Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

27.5w bbc paket

kdo vi biss kluce na tento paket?27.5w bbc

tchiga
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 27.5w bbc paket

aktuálně je máš pořád na veřejně známém webu...N.a.j.m.s.a.t.
Ale stejně Ti to asi nepůjde, v Arivě abych naskenoval, jsem dal ručně v settingu všechny pidd ,sid apod., pak naskenuje celou nabídku,ale nic se neotevře. Na novém HD-Boxu to naskenuje automaticky celý paket a píše chyba programu. Tam je nějaký problém a asi dobré zabezpečení od poskytovatele, potože to neukazuje jako kodovaný kanál a pak to nechce logicky přidělovat zádné biss kody. Tedy tváří se to , jako volný kanál. Pro mě je tedy pozice na 28,2E Astra. Škoda, pro Slovenský region 27,5 W by byla možná lepší alternativa... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

ale ide to!!!

BBC package (27.5W) na mojej starsej Optibox Koala funguje, tak to musi ist aj na dalsich Octagon klonoch...Na dotycnom kanale treba stlacit dvakrat tlacitko "Info", potom stlacite cervene tlacitko a a na pravej strane vpiseme, to co treba. A nech vas nemyli, ze je kanal oznaceny ako FTA, vsetko ide, ako ma (okrem STV HD a S4C HD, aspon u mna).

fuckear
Registrace: 2/2005

To je divný, že u HD-Boxu 9105 plus mi píše po naskenování celého paketu chyba programu. Může to někdo testnout s HD-Boxem , mě mate, proč se to tváří jako volný kanál a klíč BISS tedy nejde přidělit... :scared:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

na dm800se klon to funguje bezproblemov, staci len doplnit kluce

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

na HD-Boxu 9105 OK! tak jak píše fuckear

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+