Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink tma

Zdravím chlapi,
přišel jsem domů z práce, pustím tv a Skylink nejede. Tv Panasonic, modul Mascom, včera večer šlo, dnes hlásí kanál šifrován. I na volných kanálech, tedy gratis.
Nemáte někdo stejný problém?

Děkuji

Doktor196
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135
Odpověď v diskusním vlákně

eemil

Já samozřejmě mezi přelaďování vyvolané Skylinkem nepočítám třeba to v těchto dnech. Co zmůže Skylink s transpordérama provozovatelů CanaalDigital a SateliteBG? Stejně tak ČT HD a ČT Sport, v minulosti, to také není na triku Skylinku a tak bych mohl pokračovat. Třeba s přesunem slovenských programů na novější družici. Skylink může za to, že tam nebyl transpordér se stejnými parametry?
Jasně, běžný uživatel to vidí, že je to Skylink. No a ten, co mu to jde přeladit ho při tom nechá a ještě to "rozvíří" tady na parabole.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Ja te asi nepoucim, protoze ja mam UPC. Ale precti si jeste jednou co jsem presne napsal. Abys to nemusel hledat, tak jsem napsal, ze lidi na to nadavaji a ne ze je se stezuji.

relaxxx
Registrace: 6/2007

RE: Skylink tma

Ake jednoduche riesenie, nech si prenajmu svoje TP a potom nebudu musiet byt druhy na vine pri preladovani. Miesto zivenia roznych sro-ciek ktore produkuju casopis s pravopisnymi chybami radsej tie TP. Ale to je len argument na to, ze za vsetko moze niekto iny, co by sa takto eliminovalo. Ale samozrejme hned by isli ceny hore a zase dokola. Takze ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Re: Skylink tma

Nečetl jsem předcházejících 128 příspěvků. Když je Doktore 196 chyba, postupuje se vyřazovacím spůsobem. www.skylink, zákaznická zona, číslo karty atd...když je vše v pořádku tak restart, počkat... potom teprve na forum, co dál. Tady píšeš příspěvek, tak s počítačem umíš zacházet.

Teryk
Registrace: 10/2010

@liker

Zdar liker,presne jsi to strihnul po kulach.Nixtmochri s bajecnym,vynikajicim,skvelym,nadhernym a hvezdnepraporovym casopisem:) - a h*ovno,h*ovno zlata rybko:).Do teho potem stribrny Joscer a ve zdrave opozici Zlaty Tulen:)a nakonec my,tuz neni to fajni?

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

Bereš na to něco?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zdar Joscer,beru:der sliwowitz!:)

hdpe

hdpe

A ked uz je dobra opicam vola sa to zwetschkenwasser.... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jawohl:):):)

hdpe

Jo kdyby tady byl váš kamarád bublajs tak ten by vám řekl koupili jste si šroty tak se nedivte :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra