Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vícenásobné placení servisního poplatku

Skylink uvádí, že SP je obsažen v každém programovém balíčku. Znamená to, že koupím-li si současně dva programové balíčky, např.HD+ a HBO, tak zaplatím SP dvakrát. Je to více, než měsíc, co jsem se Skylinku zeptal, jak bude tyto případy řešit. Nebudete tomu věřit, ale odpovědi od Skylinku jsem se, ani po urgenci odpovědi, nedočkal. Považuji za nesprávné, že si jednu službu, to je umožnění příjmu balíčku Digital nechá Skylink zaplatit 2x, nebo i vícekrát. Doufám proto, že si toto přečte někdo kompetentní a odpoví, myslím si, že odpověď na tuto otázku může zajímat i ostatní.

tondak
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vícenásobné placení servisního poplatku

Protože jsi b..,toto už tu bylo řečeno tolikrát i od J.G.,ale vždy se najde nějaký i...t.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Blb neblb, tazko sa to vysvetluje, ako je to myslene vie kazdy. Ale logicke vysvetlenie sa vracia ako bumerang na nelogicky poplatok. Alebo ako sa to este da prekrutit?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Na toto jsem se ho ptal na online chatu na konkurenčním webu:

® kubisek - Dobrý den, všude jste komunikovali, že SP je již zahrnut v ceně placených balíčků. Takže pokud mám třeba předplacené tři balíčky (MultiHD, HBO, KinoCS, což není nic neobvyklého), měl bych správně dostat slevu ve výši 2*29 Kč měsíčně - dle vyjádření Skylinku se má platit jen jednou za kartu. Já tak ale budu platit třikrát, z toho 2x se Skylink bezdůvodně obohatí. Co Vy na to?

Dobrý den, kubisku. Náročnost obsluhy zákazníka je do značné míry závislá na tom, jaké služby užívá. Další dimenzí je složitost obchodního modelu. Pokud bychom chtěli uplatnit „spravedlivější“ koncept poplatků a každému zákazníkovi účtovali přesně tolik, kolik jeho obsluha skutečně stojí, možné by to při dnešních technologických možnostech bylo. Někdo zavolá 5 krát do roka, někdo vůbec atp. Na někom vyděláme, na jiném proděláme. Jenže přesným sledováním a vyhodnocováním individuálních nákladů bychom zvedli naše náklady. Každá složitost generuje náklady. Paušální zahrnutí Servisního poplatku do úhrady placených služeb je zjednodušení, které naše náklady šetří. Domnívám se, že je to ve prospěch všech našich zákazníků. Nakonec totiž naše náklady stejně uhradí oni.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

servisny poplatok je na casopis, kazde dva tyzdne ich mam v schranke 4 kusy. cely zmysel casopisu je propagovat platene balicky a HD! a zaplatia to babky ktore sleduju telenoveli na neplatenych programoch.

villar
Registrace: 6/2008

Servisný poplatok

No pravda je taká, že to tak špekulovali až prešpekulovali. Samozrejme, že nie je problém spoplatniť linku na technickú podporu ale koľko by takto zarobili? Určite na výplaty operátoriek. Lenže oni chcú poriadne podojiť tú kravu čo kúpili. A pretože je kravička priviazana poriadným motúzom k poriadnému kolu na výber nemá. A vysvetliť jej, že za trocha travičky musí dať denne litre mlieka nie je problém. A viete koľko starosti je s tou trávou? Musí na ňu svietiť slniečko, polievať dáždik a veľa kravičiek (skôr volov) je za to vďačných :-/

lacog
Registrace: 8/2012

Vysvetlete me toto: Skylink na webu pise:
Servisní poplatek pokrývá náklady na provoz, administraci, technické zajištění a zákaznický servis satelitní televize Skylink.

Tak proc maji placenou linku? Vzdyt si odporuji!!!!!!

Hypnos
Registrace: 3/2009

Tady poslední dobou chybí především fackovací tlačítko. Já bych na něj klikal až by se někomu snad rozsvítilo. Bohužel se obávám, že např. tondak + kubisek jsou už ztracený případ. Takoví lidé žijí ve své pravdě a všichni ostatní jsou letadla, vymluvit jim to je nemožné. Mě když někdo řekne: 1. platíš SP=díváš se, 2. platíš paytv=díváš se, 3. neplatíš SP=nedíváš se, chápu to. Jak je vidět tyto rovnice jsou pro někoho složitější a někomu nejsou jasné. Nebo si to ten jeho malej českej mozeček přeloží a začne mu blikat "automatická vyjebávaci konstrolka". Když si vzpomenu jak jsem na tohle fórum rád chodil číst odborné diskuze o sat. příjmu, feedech a anténách a teď je z toho tady taková stoka plná s....k Achjo :scared:

nendez
Registrace: 6/2009

Nendez kto chce a moze plati ak chce pozerat. Aj ja platim, aj ked som nadaval lebo nazor na vymysleny poplatok mi to nezobralo. Ale ako dlho sam neviem.To ale nedavaj do polohy, ze kazdy blb co pride do ostbloku,mu staci vymyslat poplatky a cely ostblok moze byt rad, ze ma komu platit.Tak do tejto polohy by som to nedaval.To ma daleko od vsatkeho........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Jasně chápu, protože my tady jsme zvyklí mít všechno zadarmo a napořád, či doživotně. Já nechápu čím dál víc???

nendez
Registrace: 6/2009

Tak to vidim.Az budu nasi ludia tak zarabat ako oni,potom bude tvoj nazor mat oporu v realite. Ale nie prist sem, zalozi firmu na zelenej luke, stat im da ulavy na 10 rokov a oni daju ludom platy, za ktore u nich nerobi ani upratovacka z kosova co je tam 10 dni.
A ked 10 rokov uplynie, zobrat dalsie ulavy ako slavny samsung. To zase ja nechapem. Podnikat tak podnikaj a nezobri od statu. Ale ked treba platit dane to je narekov. Uz by mali postavit aj unas mur narekov, aby mali kde plakat ...........

liquere

nendez

má divné názory. Všude se psalo a psali to i oni (Skylink, dříve TaT), že základní nabídka je zdarma.
A dále se ještě psalo, že se kóduje proto, aby se znemožnil příjem za hranicemi a že je to nařízené podle něčeho. Jenomže nyní je z toho výdělečný byznys a pochybuji o tom, že to tedy takto bylo myšleno.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Mam taky dojem,ze pokud by nastal obdobny pripad v zemi hvezdnepruhovane (popr.javoroveho listu),prislusna organizace by jeste rada zaplatila zakaznikovi:).

hdpe
Registrace: 11/2007

nendez

Ale já z Tebou souhlasím, mě taky když někdo řekne, platíš paytv = díváš se, platíš SP = díváš se, neplatíš nic = nedíváš se. Proč to Skylink ale takto neřekl? Proč říkal, že SP je již zahrnut v placených balíčcích? Protože by ze začátku nemohli tvrdit, že se za základní nabídku neplatí!
Mě je nějakej SP u zadele, ale nemám rád, když ze mě někdo dělá blbce.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

hdpe

opät si nesklamal... R^

liquere

Poděkování

Skutečnost, že si Skylink poskytnutí jedné služby nechá zaplatit vícekrát po právní stránce trochu kulhá. Proto jsem se ptal, nejdříve u Skylinku, když neodpověděli, tak tady. Podstatu otázky pochopil, asi jediný, pan kubisek a protože měl shodný dotaz na jiném fóru a bylo mu odpovězeno, tak svoji původní otázku a odpověď uvedl zde. Za jeho odpověď mu děkuji.
Nedomnívám se, že jsem udělal něco špatně, vůbec jsem nemínil diskutovat o SP jako takovém, o tom již tady toho bylo přespříliš. Přesto by mě někdo nejraději fackoval na dálku a pro někoho je zřejmě prioritní urážet, než věcně diskutovat, nebo odpovídat.

tondak
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra