![]() |
|
Homecast hs 2000 CIZdravím PánovéProsím o radu - Všechny HD programy vysílane společnosti Skylink se mi strácí, kostečkuje, blbne zvuk a signal ukazuje poloviční (když je slunečno, tak to nedělá). Parabola je nastavena OK. Ostaní zahraniční HD jedou bez problému. Soused mi poradil abych nahral firmware z novější verze přístroje (Homecast hs 2100 CI USB) - je to možné, nebo je to nesmysl ? ja se tomu moc nerozumím, ale cosi se mi to nezdá. Moc prosím o radu, zda tím nepoškodím satelit. Děkuji Moc |
kikinek
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIPořádně nastavit parabolu ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIParabola je nastavená OK. Měl jsem tu technika - ten to nechápal a nedokázal mi poradit co stím. |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIParabola neni nastavena OK. Hodnoty na DVB-S2 transponderech nameril technik jake ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CITo nevím, ale řekl, že v parabole to není tá je nastavená správně. |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIA cim to meril ?Ale to je fuk, stejne je parabola nastavena na 90procent blbe. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CITen technik proste nebol technik. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIJeště jednou - Všechny programy z 19 a z 23,5 ukazují skoro 100% a jedou bezchybně včetně zahraničních HD, jenom všechny HD od skylinku ukazuji poloviční příjem a nejedou - obraz je rozkostkovaný nebo černý, zvuk se nedá poslouchat. Když přepnu na cizí HD vše funguje, přepnu zpět na naše HD obraz chvíli jede (asi 2-3 min)pak začne blbnout až se ztratí uplně. |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CISkus iny box a je to jasne.Teda ak mozes.To ze ine ide nemusi moc znamenat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIPromiň, ale nevím co myslíš pod pojmem box - jiný přijimač? |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIAno prijimac....sorry.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIDíky, zítra to vyzkoušim a dám vědětještě jednou díky |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIA takú vec ten techník neoveril,keď už teda nevedel,kde je chyba?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CITaké veci sa polopaticky musia zákaznikovi ukázať,kde je problém a keď zákaznik vidí,že na inom strojí to ide bez problémov,tak nie je o čom debatovať.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIPredpokladam,ze technik take skontroloval v prijimaci spravne zadane parametry TP na kterych vysiaji HD programy od Skylinku.Muze tam byt chyba a to muze byt jedna z pricin proc to blbne.Obcas se stane, ze se v menu prijimace zmeni zniceho nic parametry v tabulce TP po nejake dobe uzivani.Je to hlavne u prijimacu se starsim sw, kde jsou ulozeny starsi verze paramertu TP a nove parametry se museji rucne doplnit do tabulky.Staci, ze se zmeni napr. Pilot na vypnuto u TP kde ma byt pilot na zapnuto a je hned problem s prijmem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 681 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CITak jsem stím dnes byl v opravně.Dělalo to i u nich takže antena je OK. Nastaveni přijimače je OK. Karta odzkoušena na jinem přijimači OK. Dekodovací modul odzkoušen na jinem přijimači OK. A můj přijimač - to nikdo neví v opravně se stím ještě nesetkali a vůbec mi nedokázali odpovědět zda to opraví ?! Takže jsem ho tam nechal a za týden se uvidí.Pánove moc děkuji za odpovědi - Dík snad to dají dohromady. |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIJeště bych poprosil o jednu radu, mohu do HS 2000 CI nahrát firmware z hs 2100 ci usb ? moc děkuji za rady. |
kikinek
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CIJa mam doma uz 3 kousky presne takhle blbnoucich pristroju HS2000CI. Je to na tutovku chyba ve strojich :( Jsem ale skeptik - new FW je jasne ze by bylo dobre odzkouset, ale neverim ze to bude tim... |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Homecast hs 2000 CITak dnes jsem se stavil na zvědy do opravny, saťák je rozebraný, údajně se na něm pracujou, ale chybu ještě nenašli a připadalo mi podle řeči, že lituji, že ho do opravy přijali.Takže asi půjdu koupit neco novějšího protože jinak mně baby zabijou - ty ich serialky to je katastrófa. Jinak moc děkuji za rady i když mi to moc nepomohlo - takže dík. R^ |
kikinek
![]() |
|
![]() |