Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prechod od CSLinku

Zdravím Vás, viem že je to tu obmielaná téma, ale...Mám na cslinku Total do 22.02.13.... teraz newiem či kartu výmena pošlú od Skylinku alebo to od nich žiadať ? thanks :lookaround:

Martin7
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prechod od CSLinku

Vzhledem k tomu, že když si objednáš 4+ měsíců, tak ji dostaneš taky, už podle mě nemají důvod posílat "párovaně".

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

...pošlú čakaj ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Už jsi ji měl mít dávno doma. Všichni moji známí s předplatným delším než 30.11.12 už ji dostali.je registrovaná na tvoji adresu? Udělal si kontrolu karty na stránkách CS linku?

sirda
Registrace: 11/2006

2sirda

áno je registrovaná na moje meno, aj adresa je OK...ešte mám aj kredit 100Kč...ako ho najlepšie využiť ?

Martin7
Registrace: 12/2010

Kredit si převedeš ke Skylinku až budeš registrovat výměnu.

sirda

ja mam total do 03 2013 a taky kartu vymena jeste nemam, takze cekat cekat a jeste jednou cekat...

chocholos
Registrace: 11/2007

Cekat budeš od 1. prosince, do konce listopadu se můžeš dívat.

sirda

Bacha!!! Zavolej si do SL!!! Ja mam taky Total do prosince a jeste k tomu od zacatku co to slo jsem dlouhodoby predplatitel a prisel mi sprosty casak s infem, ze si mam zaplatit servisni poplatek! Vytocilo me to a tak jsem volal na infolinku a oni ze to teda prosetri a zitra zavolaji. Samozrejme nikdo nevolal, ale po par dnech mi prisel email s tim, ze mi kartu posilaji a pak opravdu prisla. Jeste jsem nepresel kvuli AXNkam, ale jeste k tomu mam v Prehledu zakaznika na vebu CSLinku napsane: Multi - migrace placené TV - čeká na zaplacení. Tak jestli mi to pri migraci bude chtit po me tech 1000Kc, tak jim to asi otriskam o hlavu! Kartu jsem kupoval mezi prvnimi za plnou cenu a doposavad jsem si doplacel kazdou 200Kc aktualizaci (Nova atd.). Mam teda "plnou verzi karty" a nejedna se o zadnou rocni kartu za necelou tisicovku. Tak bacha, maji v tom bordel tak se nenechte ojeb*t ;)

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

To migrace čeká na zaplacení píšou u každé karty ke které pošlou výměnu, takže nic doplácet nebudeš.

sirda

A co neplacené karty ?

Jak to bude s nimi? Jak dlouho budou fungovat cryptoworks karty od CS Linku?

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra