![]() |
|
Skylink tmaZdravím chlapi,přišel jsem domů z práce, pustím tv a Skylink nejede. Tv Panasonic, modul Mascom, včera večer šlo, dnes hlásí kanál šifrován. I na volných kanálech, tedy gratis. Nemáte někdo stejný problém? Děkuji |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
![]() |
|
už před hodinou emailMASCOM Petr Žďárský (petr.zdarsky@mascom.cz)Problem - mimo CT24 nic nehraje - havarie Skylink Dnes 13. 11. 2012, 18:00:27 Komu: petr.zdarsky@mascom.cz g Dobry den Predavame info, ze doslo k nejake havarii u Skylinku. V tuto chvili na IRDETU nebezi kodovane programy, vicemene jde jen CT24. u ostatnich není obraz a zvuk - chybi ID. Pisi proto, kdyby vam volali zakaznici, tak abyste vedeli co se deje, ze zavada není na prijimacich ... Info tez zde : http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm S pozdravem Petr Zdarsky slušná firma se stará a zákazníky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Díky za pochopeníJá mohu reagovat, protože zpravidla mám informace z první ruky. Většinou v takovém případě chvíli trvá, než se zjistí příčina problému. Samotné zastavení serveru nutně nemusí znamenat výpadky v dekódování. A než se zalarmují všechny síly vč. Irdeta, po nějakou dobu prostě nemůžeme reagovat, protože nevíme, oč jde, jak se to projevuje a kdy to opravíme.Velmi si cením fóra na parabole.cz, kde se vedle nadávek a nářků stále ještě dají najít užitečné informace důležité pro rychlou analýzu problému. Rychlé a kvalifikované informace z terénu jsou k nezaplacení. Všem věcně reagujícím děkuji za pomoc a ostatním za pochopení. Mějte se pěkně. Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
jglisnikJe potřeba těm lidem poslat serpo bo po novém roce to zadarmo dělat nebudou ;PAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@jglisnikpevne verim ze z toho vyvodis osobne dosledky, prepustis uz konecne toho nemozneho technika a komplet zakaznicku linku ..osobne byt na tvojom mieste by som sa zacal pohravat s odstupenim z funcie, jakošto vianocneho darku vsetkym uzivatelom skylinku, ktorí kedysi kupovali kartu za tisice sk/cz korun |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
OspravedlnenieSa prima, Dakujeme, len nezdá sa vám nejak, že to špiškové IRDT stou famoznou service podporou, nejak furt neklape, narozdiel od stareho CRW, ktoré šlo jak po másle, Ja by som taky systém reklamoval až by sa prášilo, za to že má Surflock a atd, blbiny tak to sa velmi nedá brať ako argument.PS: Ak zlihalo CRW tak šlo všetko FTA večšinou , ale toto bolo sem tam unikát, ale to IRDT furt stym volačo od začiatku, čo stym mieniťe robyť, už to v podstate vypadá pomali tak, že vám predali beta verziu niečoho nedorobeného. šak takto to dalej predsa nejde. Prečo napr IRDT CSlink ide jak malina ???? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaPřesně tak. Oni si z tohoto serveru ti Beneluxčani dělají normálně testovací prostředí.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
furickaale on je jen loutka M77,co může dělat? |
pierrepetr
![]() |
|
joscernechci se tu dohadovat....já jsem s obrazem Skylinku spokojený, kvůli tomu ho mám a nechci tu polemizovat nad tím, kolik a kdy bylo nějakých problémů, změn technických parametrů, přeladění a podobně....já, kterého to baví, jsem v pohodě a pokud je nějaký výpadek, tak se zeptám třeba tady, jestli je na tom někdo stejně....dřív jsi to byl i ty, který mi poradil...ale jsou lidé, kteří nemají tu možnost zeptat se někde na foru proč ten či onen program nejede, jestli je změna parametrů, nebo výpadek....jsou lidé, kteří jsou konzumenti..montážní firma jim to namontuje a vědí prd, o těchhle věcech a ty to štve, že za svoje peníze musí ještě volat servisáka, aby jim znova přeladil, nebo vysvětlil proč jim to nejde... a je jim fuk, kolikrát do roka to je |
Doktor196
![]() |
|
@pierrepetr...loutka neloutka z třešne dolúú :))) |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
Doktor196A to je takový problém při montáži satelitního příjmu uživateli tak nějak vysvětlit, že je to jen a jen technické zřízení a to jako takové může mít výpadek, třeba i na půl dne? Mysšleno tím na straně vysílatele.Zrovna tak bych jako motnážník uživatele upozornil, že se může občas stát, že bude nutný servisní zásah z důvodu přeladění nějakých parametrů a toto nebude zadarmo. Teda pokud není uživatel technicky zdatný a neudělá si to sám. I já mám mezi pár známými a příbuznými několik montáží a vždy jsem to nějak zařidil. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
jo meziznámými to jde,ale když máš 30 telefonátů během hodiny,to je jiná sranda :))) |
pierrepetr
![]() |
|
joscersorry, ale já nevím co po mně chceš....říkáš, že přeháním....přečti si ostatní příspěvky, kam až zajdou...já se tu dnes pouze zeptal, jestli ostatním jede Skylink...zdar |
Doktor196
![]() |
|
Doktor196Já po nikom nic nechci, jen jsem reagoval na tohle:"...pořád nějaké změny, ladění,výpadky problémy", to mi připadalo jako přehánění. Nic víc, nic míň. Také zdar. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink tmakrasne šoky to už mame skuška nervov diagnoza jasna-IRDETO sila a hlavne idu vianoce HURA |
Gyrapa
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaKarty ICE nejdou už půl dne v přijímačích ready ani neready. S každou takovou akcí příchází m77 o nemálo abonentů. A dále o nemožnost příjímat bývalé programy cs linku. Z vlastní zkušenosti rodiče s malými dětmi po zjištění,že na nové kertě nebude minimax okamžitě přešli k freesatu za 200 kč s mnohem více programy. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaTak mne ICE ide v pohode bez problemov.Problem mali IRD karty.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: skylink tmaTaky už mě nebaví řešit zdarma u zákazníků pokusy Skylinku. Ať už jde celej Skylink i s Glisníkem do pedele. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaBez moznosti technickeho vypadku se neda provozovat nic,ani prevzate vysilani.Otazka zni,jak je osetren dohled a zaloha,vidno,ze zde jeste SKYLINK musi pridat.Jinak skoro kazdemu,komu jsem kdy montoval SAT prijem,jsem vyhrozoval,ze MUSI mit pozemsky zalozni prijem,pokud je v dosahu a kvalite (a to je mozna dnes 95% klientu). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaMarne sa snažim refrešami rozbehať Irdeto Skylink po večernom kolapse/už štyri refreše/ a furt Kodovano!Chyba spusta zápisov/zaklad,HD plus,a tie servisne/A to pritom karta išla rano v pohode./je v polovičke dvojmesačného proma/STB Ariva 102E bloker samozrejme vypnutý.Idem dať piaty refreš!Ak nepomôže,tak potom už neviem! |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaVše běží jak má u Skylinku Modul Mascon SW 1.20 ICE karta , TV panasonik s vest. satelitem + DIGI TV . Asi dobrý šrot . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaAle ved tuna pisu,ze ICE nejebů:).Oni tuna jebů IRDETA:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaGlisník : Náš ústav se vám, pane Zákazníku, mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! :))) :))) :))) :))) :)))Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
tma2Ano i já mám tmu a to do teď .Tu jednu kartu mě žanská na infolince (20minčekání na tel.)nějakým způsobem rozjela .Voláno v 14 hod.Ta druhá co také odpadla tak ohledně ní jsem volal v 18.15.hod.A ejhle hláška že operátoři jsou dostupni 7-19 hod.Prostě se na to vybodli už v 18 hod (zřejmě už měli plné zuby nasra..ých zákazníků)Takže Glisníku udělej si v tom bordelu laskavě pořádek a nabízej služby ,když jsi to zpoplatnil(myšleno základ)na úrovni.Tmu mám do teď -karta na webu aktivní takže Ti Skylinku děkuji |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE:skylink tmaMoudré slovo,rozumná řeč! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaTeraz som skušal už šiesty refreš/viď.moj prispevok vyššie/a stále TMA!Myslel som,že to v noci opravili,ale to som si iba myslel.Karta bola v STB celu noc a žiadny zápis neprišiel a ani z tých zopar,ktore na karte su ani jeden nezmenil hodnotu.Na kartu vobec neprichadzaju zápisy.Buď je nejak bloknutá,alebo ten ich system na posielenie zápisov nefunguje.Maila som už poslal včera večer a dnes ráno idem telefonovať!Dam ešte vedieť! |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
![]() |
|
![]() |