![]() |
|
Prechod od CSLinkuZdravím Vás, viem že je to tu obmielaná téma, ale...Mám na cslinku Total do 22.02.13.... teraz newiem či kartu výmena pošlú od Skylinku alebo to od nich žiadať ? thanks :lookaround: |
Martin7
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuVzhledem k tomu, že když si objednáš 4+ měsíců, tak ji dostaneš taky, už podle mě nemají důvod posílat "párovaně".Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinku...pošlú čakaj ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuUž jsi ji měl mít dávno doma. Všichni moji známí s předplatným delším než 30.11.12 už ji dostali.je registrovaná na tvoji adresu? Udělal si kontrolu karty na stránkách CS linku? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
2sirdaáno je registrovaná na moje meno, aj adresa je OK...ešte mám aj kredit 100Kč...ako ho najlepšie využiť ? |
Martin7
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuKredit si převedeš ke Skylinku až budeš registrovat výměnu. |
sirda
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuja mam total do 03 2013 a taky kartu vymena jeste nemam, takze cekat cekat a jeste jednou cekat... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuCekat budeš od 1. prosince, do konce listopadu se můžeš dívat. |
sirda
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuBacha!!! Zavolej si do SL!!! Ja mam taky Total do prosince a jeste k tomu od zacatku co to slo jsem dlouhodoby predplatitel a prisel mi sprosty casak s infem, ze si mam zaplatit servisni poplatek! Vytocilo me to a tak jsem volal na infolinku a oni ze to teda prosetri a zitra zavolaji. Samozrejme nikdo nevolal, ale po par dnech mi prisel email s tim, ze mi kartu posilaji a pak opravdu prisla. Jeste jsem nepresel kvuli AXNkam, ale jeste k tomu mam v Prehledu zakaznika na vebu CSLinku napsane: Multi - migrace placené TV - čeká na zaplacení. Tak jestli mi to pri migraci bude chtit po me tech 1000Kc, tak jim to asi otriskam o hlavu! Kartu jsem kupoval mezi prvnimi za plnou cenu a doposavad jsem si doplacel kazdou 200Kc aktualizaci (Nova atd.). Mam teda "plnou verzi karty" a nejedna se o zadnou rocni kartu za necelou tisicovku. Tak bacha, maji v tom bordel tak se nenechte ojeb*t ;)Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
RE: Prechod od CSLinkuTo migrace čeká na zaplacení píšou u každé karty ke které pošlou výměnu, takže nic doplácet nebudeš. |
sirda
![]() |
|
A co neplacené karty ?Jak to bude s nimi? Jak dlouho budou fungovat cryptoworks karty od CS Linku?T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 226 |
![]() |
|
![]() |