Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

rozhodnutí panasonic nebo samsung

zdravím uz jsem rozhodnut pro koupě new tel. plazma velikost 50 full hd 3d jen mám dilema jestli panasonic nebo samsung ?? prosím o vaše nazory predem dik

trick
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: rozhodnutí panasonic nebo samsung

niet o čom rozhodovať .... panasonic!

momiro

Subjektivně bych šel do Panasonicu. Sám ho navíc mám asi 5 let i když jen 42" ( bez 3D ) a spokojenost.

Mám přístup k testům na dTest a tam jsou plazmy Panasonic v kategorii nad 107 cm s 3D před Samsungy jak celkovým hodnocením tak kvalitou obrazu. Nejlépe tam jsou hodnoceny 2 televize LG 42" v celkovém hodnocení (ale kvalitou obrazu jsou za Panasonicem), pak už jsou v pořadí jen samí Panasonici a za teprve nimi Samsungy. (LG 50" žádné nehodnotili)

Markil
Registrace: 3/2009

Volba je panasonic, ale koukat na to budeš Ty takže doporučuju projít pár obchodů porovnávat a pak se rozhodnout. R^

slapet
Registrace: 11/2007

Rozhodne panáka ne Samsung je dobrá volba Mám 2x TV 32 a 46´´
Bluray KINO 5.1 Samsung BD player samsung a všechno krásne spolupracuje...DLNA od nich je super ALLSHARE v PC Komunikuje se vším co má LAN zdířku... R^ R^

Známej kupoval panáka 42GT50E za 26.000kč a byl jsem u 1. spuštění no děs nastavení netu lan nebo WIFI hrůza na 11 pokus a 2 restarty to pak šlo.A nejvíc mé zaskočilo připojení USB zarizení (HDD) nenaskočí na TV ikona jestli se má zarizení spustit jenom vteřinová info správa připojeno. Rv Rv

to na samsungu se mi rozsvítí ikona spustit USB zarizení a je tam asi 15 vteřin. R^

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

urcite panasonic

preco?
http://plasmatvbuyingguide.com/plasmatv/top10.html
http://reviews.cnet.com/best-plasma-tvs/
http://www.paulstv.com/blogs/The-Best-Plasma-of-2012.aspx

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

kup si co chces, ak sa budes rozhodovat, zameraj sa skor na to, co ti ponukne naj vykon v pomere k cene. O tom, ci to nesie nazov panasonic, alebo samsung nie je podstatne, kazdy je niecim specificky, naj bude ist do obchodu postavit si oba vedla seba a pohrat sa s nastaveniami a mas vybavene. Neriad sa ako ovca tym, ze si kupis to co si kupila vacsina ako vidis odkazy a recenzie zalozene na tom, co si kto kupil. Dnesna technologia je na slusnej urovni a ako vravim, vyber si podla seba. Kedysi som si kupil samsung, neskor som ho chcel vymenit za panasonic, ked som ho doniesol domov a postavil vedla samsungu spustil na oba vedla seba to iste, panasonic putoval spat. Mojmu oku ladil viac obraz samsungu ako panasonicovy.. takze hor sa do obchodu a trocha ich tam pocvic :)

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

rere

jojo zitra vyrazím a budu se divat jak pisete dik za vaše nazory

trick

re::

panasonic ma velmi citlivej tuner mam ho a max spokojenost R^

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

Hosi treba si kupit tento model Samsung UE 65 ES 8000 a budete maximalne spokojny.Samozrejme treba mat na to aj dostatok miesta a samozrejme aj dostatok penazi je to super obraz + DM 8000 PVR max.spokojnost.

coral
Registrace: 9/2009

Maco si

davate tie tablet-y na stenu ? :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

podle toho co je dulezitejsi

Nejaky cas sleduju odezvy na tyto TV v zahranicnich forech:

Panasonic:
+ Lepsi(hlubsi) cerna barva
+ Lepsi obraz z Bluray a jinych kvalitnych HD 1080 zdroju
- jsou pripady nedokonalosti obrazovky: vertikalni pruhy jine intenzity obrazu- nejvic jsou videt pri pohybu kamery pri kopane nebo na uplne zelene obrazovce; obcas po 2-3 mesicich pouzivani objevujou na obrazovce fleky ruzove nebo zelene barvy (hodne rozsirene na modelech 2011)
- obcas pri rychlych pohybech kamery objevujou barevne artefakty zpusobene TV

Samsung:
+ lepsi zobrazovani pri pouziti SD nebo HD 720 signalu (obraz je "ostrejsi" nez u Panasonic kvuli pouziti jineho algoritmu scalovani)
+ rovnomernost obrazovky
+ nizsi cena za "stejnou hudbu"
- vyznamny vyskyt kusu s hlasitym bzucenim
- obcas pri skoro bile obrazovce vyskytuje neprijemna skokova uprava jasu

r13
Registrace: 8/2007

So Samsungom by si mal mať prístup napríklad k požičovni Top Fun, Panasonic asi nie

LuboTS
Registrace: 5/2006

sa vs pa

ja mam led samsung ue37D6100 za pol roka 2 krat oprava vymena obrazovky a vymena repro :-/

marian666
Registrace: 6/2010

Ja mam led samsung 6540 pol roka.1 krat oprava/zakladna doska/zdala sa mi biela trochu do modra ale nepomohlo.Celkovy dojem LED Samsung uz nie...Moj nazor :-/

Jurgen
Registrace: 10/2007

RE.rozhodnutí panasonic nebo samsung

Se Samsungem nemám zkušenosti ,ale Panasonic Led obraz super!

zeze
Registrace: 5/2011

Jakou TV?

Pánové často tu čtu dohady zda TV x, nebo y. V dnešní době tam moc rozdílů už není. Spíš záleží na tom jaký chytnete kus.
Popíši tu schválně značku, kterou tu nikdo neuvedl, abych nikoho neurazil.
Tak např. Sony Bravia KDL-46HX751 od 23 523 Kč
Pokud odšroubujete zadní kryt (asi 10 šroubků) zjistíte, že tam jsou dvě desky velikosti asi 15x20cm a to napájecí a základní s konektory. Obě desky jsou origo Sony, ale to je vše. Třetí deska o rozměrech 5x7 cm made in indonésie, 2x repro madei china, display vyrobil Samsung a smontováno na Slovensku.

člověk
Registrace: 3/2006

Tomik535

píšeš,že se o tom nebudeš bavit,alespoň jedno vysvětlení,ty smajlíky jsou zakázány všem,nebo jen mě?,jiné typy mohu používat?,nebo já osobně nemohu nikdy žádné?Děkuji kamaráde

pierrepetr

Zatím jen tobě, protože jen ty jsi k nim přistoupil jako idi.ot. Samozřejmě je můžeš používat stejně (průměrně, nahodile, účelně) jako ostatní.
Snad už to pro pána nebude potřeba dovysvětlovat..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

to se mi ulevilo,já jsem je používal,jako podpis,proto byly vždy u mých příspěvků a vždy stejné,zkusím to průběžně měnit :crying: :)))

pierrepetr

Zdá se ti, že jejich použití za každým příspěvkem, je nahodile?

Tomik535

Tomik535

nechtěl jsi diskutovat,což chápu,ale pokud porušuji pravidla,máš jistě jiné možnosti,jenže já nevím,kde to je v pravidlech,chápeš,že bych je vědomě neporušoval a ty bys mě to taky netrpěl,tak nevím, co si mám o tom myslet

pierrepetr

Naposled k tomuto. V mém výpisu je to pro ne daleko horší než Capslock a pouze kvůli tobě se nemusí dělat úprava pravidel. Jestli chceš mít podpis, máš možnost o něho požádat jako každý jiný pod čarou.

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra