, sekce: Skylink |
|
Refresh Sk@linkChlapci,ja viem, ze sa to nerobi, ale potrebujem surne refresh Sk@link č.xxxxxx. Opravujem jednej znamej receiver a nemam prihl. udaje a ona mi nedviha telefon. Vdaka vopred :fuming:xxxx S/N odstraněno Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 06.11.2012, 18:22.24
|
ganco39
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 58 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
KasrNo aby si sa z toho nepokakal, daj pozor a nauc sa citat lepsie - aky Granco? |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
|
|
RE: Refresh Sk@linkKua, moze mi tu niekto vysvetlit jednu vec? Preco tu poniektori arogantny odbornici musia hned niekoho zrusit, len preto, ze tu na fore polozi nejaku otazku??? Namiesto toho, aby ho slusne usmernili a mozno aj pomohli v danom probleme, ho hned zrusia, ako ziadost na byt a opovrhuju kazdym, kto potrebuje pomoct. Napr. tyto experti : Kasr, oneeeee, petr33, bublajs a dalsi. Ak u tak citam vase reakcie mili pani, tak sa mi chce grcat. Samozrejme pocitam s tym, ze ma admin blokne a hodi na black listinu za to, ze som tu povedal svoj nazor. Vdaka za pozornost. |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|