kdy vydá zde, kolega Saxon slíbenej článek o příjmu DVB-T za inverzních podmínek. Dík za info. R^

CES
Registrace: 4/2007

for CES

už je v redakci, takže snad o tomto víkendu.

On Air!

Saxon

A naco je v dnesnej dobe vobec dobry niejaky dvd recorder?

Kasr
Registrace: 8/2008

kasr

zeby na nahravanie a jednoduchu tvorbu dvd? :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Kasr: DVD rekordér je dobrý na to, že keď náhodou nie si doma a chceš niečo vidieť, nahráš si to. Napríklad keď bola prezentácia trasy na Tour de France, nemohol som to pozerať, ale dal som si to nahrať a pozrel zo záznamu. A to nehovorím o funkcii Timeshift, program začnem pozerať povedzme o pol hodiny neskôr a pri sledovaní môžem pretočiť reklamu

LuboTS
Registrace: 5/2006

luboTS

a co z toho neumí receiver s PVR?

DVD receiver byl šikovný ve své době, ale ta je pryč minimálně 5 let. Pokud ti šlape nyní, proč ne, ale cpát prachy do jeho opravy v dnešní době...
Blbost.

On Air!

Saxon

Zase

ale pokud někdo má opravdu kvalitní DVD rec. tak ta nahrávka z RGB výstupu satelitního přístroje do RGB vstupu DVD v režimu XP z obrazově kvalitního programu je docela koukatelná. ;) Jistě PVR je výš.Ale uplně bych ty kvalitnější DVD nezatracoval.

hobo
Registrace: 1/2007

Saxon: to že Ty máš PVR, neznamená že ho má každý. Ale nebudem vyhadzovať rekordér a kupovať PVR, takisto ako nevyhadzujem starú dobrú CRT a nekupujem iné kým to nie je nevyhnutné.

LuboTS

saxon
jj len s tym rozdielom, ze funkcia pvr nie je pouzitelna na kazdom boxe. Ja na nahravky bezne pouzivam dm 800hd s pvr.
Skus ale zapnut pvr trebars na takom philips 6010, ktory dodnes pouziva moja zena v kombinacii so starou 72cm crt :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

to je si jediná vec , ktorú som doma nemal, nemám a ani mať už nebudem.Neviem prečo k tomu nemám vzťah. K gx-625 a gx r99 mám dodnes.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeeeeeeeeeeeeeeee

lebo v tej ere mali aj pekny vzhlad tie pristroje, okrem kvality.Teraz to vsetci narvu do najlacnejsej krabice a tak to aj vyzera...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nevyhazovat! Pro diváky analogové d.i.g.i je to výhledově velmi perspektivní přístroj... :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Už i Můj staricky opensat měl pvr

satman1
Registrace: 9/2010

Já mám starej HDD/DVD Panasonic taky doma. DVD mechanika ještě žije, ale netrápim jí, mám na HDD všechny zásadní české komedie/Švejk, Světáci, Baroni, Prapor, komplet Chalupáře, Krkonošské pohádky a oblíbenej Most u Remagenu/. Když je venku hnusně, tak je to ideální přehrávač v garáži.
Občas si na něj natočim signál z domácí kamery před domem, když se ve vsi koná nějaká "problémová" akce, abych měl případně vandala natočeného.

Taky si ho hejčkám, jednou to bude pěknej oldkousek. ;)

On Air!

Saxon

dvd mechanika je ešte stále k, mání ,na ebay.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tie casy su prec, cina bola este zatvorena.Boli to krasne stroje bolo na co pozerat.
Teraz je in lacny china shit ! Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Také jsem už DVD rec odložil do archivních strojů, nicméně jsem nikdy nezaznamenal problém se šifrováním a nahrávku jsem stáhl do PC ve srovnání s PVR v celku malé velikosti. PVR jsem přestal používat právě z důvodu problematického kopírování, přehrávání a také velikosti záznamu. Případný film, nebo pohádku stáhnu z netu a přehrávám na TV přímo pomocí DLNA z PC.
Moje žena zjistila že tak lze koukat i na propáslé seriály a tak mám stejně dilema.

člověk
Registrace: 3/2006

Presne tak. Dnes bezne pozeram videa z pocitacov,mobilov a stb v sieti-bez niejakeho manipulovania s mediami. Akurat jeden starsi pvr stb s externym hdd tam sa pripojit samozrejme neda. Ale tam sa nahrava vynimocne.

Kasr
Registrace: 8/2008

RE:dvd recordér

HDD_DVD používám už 5let a nedám na něj dopustit.Perfektně nahrává a má přesný střih,takže reklamy nemají šanci.Ještě se nestalo,že by byla při nahrávání nějaká chyba, jako je to u ex.hard discu!Nahraji a co se mi líbí přepálím na DVD.

zeze
Registrace: 5/2011

zeze

krásný analog si pálíš pomocí jedniček a nul R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierrepetr

Tvůj názor ti neberu!Hlavně,že mě to vyhovuje,nazdar!

zeze
Registrace: 5/2011

ano máš

pravdu,někdo pije i vlastní moč,taky mu to vyhovuje,dokonce je spokojen
"Moč pije hodně lidí, všichni to dělají v soukromí a nikdo se tím nechlubí. Člověk musí být jen statečný," R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra