![]() |
|
tak mi dnes zablokovaliHD programy a slovenské, mimo STV1 a 2. Jen na jedné kartě. Druhá karta zatím běží ještě celá.Nehodlám jim platit něco navíc, když si tím měsíčně vydělají minimálně 4.000.000,- To je pěkný manipulační poplatek, ne? Šel bych za ty peníze dělat toho manipulátora. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovaliDík za info,aspoň víme,že ti to nejede... :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovali2000000 karet X 29kč = ? :))) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
sateliťákNeplať ani ČEZu poplatek za elektroměr. Odpojí Tě a my budeme ušetřeni těchto infaltilních zvratků.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovality woe to jsou tady vylevy :-) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovalia aj si spláchol ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovalitady uz by se opravdu vyplatilo zalozit tema /Skylink - vsechno sem/ a pripichnout to nahoru :-) a do navodu pridat taky par veci o skylinku |
*beda*
![]() |
|
beda - tohle je dusledek.........je treba vyresit pricinu, vzdyt takovy clovek snad ani nemuze mit volebni pravo!! |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovaliCely den nic a teraz kontrarevoluce ! Co pomaly prichadzaju domov tyzdnovkari ? :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovali:-) ale muze, a i bude ve vysokych funkcich -se podivej jak to tady vypada :-) /nadruhow tohle je problem paraboly-mohli by udelat nejaky srozumitelny FAQ, aby tyhle figury nemuseli tady davat takowyhle dotazy |
*beda*
![]() |
|
bedano tiez som mal davnejsie problem so serpo...avsak po case ma to akosi preslo. avsak nadobudol som pocit ze s poplatkom nemaju problem bezni ludia. skor ludia v nudzi alebo naopak ludia zabezpeceni na viac generacii...no satelitaka zaradit neviem...ze by bol fin. zabezpeceny???Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
hotovyradPred par hodinama jsi souhlasil s tim, "nereagovat" a uz tady zase trousis sve zvratky, jak pises ty.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovali@bohus31 "no satelitaka zaradit neviem...ze by bol fin. zabezpeceny???" -s tím mě ani moje slovenská manželka neporadila, umím polsky,rusky i asi slovensky bych mel |
*beda*
![]() |
|
bedachapem.fin.zabezpeceny = financne zabezpeceny Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovaliou taky me to mohlo trknout :-)))) |
*beda*
![]() |
|
to bedabohus je takovej rypálek- vtipálek.Na konkurenčním fóru je zas na black listu a nemá kde psát, tak je zas tady.Až do black listu zde, no jo... :)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
magicialpresne ako ty, avsak ja na inych forach o tebe nehovorim co si zac...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovalimno ja jsem taky na black listu tam :-)/ale to beru jako uchylnost toho webu |
*beda*
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovaliJa nejsem nikde blokovany, naštěstí.Chovám se kultivovaně.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovali:-) bud rad :-)budesmit v nebi 12ct panen :-) |
*beda*
![]() |
|
magiciallen do tej miery kym zacnes komunikovat so mnou...inac na tomto webe sme boli spolu neraz na ovocnej dovolenke...nepopieras?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to bedaTo patřilo Bohu31 ne tobě, sorry. :)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovalivpoho alpon to tady "žije" :_) |
*beda*
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovalia co chlapy kdyz uz se tady potkavame dat neco o sat/ter prijmu :-) |
*beda*
![]() |
|
RE: tak mi dnes zablokovaliNeco na HBO HD V 8 PSK :))) :))) :)))Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
áááá magikuz rype. tak pokracuj magiciale, ak chces ist so mnou na ovocnu dovolenku na tomto webe...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |