![]() |
|
znovu Flexi 7 au aucítím se okraden, neboť jsem po skončení promo akce zaplatil na dvou kartách nabídku Flexi 7 to splatností od 1.11. 2012 a druhá od 6.11.2012. V zákaznické zoně na webu mám toto potvrzené, ale dosud nic nenaskočilo. Nevím si dále rady. Zákaznická linka je jen asi hloupý žert nebo dobrý obchodní tah na zvýšení zisku ve spolupráci s operátorem, neboť ani po 15 minutách opakovaně stále jste v pořadí a čekáte a čekáte a korunky utíkají....Zkusil jsem prodejce karet, slíbil že provede refreš karet a zatím nic, je asi pátek odpoledne...Moc prosím zasvěcené o pomoc, i přes mailíka třeba, abych nedostal tady zase nějaký ovoce. Ještě jednou moc děkuji |
goran
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au auhttps://www.parabola.cz/forum/topic-74360/Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au auRefreš si můžeš udělat sám. Na to nemusíš otravovat prodejce...Přepni na čt1 udělej si přes web skylinku refreš a čekej než to naběhne. Předtím si zkontroluj jestli nemáš kartu náhodou za blokerem.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au auna tohle je jedina rada -kdyz volas na zakaznicke centrum tak nikdy na zacatku nehlas, ze mas problem -naklikej se,ze si chces neco priobednat pak Te figura prepoji A HNED :-) /vyzkouseno i v UPC i Digi |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
goranVymeniť prijímač! |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au au@atr2009 a proc |
*beda*
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au au@goran :-) fakt, ze bys nam mohl napsat co mas za prijimac |
*beda*
![]() |
|
*beda*Ja vidím problém tam,lebo zápisy po aktivácii "dorazia"do niekoľkých minút. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au au@atr -je mozny, ze pan je "lojza prkenej" a precvakava programy jak vysinutej :-)/tak ze se asi nic nestaci nacist :-) |
*beda*
![]() |
|
pro wladyseprosím tě, jsem ve správě karty na webu skylinku, a jelikož jsem dle kolegů strejda prkenej, na který modrý obdélník mám kliknout pro refreš ( reset...reautorizace....)fakt nevím... |
goran
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au auNo reautorizace néééé.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
re všem odpovídajícímmoc vám děkuji, jsem už opravdu starý člověk tak prosím více tolerance. |
goran
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au au@gorane -vididis, ze jde polozit otazka na kterou jde odpovedet :-) /viz:bidlo |
*beda*
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au auale gorane ses tady reglej pred 12ti lety /tak trosicke bys otom mhl neco vedet |
*beda*
![]() |
|
re bedavíš, člověk se někdy dostane do stavu, že jseš už tak nas-anej, že děláš i voloviny a přestane ti to myslet. Já jsem na forum vždy chodil pro nějaké rady a poznatky, ale min. poslední dva roky to tu má dle subjektivního názoru špatný směr, neboˇje zde mnoho hulvátství,urážení, spoustu kolegů zde hází ramena a uráží tě, ač třeba nemají takové vzdělání a přirozenou kulturu jako zde mnoho jiných.Ale s tím se nedá nic dělat, toto umožňuje skrytá anonymita všech obdobných fór, tváří v tvář by to bylo jistě na jiné úrovni. Ještě jednou všem pomocným díky,tenisu zdar. |
goran
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au au@goran -je skoda, ze jsi otazku nenapsal tak, aby jsi na ni mohl dostat odpoved v jedny vete /i kdyz jsme se k tomu dopidili/ wono zacinat dizkuzi "citim se byt okraden" je trochu zavadejici az "(nevhodné slovo)ni" :-) //jo a rokama asi na tom budem stejne :-) jestli nejsi mladccci :-) |
*beda*
![]() |
|
taky dělámobčas chybu ve psaní,ale aků rečů jstě těrazky hovorili? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: znovu Flexi 7 au auGorane nezlob se na mě, to nesouvisí s věkem, ale místo těch blivajzů o tom jak se cítíš okraden, stačilo napsat mám stb takový makový, kartu takovou makovou, aktivace v tolik a tolik, zápisy na kartě jsou/nejsou - vidím/nevidím.Pak by ses nemusel divit, že ti nikdo neskáče kolem zadku. Všichni co tomu trochu rozumí a mohli by ti pomoci, jsou strašně zvědaví na tvé pocity z infolinky a utíkajících korunek. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |