![]() |
|
Modul TechnisatMám nový Technistar S2 s modulem http://www.omko.cz/technisat-technistar-s2-cerny-modul-technicrypt-irdeto-ci/Mám pořád kodovaný programy.Nikde jsem nenašel jak má být karta zasunuta do modulu.Teď ji mám čipem dolů,zkoušel jsem i opačně,ale nic. Načítám na ČT1. Dík za radu |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Modul TechnisatKarta do modulu vždy čipem nahoru a dozadu, pokud máš kartu Irdeto nebo ICE tak počkej na ověření klíčů, pokud je karta nepoužitá, tak čekej na aktivaci karty, vše proběhne do 15 min. Pokud máš starou kartu Cryptoworks, tak na nic nečekej a utíkej si ji vyměnit. ČT24 ti doufám hraje... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Modul TechnisatDo modulu se "zasunuje" cipem nahoru.Zkontroluj si v menu "podmineny pristup",jestli se karta zobrazi.Predpokladame,ze mas novou kartu,nez se nacte ,muze chvilku trvat. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Modul TechnisatKartu mám vyměněnou,na předchozím bez bproblémů.Vlezl jsem do podmínečného přístupu a tam je CIslot prázdný. Tak mám teda čekat na ty klíče ??? Dík |
slava68
![]() |
|
RE: Modul TechnisatA máš modul docvaknutý úplně "dovnitř"? Když to nevidí ani modul, tak budeš čekat marně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Modul Technisat@joscer dík,byl tam málo,přišlo mi ,že je na doraz a bál jsem se ho tam přitlačit.U6 ok.Díky chlapi |
slava68
![]() |
|
RE: Modul TechnisatSmaryja Slavo,pri zasunu,musis aji pritlacit:)Ne zas moc,at ji neurves meniskus:). |
hdpe
![]() |
|
RE: Modul TechnisatHele jestli máš už, nascanované Skylink TV stanicea kartu IRDETO nebo ICE, tak vypni sat od zdroje. 1. Vyndej modul ze SATU, do modulu se dává karta chipem nahoru směrem k obrázku. 2. Zasuň modul do Satu a do modulu kartu a zapni sat ke zdrojia zapni. 3. Najdi v menu SATU podmíněný přístup a nahoře první řádek dát OK musí být IRDETO ACCES OK a pod tím dole je lišta - v zeleném poli je INICIALIZACE CI MODULU - zmáčkni na DO zelené tlačítko cca 1. vteřinu a zadá se to do instálu na příjem IRDETA, výjeď ven červeným tlač. BACK nebo tlač MENU a chvíli počkej a načtou se stanice. Doufám, že jsi to v základním instálu ne popo-r-l s SW,zadáním Dis., ... atd.. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Modul TechnisatUž mi to jede.Jenom ještě hledám jak zadat ostatní družice Astra1 a Astra2 mám motor.Pokud by měl někdo náladu mi live poradit tak budu rád.Teď mám pouze Astru 3 ,na kterou jsem nechal natočenou parabolu starým GI870. Dík |
slava68
![]() |
|
RE: Modul TechnisatProsím o radu,jak se dostanu u TEch. S2 do možnosti nastavit Astru1 otáčením motoru doleva a doprava a vybrat nejlepší signál pro tento satelit. Teď jsem na Astře3.Dík |
slava68
![]() |
|
RE: Modul Technisatslava68.Je to neskutečne se dotazovat s tvoji registraci. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Modul TechnisatMomentalne ho nemam u sebe,je otazka,zda jiz jsi u S2 v menu otaceni,nebo ne.Pokud ne,pak to bylo tusim v menu "nastaveni LNB" a misto druzic se nastavoval "positioner".Kazdopadne "posunuj" opatrne,at si to nerozdrbes - nebot moudrejsi vecera je rano:).Jinak myslim,ze menu je tam pomerne intuitivni,mozna pri ulozeni pozice si pristroj sam doladi pozici,ale nemohu to tedy ihned overit. |
hdpe
![]() |
|
RE: Modul TechnisatAsi to nechám na zítra,abych to teď nerozjel.Díky |
slava68
![]() |
|
slavafakt neskutočné...1/ kompletný popis step-by-step je v manuále. Ak nie v nejakom českom šite tak určite v nemeckom originále. stiahni si ho na www.Technisat.de. Nie je nič jednoduchšie. 2/ dobrý návod máš aj v "helpe" prijímača (modré tlačítko)keď začneš ladiť motor. V tabuľke LNB zadaj namiesto družice "pozicioner" a nechaj sa viesť nastavením. 3/ nečakaj na automatické naladenie staníc SkyLinku, máš S2 nie SIRa. S2 má ISIPRO, kde automaticky dostaneš 13E a 19.2E stanice ale musíš mať prístup k TP 12604 na 19.2E. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |