Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Výběr levné LED TV - spolehlivost

Vybírám TV 32 palců (lez i menší) pro mou známou - starší důchodkyni - do max 9000 Kč (víc nedá dohromady). TV u ní běží neustále, takže nejdůležitějším parametrem je spolehlivost. TV jen zapne, přepíná kanály a reguluje zvuk. Víc nepotřebuje (ani neumí). Přijímat bude jen pozemní TV přes anténu.
Při výběru jsem na základě testů (na dtest.cz a which.co.uk) dospěl k tomuto výběru:
Panasonic TX-L32X5E (8720Kč)
Samsung UE32EH5300 (8390Kč)
Samsung UE32EH4000 (7190Kč)
Samsung 5300 je už full HD, ale to asi pro ní nebude důležité? Kvalitou obrazu a zvuku vychází v testech nejlépe a je levnější než Panasonic, který má hodnocenou kvalitu obrazu jen velmi těsně horší. Samsung 4000 je zase o dost levnější (což by pro ní byl velký plus).
Dokážete mi někdo poradit, kterou z nich zvolit - hlavně z pohledu spolehlivosti? Pokud by jí za 2-3 roky odešla, tak by to pro ní byl finančně dost problém...
(Ale uvítám i další rady)

Markil
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výběr levné LED TV - spolehlivost

Tak odejde za čtyři roky. Na to se spolehni. A testy v časopisech, mno, úsměvné.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Samsung UE32EH4000 mám v ložnici a jsem s ní max. spokojený. Akorát nevím jak by to bylo s její spolehlivostí, kdyby běžela od rána do večera. U nás běží tak cca dvě hodiny denně.

Jackass
Registrace: 9/2008

Ako pise Hifiok, viac ako 4 roky tv nevydrzi ked pojde od rana do vecera mam to z vlastnej skusenosti, ja som pozeral priemere denne max 4 hodin a vydrzala 5 roky :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

spolehlivost

Asi před 6 lety zakoupená SONY LCD KDL-40X2000 běží dodnes přes DVB-T a satelit téměř nepřetržitě bez jediné závady.Vypnuta je pouze v noci mezi 01 až 07 hod. Co chcete víc!

Jenulka
Registrace: 8/2006

Bez kompromisu - PHILIPS 32PFL6626H
R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^

Kema
Registrace: 6/2006

Philips jedine ked zaplatis clenske ilegalnemu vyboru v kotolni!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Správně

výběr je během ledna k poslednímu na rok. :laughing: Kdo nezaplatí jde ven i z kotelny.

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra