Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Premier League - práva pro ČR - z roku 2009

Hledal jsem oznámení minulého kontraktu - bylo to 15.12.2009

Např. zde
http://www.sportspromedia.com/news/eastern_europe_increasingly_lucrative_for_premier_league/

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

J*bat....

Pokud bude mít práva ruská státní televize, je mi osud českých práv ukradený.....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Premier League

to nikomu nenechá. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

Teda

samozřejmě DIGI. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Ani není komu.....

Nova nemá prachy, Prima.... no... Vzhledem k tomu, že se pustili do ChL a budou rozjíždět další kanál - a penězi zatím nešetří - tak tady by to logiku mělo, stejně jako u Sport TV, která krom LaLigy ve své podstatě jinou špičkovou soutěž nemá a v Holandsku PL už vysílá.... Ale jestli Cigi, Sport TV, nebo Prima.... je to z deště pod okap...

hotovyrad

RE: Premier League - práva pro ČR - z roku 200...

Ja som to už pár krát písal, myslím že Digi druhý krát do astronomickej sumy nepôjde a kúpi to CME a nie iba pre český a slovenský trh

LuboTS
Registrace: 5/2006

CME????

A za co, když jsou na pokraji krachu?

hotovyrad

@hotovyrad: Aj Real Madrid či FC Barcelona sú na pokraji krachu a koľko investujú... CME má problémy odkedy si z toho pár ľudí urobilo rumunskú firmu, ale raz to bude opäť americké a konkrétne vo vlastníctve WB. A CME Premier League chce, o práva sa uchádzať budú. Na našom trhu to chcú pre Nova Sport a Dajto (Fanda) pre aké televízie to chcú na iných trhoch to neviem, ale o práva bojovať budú.

LuboTS
Registrace: 5/2006

to Lubo

Přiznej si, že PL na Nově není nic opřeného o realitu, ale jen tvé zbožné přání.... Nic víc a nic míň... I kdyby to Nova získala, to si myslíš vážně, že to bude posun proti Cigi? Asi jako NBA, na která mají práva a budou vysílat celých ŠESTNÁCT utkání základní části a 14 z Play off? Nebo jejich práva na ATP Tour, kdy polovinu turnajů vysílají od semifinále dál? Nebo NHL, kdy nedávali Live ani všechna konferenční finále? Sorry, ale když něco nedělají pořádně, ať to nedělají vůbec. Chtít PL na Nově může jen bez urážky blbec.... Navíc, když (pokud se nebavíme o Share) máme TV PL HD na desítce defacto zadarmo....

Neber si to osobně, ale při Tvém stesku po Premier league na Nově jsem si nemohl nevzpomenout na některé, kteří jsou lační po bracích typu TV Pětka, nové sra*ky na maďarském Cigi atd... prostě si udělat čárku z kvantity, přičemž kvalita je nezajímá.... a PL na Nově je totéž....

hotovyrad

to hotovyrad

nesouhlasím. I špatné HD na Novasport je mnohem lepší než SD mazanice Sport1,2 či DIGI. Teď navíc budou moci využít Fandu (bohužel v SD). Ono se všechno na jednom kanále vysílat nedá. Spousta zajímavého obsahu je ve stejný čas.
Typicky nedělní fotbaly, tenis, finálové kolo golfového turnaje EPGA, MOTO GP, F1, ... Mě by potěšilo kdyby opustili nesledovaný ruský fotbal a nahradili ho anglickým. Stačí mi 3 zápasy o víkendu :-)

tnt
Registrace: 1/2006

to tnt

nejde mi o technickou kvalitu, ale o obsah - který není. Koupí práva a nevysílají nic... sorry, ale ať to pak nedělají vůbec... MotoGP, F1 na Nově? Výsměch... dyť oni nevysílají ani stupně vítězů natož tiskovky!!! Třetina závodů sežere reklama! Takhle se to fakt nedělá, NS je placená stanice, stejně jako C+ nebo SKY, nevidím sebemenší důvod po nich nechtít stejnou kvalitu... 3 zápasy o víkendu? Proč tři? Hraje se jich deset a minimálně 5 každé kolo spolu nekoliduje! A co když se bude hrát PLa zároveň polede F1 i MGP? Sjejich přístupem ať radějí dělají míň sportů, ale pořádně, nebo ať to zavřou úplně. Nevidím důvod, proč se spokojit s málem, to raději naladím jiné....

hotovyrad

Je pravdou, že Rumuni s CME se jen tak nechtějí Američanům vzdát a WB dlouho nebude mít šanci. Mouhou si nechat zajít chuť. Mimochodem mrkněte se na netu, čím vším se CME živí a možná zjistíte, že TV je jejím snad okrajovým koníčkem. CME už dostalo mnoho zajímavých nabídek, jako příkladem od Ruperta a nebo RTL a jiné. Nějak ty nabídky ustála. A proč ne, když východní Evropu pořád nakrmí filmy typu Policejní akademie a nebo ještě horším škvárem, jako je best film Jak ukrást Dagmaru. Modré z neba a Farmár sype, jak oslík otřes se :) Nekonečné zahrady a paneláky jsou k nezaplacení! Proč by tedy CME měla přeplácet Anglickou ligu, když ví, že právě Cigi Sport může jenom vykrvácet. A navíc, Český TV trh není v žádném případě normální. Pořád je těžce zmrzačený z dob otce národa Železného.

Longines
Registrace: 3/2012

Pro běžného diváka v ČR a SR by byla Nova Sport asi nej volba ...

Do roku 2009 NS vysílala zápasy ve všech časech - i dohrávky ..

Díval jsem se ještě na datum smlouvy pro Middle East (ADMC Sport) a ta smlouva byla podepsána už v létě 2009. Pro Middle East zatím nová smlouva není ...

Jen v Íránu má práva Press TV
http://www.panarabiaenquirer.com/wordpress/press-tv-wins-english-premier-league-right/

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

tenhle vykend

byl stejne na gooli skromny :( ,stejne i kdyby to koupil v cz/sk kdokoliv neminim poslouchat ty kokrhely takže pokud jde využivam polaky , ostatni vetši paraboly 10" menši v pohode 39"east digi mne nezajima komentar i kvalita Rv

WADER
Registrace: 12/2009

to WADER

Souhlas.... I kdybych neměl možnost pololegálního příjmu, tak si koupím kartu Trikolor i se čtečkou, ale NS fakt NE!!! Nejsem zoufalec....

hotovyrad

NBA POOL

Mimochodem, přišel někdo na to, k čemu je na desítce NBA Pool HD? nikdy tam nevysílali nic než pruhy....

hotovyrad

Ale vysílají.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

to HiFiOK

jo? V noci tam jsou zápasy?

hotovyrad

hotovyrad

Takže kdo se dívá na NS je zoufalec? To jako proč?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jako zoufalec bych si připadal, kdybych koukal na něco, kde nerozumím komentáři a ještě bych za to platil.
Já se dívám na NS celkem běžně a jako zoufalec si rozhodně nepřipadám.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

to joscer

Za prvé polsky nebo rusky rozumím stejně, jako česky.... a za druhé k čemu komentář? Když jsi na stadionu, tak Ti to taky nikdo nekomentuje. Raději volím špičkovou technickou kvalitu, kde si úsudek udělám i bez komentáře. Naopak to tak dobře nejde....

hotovyrad

tiez si myslim, ako napisal hotovyrad, ak nema NS davat aspon 5 zapasov za vikend tak to nema zmysel, ja osobne pozeram takmer iba PL, uz sa min raz stalo, ze napr markiza kupila MS v hokeji a videli sme cca 6 zapasov, mozno to bolo trochu viac

mjamriska
Registrace: 4/2003

to mjamriska

Nic, na co má Nova práva... nic... nedělá pořádně... Loni z NHL i NBA nedávali ani konferenční finále, v běžné sezoně 2-3 utkání TÝDNĚ!!! K dnešnímu dni jede NBA šestý den a Nova vysílala JEDEN zápas a celkově jich bude celých ŠESTNÁCT za sezonu... ATP Tour tenís, nyní si honí triko na Turnaji mistrů, ale jinak vysílají drtivou většinu turnajů od semifinále dál a když se jim zachce tam pustit Sport Expres nebo další šaškárny, tak ZALŽOU, že vysílací trasa je ukončena - jeden turnaj tuším před měsícem, navíc hrál Štěpánek, tak jsem přepnul na C+ Deportes HD který měl asi jinou trasu...Motorky, formule... useknou stupně, nedávají tiskovky, tragičtí komentátoři... Tahle stanice je BRAK a stojím si za tím, že spoléhat na sport na Nově opravdu je akt zoufalství.... Když se oprostíme od pololegálního sledování tak polská C+ nebo ruský Tricolor/NTV+ jsou levnější a technicky i obsahově zcela jinde... Za rok v červenci jedu na motorce do Stalingradu a s nějakou tou kartičkou zcela jistě odjedu :-)

hotovyrad

Když začneš pořádně platit, možná to pak budou pořádně dělat! Osobně je mi PL někde, ale kdyby mě zajímala, tak bych byl vděčný za každé utkání, které mi kanál, co si platím, koupí.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik 535

Budu, ale Trikoloru.... Tomíku, není to jen o PL, ale o přístupu NS, nedělají nic pořádně... Když něco dělám, tak to dělám pořádně a holt pokud člověk má možnost srovnání, tak proč nechtít totéž, co dávají provideři jinde a spokojit se s málem?

hotovyrad

Pak ale nemáš nejmenší právo je kritizovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra