Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

tak mi dnes zablokovali

HD programy a slovenské, mimo STV1 a 2. Jen na jedné kartě. Druhá karta zatím běží ještě celá.
Nehodlám jim platit něco navíc, když si tím měsíčně vydělají minimálně 4.000.000,- To je pěkný manipulační poplatek, ne? Šel bych za ty peníze dělat toho manipulátora.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tak mi dnes zablokovali

mag kde se to da chytit? ---nelovil jsem ani nepamatuju--- ale ted to dam :-) jestli me baba neda holi :-) /spis se ted venuju ter:/cesky a polsky muxy

*beda*
Registrace: 1/2006

Jen jsem četl super diskuse na konkurenčním webu. Super debata,jdu se dívat na to HBO :bigeyes: v mpeg-4 :)

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

tak mi dnes zablokovali

Četl jsem někde, že to jde k soudu, ty jejich neoprávněné poplatky, ale zatím jak je vidět, tak nic se neděje, asi mají dobré právníky, v právnickém státě.
Příští rok se jim 29,- bude zdát málo, tak to zvednou a tak pořád dokola, lidi držte huby a plaťte.

sateliťák

@Magicial tak nam to dej ve free pls

*beda*

davate emu?

*beda*

magicial

na hbo nie je filmova kvalita...tech. kvalita je diskutabilna...tam nemas co sledovat alebo porad co...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ne, hoši...to byla taková diskuse na tom webu :) :laughing: :laughing: :laughing: 8 PSK :laughing: a tak.

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

hbo je kase ale sem tam se nani da koukat

*beda*

http://weeb.tv/channels zkuste :-) v noci nbo rano je to zadarmo --luxus pro tablet

*beda*

magiciale

kontrolna otazka: zvladaju vsetky STB mpeg-4 a zaroven 8PSK ???

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

v tomhle formte uz nekddo vysila na nasem uzemi?

*beda*

Toto je debata... Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Trochu k téme.Z mojích skúseností mi to tiež tak vychádza,ako napísal bohus31,že problém so serpom majú Tí lepšie situovaní,ako Tí,čo majú hlbšie do vrecka.To čo vyvádzal miestnný podnikateľ,čo točí milióny,keď sa dozvedel,že musí zaplatiť serpo,to len banujem,že som to nemohol nejak natočiť.Obyčajný človek sa sa to snaží čo najskôr zaplatiť,aby ho nebodaj nevypli a mnohokrát to zaplatili aj pol roka dopredu,hoci ešte nemuseli.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

musím souhlasit s tvým poznatkem,mám stejný,chudáci zaplatili po-ser na rok a pak si vyměnili kartu,boháči to nechali vyhnít a teď řvou,že to chtějí mít zadáčo,jak to bylo deklarováno skylinkem a cslinkem

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@letas,pierre - nejde o částku ani o to kdo je jak ve vatě... ale o podstatu, jestli je serpo podvod nebo ne. Podle vás je lepší držet ústa a zaplatit co vám kdo předhodí pod nos než se ozvat (byť jen remcáním)? Podle mě je z toho spíš vidět, že u nás je běžný člověk tak zvyklý se nechat denodenně odrbávat že mu to už ani nepřijde a mlčky strpí cokoliv. Nemyslím, že každý kdo se ozve je apriori kverulant nebo kolenovrt...

lance
Registrace: 10/2008

No,napísal som len,ake sú moje zkúseností z terénu a zas len zo skúseností môžem napísať,že väčšine,ktorí na serpo frflu ide o tie peniaze a na princíp sa vyhovárať je to čo vždy zaberé a posúva to do inej roviny.

letas

naprosto souhlasím

LANCE - mluvíš mi z duše. Držet hubu a krok a ještě tady nadávat na lidi, kteří se nějakým způsobem proti serpo ozvou. Nechápu. Jsem zvědav, jakým způsobem se tady bude debatovat, v příštích letech, až půjde serpo rapidně nahoru. Pamatuji dobu, kdy se v Čechách zaváděla kabelovka. Platilo se 10,- Kč měsíčně, všude se z paneláků vyhazovaly antény a lidi přešli na kabel. Kde je měsíční poplatek teď? Lidi přemýšlejte a neurážejte ty, kterým se tohle nelíbí.

trn

to trn

On někdo nutí někoho s pistolí u huby být zákazníkem toho, či onoho? Nemám ten pocit, možnost volby každý má...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Presne tak,je sloboda výberu a demokracia,dokonca niekde sa dá hodne programov chytať aj na antény,mimochodom u nás,kde bývam, veľká možnosť takéhotopríjmu nie je,tak aký problém,ibaže ak taký,že každý iný príjem zo so satelitu je asi drahší. ;)

letas

letas

Někomu DVB-T bohatě stačí a vrací se k tomu znovu hlavně ani korunu navíc . Jinak máme svobodu projevu , ale po projevu nás tu na foru sežerou .

standa111
Registrace: 11/2009

NJ,ono je to tým,že aj Tí druhí majú slobodu prejavu. :)))

letas

Jo, asi tak, svobodu projevu tu relativně máme, ale dost lidí si ji bohužel zaměňuje s právem vulgárně urážet - viz. první reakce ostravského motorkáře v tomto vlákně.
Nemám problém pochopit lidi co si tu přijdou třeba jen "ulevit" a nemám problém to přejít bez reakce, ev. použiju "bonzlink". Nejsem samozvaný admin abych peskoval ostatní jaké témata tu mají zakládat... Úroveň tohoto fora nejde do kytek jen kvůli tematům, ale hlavně kvůli úrovni (stylu) diskuze.

A svoboda volby nic nemění na tom že podvod je podvod. Spousta lidí se rozhodlo pro sat krátce před serpo právě z důvodu slibovaného "zaplatite jen jednou..."
Samozřejmě že se teď za daných podmínek může každý rozhodnout..., je jasné, že když už mám sat.komplet s kartou tak serpo je nejvýhodnější varianta příjmu zákl.programů (pokud mi nestačí příjem z dvbt se signálem na pokojovku), v případě nové instalace např. zvolím do rod. domku DVB-T atd. atd., to je na každém, ale předpokladem toho abych nebyl zase jen ovce na vodítku je, že mě někdo za půl roku nepodvede změnami podmínek které mně dnes garantuje a podle kterých se dnes rozhoduju !!! (např. zpoplatněním dvbt příjmu ČT)

lance
Registrace: 10/2008

No,u T2 se počítá s poplatněním.Chce to koupit vlastník Skylinku. Takže žádné hrrr do T2.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra