Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Premier League - práva pro ČR - z roku 2009

Hledal jsem oznámení minulého kontraktu - bylo to 15.12.2009

Např. zde
http://www.sportspromedia.com/news/eastern_europe_increasingly_lucrative_for_premier_league/

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

hotovyrad

Neber si to osobně, nevím jestli jsi to, co teď napíši spojovat s tebou, ale psát na jedné straně "Na stadionu také nemáš komentář" a na druhé straně "Nova sport ani nemá studio před nebo po zápase s rozhovory a analýzou utkání" mi připadá jako schizofrenie.
Ano, když jdu na fobal na stadion, tak čekám něco jiného než když to sleduji v telce.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Premier League - práva pro ČR - z roku 200...

Taky nemohu pochopit to očekávání, že mu stanice, kterou si platí max. několik stovek tisíc abonentů (tipuji max.3), když beru v potaz UPC+digi+freesat+promile z místních kabelovek, že mu přinese totéž co stanice, kterou si platí násobně(možná řádově) více abonentů.
A už vůbec ne kritiku neplatiče.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik 535

Platformu jsem měl 2 roky. Nyní ano... mám Trikolor nasdílený, ale od července jej budu mít opět legální a nechci Ti sahat do svědomí, taky si myslím, že nechytáš pouze FTA a zaplacené stanice, ruku na srdce..... K tomu servisu okolo... jako sorry, ale když utnou přenos a místo něj dají ne další přenos, ale Teleshopping, tak tohle opravdu košer není... Ale jak bylo řečeno, každmu, co jeho jest, na Nova sport nekoukám a polud někomu to jejich podání stačí, je to jeho boj....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Asi nejsem takový sport. fanoušek protože jediné na co se dokážu doma dívat sám je poker nebo tenis. A toho je všude habaděj i fta. Na hokej nebo fotbal koukám max. někde v restauraci.
Ale to je jedno. S principem to nesouvisí. Když na to nebudou mít, tak si to nemohu dovolit koupit nebo to dělat "pořádně".

Tomik535

Možná

bych to viděl já asi takhle.Pokud by to měla u nás vysílat jakákoliv jiná SD stanice než Digi Sport tak je to uplně jedno pokud to budou mít dál oni.A nějak nevím kdo jiný kromě NS by to mohl mít v HD.Takže debata muže být klidně uzavřena že jo? ;) Prima HD tu jaksi nepočítám,protože nevím proč se tak vlastně jmenuje.Nebo by snad zahájili nativ třeba tou PL?

hobo
Registrace: 1/2007

Tomik 535

To mě napadlo, že na sport nekoukáš... kdybys koukal, tak Tě přehmaty Novy vytočí do běla :-)

Jinak mě celkem zaráží úpadek Sport TV, loni krom španělské ligy měli italskou, českou, slovenskou, extraligu v hokeji, NBA a semtam Evropskou... no a letos krom LaLigy dávají jen zápasy Lev Praha v KHL a snad už nic.... Jo, zápasy Toreadorů na býcích, to je prča sledovat :-)))

hotovyrad

J*bat....

Pokud bude mít práva česká nebo slovenská televize, je mi osud ruské státni televize ukradený...Zase aspoň pre mňa,keďže som slovák.

tatar
Registrace: 4/2006

to tatar

Pro někoho nemusí být přenos v HD rozlišení, stačí, když je HD v rozmazaném logu. Hodně ostrý obraz při sledování Cigi sportu přeji a těším se na další utkání na Sport 1 HD RU s bitratem 15000+ a AC3 zvukem :-))))))

hotovyrad

hotovyrad

Tak je vidět, že jsi v tomto směru extrémista a na tom stavíš svůj názor, že kromě toho, co ty sleduješ, vše ostatní je vlastně špatné.
Chtěl bych vidět, jak bys rozpoznal na dvou televizorech vedle sebe obraz s bitrate kolem 10 tisíc a přes 15 tisíc, teda pokud se nebudeš dívat z půlmetru na dvoumetrovou obrazovku.
Koukám na Novu Sport běžně (jo aha to už jsem někde psal) a nějak mě nic do běla nevytáčí. Možná je to tím, že nejsem nervově labilní člověk. Možná jen také jsem tak nějak obyčejně náročný, nevím.
Jaké přehmaty máš vlastně na mysli?

joscer

Ve večerních hodinách dne svých narozenin poznám bitrate i v regálech z ulice.

Tomik535

to joscer

O jakých 10000 to mluvíš? PL vysílá SDčkový Cigi Sport. Vše ostatní je spekulace, fantas, zbožné přání.... Realita je Digi, zdar....

Jaké přehmaty Novy mám na myslí? Přečti si výše, co jsem psal o jejich pojetí sportu... Být jak říkáš nenáročný znamená zkousnout LEŽ ve smyslu - přenosová trasa končí - a koukat na Horsta Fuchse, zatímco jinde tenis (navíc tehdy hrál Štpánek s Hewittem) běží? Pak je otázkou, kde je hranice mezi "nebýt náročný" a "nebýt vůbec fanoušek"....

hotovyrad

@hotovyrad: ja som odpovedal že je moje želanie aby CME získalo Premier League. Ale to že to kúpiť chcú, to určite vieš. Chceli kúpiť olympijský hokej a kúpili ho, nezaoberali sa tým koľko majú peňazí. A to že Digi už do práv neinvestuje toľko ako kedysi, si si tiež mohol všimnúť. Z atraktívnych súťaží im zostala len Premier League. Všetko je však otvorené, kto to získa nezávisí od našich názorov, zatiaľ je isté len to že oficiálne sa o práva vchádzajú Digi a CME, netreba však zabúdať na to že kde sa dvaja bijú, tretí víťazí. Takže čisto teoreticky to môže mať niekto iný ako niekto z oficiálnych záujemcov

LuboTS
Registrace: 5/2006

Opravdu

nemá DIGI jakési předkupní právo pro dané regiony,které si zajistili když to kupovali?Teda pokud by od toho nešli.Mám dojem že tuto informaci jsem někde četl.

hobo
Registrace: 1/2007

to hobo

Já si myslím, že opci mají....

hotovyrad

hotovyrad

No myslel jsem, že jsi trochu chápavější. Když jsem vedle sebe "položil" dvě hodnoty, tak jsem samozřejmě myslel, že zkrátka ten rozdíl nepoznáš, a je jedno kdo to vysílá. Nevím proč do toho táhaš nějaké Digi. Psal jsem OBECNĚ, ne porovnání PL a kdo ji vysílá. Jo já zapomněl, ty jsi borec ty bys poznal i rozdíl mezi 14 tisíci a 15 tisíci.
A s tou Novou. Neříkám, že by mi nevadilo, když mi utnou zápas (počítám se mezi fanoušky, ale třeba zrovna na tenis koukám příležitostně), já jsem zatím neměl tu "čest", aby se mi to stalo. Ale doufám, že nepřeháníš. Aby to nebylo stejné jako příměr, že při přenosu F1 nebo MotoGP je třetina přenosu reklama. Což samozřejmě není pravda. Ale tos možná nepsal ty, abych ti něco nepodsouval.

joscer

to joscer

Nepochopil jsi mě.... Já reagoval na AKTUÁLNÍ stav, tzn skutečnost, že PL vysílá Digi, ne nějaký blábol, co si někdo vysnil s rukou v nočníku, že snad někdy bude PL na Nova Sportu v HD. A kdybys znal mé názory a nejen vypichoval jen to, co se Ti hodí, tak moc dobře víš, že se právě těmto honibrkům za bitrate (zdravím ivo2001) směju do tváře a otevřeně hlásám, že bitrate neznamená nic....

Reklam u F1 a MGP možná není třetina, ale je jí fakt hodně, a pokud mám možnost srovnání a vím, že tytéž přenosy vysílá Polsat HD, Sport 1 HD RU bez reklam, nevidím sebemenší důvod k tomu být spokojen s NS....

hotovyrad

vysílací práva PremierLeague na další 3 roky by mohl získat SlovakSport. A když se spojí se ŠlágrTV, budou moci dávat i dva sobotní přenosy v 16:OO. Kvalita obrazu bude aspoň zaručena. A naše babky budou aspoň ve 4 odpoledne šestého dne v týdnu dělat něco normálního a nebudou čučet na kraviny.

pf09
Registrace: 8/2010

to pf09

nene, TV pětka si zaregitrovala názvy Šestka, Sedmička a Devítka.... sportovní Expanze se přímo nabízí. Komentovat bude Iveta :-)

hotovyrad

Osmíčka je ještě volná? :-) jdu po ní - i po ležaté...

pf09
Registrace: 8/2010

to pf09

Mám pocit, že osmičku přeskočili..,,

hotovyrad

hotovyrad

hotovy rad koho zajímá tvoje chlubeni ze si platis zahr. TV a tvoje tvrzení ze nova prý to dela spatne a ze jak říkáš napolovic. Nejsem si jist jestli jenom neplacas blbosti aby ses tady zviditelnil. NHL dala dost zápasu F1 dávat taky podle mne dobře dava i naši ligu, tak nevím co se ti nezdá a že by to dávala všechno na půl to sem si nikdy nevšiml ze by něco v pulce ukončili. A stupně vytezu dávají taky. Tak nevím o co ti de. Ses asi jenom Chvástal!

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

To myslíš vážně, že NHL dávala loni Nova Sport dost? Hmm, tak jo no, 2-3 zápasy týdně a ani ne všechna konf finále.... Stupně vítězů u MotoGP nedávají hooodně často, můžeš mrknout na motorkáře.cz jaký mají názor na Novu, kterou motorky vůbec nezajímají a dávaj je jen proto, že si přenosy zaplatil Karel Abraham - tady vím, o čem mluvím, protože sám motorkář jsem a KA znám osobně.... Já se nechvástám, ale nevidím důvod, proč něco přehlížet.... ale hlavně že ses vyblil, šašku počmáraný

hotovyrad

hotovyrad

hotovyrad no nevím všechno znáš všude si byl ty jsi takový brouk pytlik. A nevím proc by novu nezajímal motorky dávají každý závod, nebudou tom přece věnovat caly den. A že by si někdo platil přenos sám????? Jedna baba povídala.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

Nevkládej mi do úst něco, co jsem neřekl... To, že AB Cardion si platí přenosy na Nově je fakt, to jako dlouholetý sportovní novinář a přítel šéfredaktora motorkari.cz opravdu vím...

hotovyrad

dodatek

...nemám problém dodat, že jsi mi zatím nic nevyvrátil, jen stupidně bliješ nenávistný škvár. Budiž Ti ale tato Tvoje žášť z mé strany srdečně přána

hotovyrad
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra