Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freesat 100 000 klientov?

huhuhu, uz vas je v CZ skoro 100 000 :)
freesat go go go - pozrite si facebook, mozete vyhrat plnu ponuku na 2 roky

paraman
Registrace: 12/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

100 ludí 100 chutí,

Mne sa práve ten Travel HD zdá spravidla
najhodnotnejší...

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

RE: freesat 100 000 klientov?

Navyše jeden hlavny kanal hbohd tam pry stále s problemami, no to by mňa jeb.lo to koukati a platiti :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tatar

tatar ty problémy má doopravdy jen pár lidi zbytek sou tatari co si koupili šrot přijímač . A neumí ho obsloužit a to většinou přešli s cigi tv. A jak tu psali ze všichni přejdou k Upc tak to je nic moc výsledek čekal sem tak milion ze prende k Upc. Asi bylo nespokojeny tak 15000 hádám s 2 milionů.

satman1
Registrace: 9/2010

no na druhej strane

ked zoberiete do uvahy fakt, ze CZ/SK abonent je zvacsa konzervativny clovek, ktory nerad meni zauzivane zvyky, tak aj tento narast ma svoj velky vyznam. Spolocnost sa obmenila, je zrejmy iny pristup a ma stabilny rast a zazemie. Co ine nam treba? Nejaky ten HD kanal:D ale pevne verim, ze vsetko bude, chce to len cas. Ja som zatial spokojny, tiez mame aj SKL kartu, ale castejsie pozerame freesat

paraman

v globale

ked si zoberiete ze behom posledneho pol roka ziskali nieco okolo 10 tisic klientov na CZ tak to o niecom svedci. ti klienti nespadli len tak z neba ale od niekoho presli lebo neboli spokojni tam kde boli doteraz.

tieto spravicky urcite netesia skylink ale mozu byt pozitivne pre tych co maju freesat pretoze cim viac klientov tym viac moznosti rozsirovania a pridavania. uvidime pred vianocami ale urcite nas niecim pozitivnym prekvapia asi by nerobili tolko machinacii na transponderoch keby sa nieco nechystalo :)

Mathev
Registrace: 1/2011

UPC naposledy prekvapilo tym, ze kto chce platit poukazkou od januara plati 1€ za to.Vraj ochrana prirody.............

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

nebolo to nahodou UPC - kablovka a digital? sak freesat a upc su 2 firmy. ja mam emailovku a nikto po mne nic nechcel

paraman

To ano a nemaju spolocne sidlo?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Mas pravdu je to nejaky P.O. box v BA 3. Cize nie UPC klasicke. Doteraz som to nepotreboval .......

liquere

ad UPC a freeSAT

nie nie, UPC je SK firma a satelitna divizia je luxemburska firma.

paraman

Mathev tech deset tisíc je velmi významné číslo. To sou ti co s principu než aby platili 30 Kč tak přešli k Upc a budou platit 200 Kč. A sou to všichni co utekli Upc. To je ta zavratna většina!

Cha cha cha!

satman1
Registrace: 9/2010

Tomik535

Tomik535 napsal
S tím zvyšováním cen u Skylinku mě budeš muset postrčit, neboť buď jsem slepý nebo ty neumíš matematiku druhé třídy.

Karta pred 2 lety cena 2 tis, dnes vymena 600 Kc a za rok nově mesicni vypalne. A kolik si muzeme tak tipovat.
To je skylink sleva?
Matematiku Ty zvladas podle toho jak a kde se ti hodi.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Tebe někdo nutil měnit? Nehledě na to, že si za cenu výměny dostal 2r. serpa + 2měs. full. Ale měnit nemusel nikdo, takže zdražení nula. Pokud jsi si platil a platíš balíky, výměnu dostáváš zdarma, serpo neplatíš, naopak paradoxně o jeho cenu je balík levnější.
Takže jediné zdražení je vynález serpa pro základáře. Opravdu si myslíš, že po všem co už k tomuto bylo řečeno se o tom s tebou budu bavit?
Nebo potřebuješ politovat, jak moc jsi věřil a jak moc tě zklamali?
Nebo, že tuto položku již neutáhneš?
Tak jo, tak tě tedy lituji.

Tomik535

Já jen poukazuji jak děláš reklamu skylinku a vidíš jen aby ti to k té reklamě pasovalo. Což chápu. Jen nechápu jak u toho kalíš jiného operátora. A to je u moderátora politováníhodné.
Mne litovat rozhodně nemusíš. Máš úžasný odhad. Já už sat nemám. Musel jsem ho prodat, protože ten servisní poplatek byl pro mne likvidační.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Tomik535

Moderator by mal byť vždy objektivny.
Darmo skylink obhajuješ zubami nechtami skylink,to už nie je seriozny ani dôveryhodna firma. Rv

par32
Registrace: 11/2007

par32

Tak poraď. Která firma v oboru přenosu satelitního signálu k divákovi je seriozní a důvěryhodná?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@Joscer, přece Freesat ne, to nevíš? Kolik ti za tu reklamu Skylinku platí? Nebo to děláš taky z idiocie jako já?
Přece se nebudu hádat s nejchytřejším Juzkem.

Tomik535

joscer

šak to vieš davno:žiadna! :)))

par32
Registrace: 11/2007

to joscer and tatar

Naštěstí zde máme fóra typu AB, která jsou studnicí informací a zde ten odpad berme jako bulvár. Já už se taky rozčilovat nebudu, notabene od nikoho poradit nepotřebuju a kdyby náhodou někdy, máme zde to ABčko a nejsem zhnilý používat Google... A že je to sobecké vůči ostatním? No a co? Máme kapitalismus - sice u nás takový divoký, ale rovnostářství je Amen, voják se stará, voják má...

P.S.: A mimochodem, co dělá pan Glisník? Bude na setkání Skylink, kde bude plánovat uvést novou satelitní kartu, prostřednictvím které si budou moci zákazníci vyzkoušet balíček, ale jen do té doby, než jej zablokují a nastane Skylink tma? :)))

hotovyrad
Registrace: 3/2011

to joscer II.

U nás bohužel žádná, ale měl jsem dva roky Platforma HD a rok polskou TNK a vše bylo jak mělo. Nikdy za celou dobu jsem neměl "tmu", nikdy nepotřeboval refresh, či snad nějakou infolinku - defacto nebýt zákazníků Skylinku, tak vůbec nevím, co to Refresh je...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

hotovyrad

Jestli to P.S. patřilo mě, tak nechápu, proč se mě na tohle ptáš (teda pokud to nebyla jen řečnická otázka). Nevím, kde bych tyhle informace vzal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

tak a je to

už ho majú :) ako nebolo by odveci mať plnu palbu na 2 roky zadarmo. pekny darček na vianoce pre dotycneho :)

http://www.facebook.com/freeSATtvCZ

Společnost UPC DTH s.a r.l. dosáhla významný milník své novodobé historie. Díky Vám všem kteří nám zachováváte přízeň jsme právě přivítali v České republice zákazníka s pomyslným pořadovým číslem 100 000! V těchto dnech pracujeme na přesné identifikaci toho šťastného, který získá všechny programové balíčky služby freeSAT na 2 roky zcela zdarma! Pokud jste se stali uživatelem služby freeSAT v posledních dnech, třeba jste to právě VY...

Mathev
Registrace: 1/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra