![]() |
|
Satelitní přijímač Optibox ZebraProsím o radu k Satelitní přijímač Optibox Zebra - ne MINI - Prosím SAXONA jako majitele tohoto přístroje a všech odborníků který mají s ním zkušenosti Jen při přepínání programů na jiný program se mi tak 2x za večer sekne obraz a musím vypnout přístroj a pak vše funguje zase jak má OK . Pozoruji to poslední dobou tak 14 dní . Nevím zdali nedělálm přepnutí rychle , nebo mám špatný ještě SW , nebo jiná neznámá zrada . Přístroj mám 4 měsíce a je vněm asi originál SW nikdo sním nic nedělal . Kartu mám DRUHOU Skylink NEXT , BALÍČEK - MULTY . Prosím nechá se někde stáhnout nový SW přes satelit - to bych zvládl a zdali by to pomohlo ? USB - FLEŠKOU z internetu to neumím a taky nevím zdali by nestratil záruku . Jsem rád , že pustím počítač . Děkuji všem za raduPřístroj běží ještě na starou televizi JVC a je sni propojený Skartem . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraMyslim ze ak tam mas starsi soft, mohol by si skusit dat posledny. Z usb to nie je tazke,ak si ho stiahnes je tam myslim aj navod, ako sa to ma robit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraDokonca je novy soft na zebru mozno pomoze aj inym na stiahnutie.Nechcem sem davat link, pohladaj na stranke inter satu. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
amater3389Tak co tam máš za SW? 1.O7 až 2.25? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraUz je 2.27Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereCo je prosím nového ve verzi 2.27? DíkyO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
SatakRad bych ti povedal, ale ja nemam zebru osobne doma. ale malo by to byt asi popisane ked to stiahnes v nejakom txt subore,skus mrknut.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE:Satelitní přijímač Optibox ZebraTakže podle popisu u sw 2.27,je novinkou funkce Fast Scan,shodná s OptiboX Zebra mini.U tohoto sw nelze zálohu setting použít.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraNo tak si majitelia precvicia favoritne zoznamy.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox Zebraděkuji moc za ochotu zjistím to a dám vědět o víkendu . Ted jsem mimo přístroj do neděle . A stahování přes satelit nemáte zkušenosti u ZEBRY který tam jde poslední stahnout a z jaký stanice a co záruka ? Děkuji |
amater3389
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraNejlépe kontaktovat prodejce a domluvit aktualizaci ns ním ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraZáruka nemá se stahováním nového fw,samozřejmě pod podmínkou že je originální od výrobce vůbec nic společného. Tak mi nedávno odpověděla jedna známá nejmenovaná firma s názvem na E.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraTak jsem nahrál nový sw 2.27,dal jsem tovární nastavení.Postupoval jsem podle instrukcí na obrazovce,potvrdil jsem Fast Scan,signál má ale nic se neděje.Žeby soudruzy nebo já někde udělali chybu?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraPardon už jsem na to asi přišel,musel jsem ručně naladit stanice z trp.12.070H 27500.Jít do menu Instalace-Možnosti-OSD nastavení,zapnout funkci Fast Scan,potvrdit a konečně se to rozjelo :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraDostavas 10 bodov a pochvalu pred rozvinutou zastavou !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox Zebratak jsem, to už zjistil má to SW 1.20 ze dne 17 novembra 2011 .Saták1 Prosím stahnul jste to ze satelitu ? Jakou stanici jste měl přitom naladěnou děkuji ( nikde jsem se nedočetl jakou stanici při stahování mám mít naladěnou , ani v návodu . . Zjistil jste výhody nevýhody 2.27 SW , Co jste měl předtím SW ? Nezlobte se , že vás v sobotu takhle otravuji . USB to dělat nebudu ani to neumím . |
amater3389
![]() |
|
@amater3389Trošku Vás sklamu,sw 2.27 jsem si stáhnul z Internetu,ze stránek Isat.cz:http://www.inter-sat.cz/default.asp?inc=inc/ke_stazeni.html a nahrál přes USB.Návod jak nahrát sw do přijímače je přibalen u souboru.Jinak tuším se sw ze satelitu stahuje přes 12.070H 27500,např:stanice Nova Cinema.Výhody sw 2.27:přibila funkce Fast Scan pro rychlejší naladění a automatické přiladování nových stanic.Nevýhody:stanice jsou po naladění seřazeny podle seznamu od poskytovatele Skylink.Jediná možnost je si stanice seřadit do favoritních seznamů,čímž si ale vypnete funkci Fast Scan :OO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE:Satelitní přijímač Optibox Zebrahttp://www.digiprijem.cz/fastscan-konec-svobodne-volby-razeni-tv-kanalu-u-skylinku.phpO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraDěkuji moc tak to zkusím co mi to nabídne na 12.070H 27500,např:stanice Nova Cinema spokojený by byl za SW 1.25 , nevím , ale o co bude lepší než ten můj 1.20 SW , hlavně aby to neblblo i potom jinak šlape dobře , ale od začátku provozu to bylo taky vše OK . . Myslím , že SW 1.27 je podobný jak píšete o seřazování programů jako u DIGI TV - HUMAX II kde taky se to seřadí podle DIGI TV a doplnůjí programi a pak se to musí dávat do oblíbených , aby se to seřadílo podle sebe . Ještě jednou děkuji za rady . |
amater3389
![]() |
|
Saťák1No potěš koště s tím seřazením. Takže další paskvil ala Skylink,tomuto fw se obloukem vyhnout. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraA neda sa ta funkcia vypnut? Podla toho ci ju chces pouzivat alebo nie?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereAno Fast Scan se vypnout dá.Běž do menu Instalace-Možnosti-Nastavení OSD-poslední položka.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox Zebraděkuji všem moc za rady co jste mi pomohli .Saták1 - ty nemáš s tím přepínáním problém nebo neměl kdysi na různé SW ? Pokud já přepínám pomaleji - mačknu a za 2-3 sek znovu mačknu na jiný program tak vše OK , musím pomaleji než u TV , ale děti- ty jsou rychlejší a to se někdy sekne , ale ne pokaždý . Ještě jednou děkuji R^ |
amater3389
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač Optibox ZebraŽádný paskvil, ale jen lepší možnost naladit přijímač.V podstatě u tohoto sw použiješ FS pro naladění všech potřebných stanic a dolaďuješ a posouváš jak chceš, ale už s vypnutým FS. Nemusíš dělat tovární nastavení a tupě ladit TP jeden po druhém se vším balastem tak jak u jiných značek. Pro vlastní seznam-pořadí použiješ FS seznam Skylinku. V instalačním průvodci můžeš odmítnout FS ladění a ladit pěkně po staru, třeba pro Freesat. 2.27 nebude vysílána v OTA, protože po aktualizaci vyžaduje tovární nastavení a to by pro většinu uživatelů bylo nepřijatelné. Aktualizaci lze udělat pouze pomocí USB flash. Pokud to někomu nenaladí nic, tak asi špatně nastavil DiSEqC v instalačním průvodci. Pokud problém s přepínáním přetrvává, je nutno se obrátit na servis s upřesněním závady a nejlépe napsat i typ LNB a délku kabeláže. PS: FST tabulka je vysílána stejně jako OTA z 12070 H. |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
![]() |