![]() |
|
Davis Cup v TVTeď sleduji zápas Štepánek vs. Almagro, nedalo mi tom a přepl jsem na Super Tennis HD. Daleko lepší prezentace utkání, více záběrů do publika, prostě celkově lepší atmosféra přenosu než na ČT, a to jsme doma. Štepánek do toho!!!! |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
to saxonHele, mam v čiči Tebe, Friga i tohle forum. Já si pokud jde o SAT techniku vystačím i bez tohoto braku - což tyto stránky bezesporu jsou... Naopak, byl bych raději, kdyby mě na mejlu neotravovaly spousty lidí s tím či oním... Lidé jako já todle fórum nepotřebují, ale naopak, todle forum a tydle stránky potřebují nás, čitatele a zákazníky svých inzerentů.... Takkže v čiči.... a až všichni lidé kteří něco vědí odejdou (jako že se tak furt děje) tak z toho udělaj regulérní Blesk... zdar |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Davis Cup v TVTakže stejny postup jako obvykle, nejdriv snobska reakce a nakonec vulgární reakce hodna primitiva. Jak už bylo napsáno, kde nic neni.... Takové lidi potrebuje toto forum? Ty jsi srandovní a hloupý. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
obrazová kvalita SuperTennis HDje horší než CT Sport, opravdu bída, ale pořád lepší než poslouchat toho amatéra Svačinu ;) |
charlie4
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
hotovyradčím míň máš v hlavě tím jsi hlasitější. Pokračuj, bavíš nás.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
to SaxonMůžeš ocitovat jediné mé vulgární slovo? Já si na slovíčkách fakt zakládám.... není tam ani jedno :-) a má reakce byla přesně v souladu se zadáním... Soudnost nebude asi Tvá nejsilnější stránka koukám :-D |
hotovyrad
![]() |
|
kubataky se bavím malostí "chytráka co ví" - je to oboustranné :-D |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyrad" todle a tydle " :laughing: :laughing: :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kuba;P ;P ;P |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyrad" ocitovat " :laughing: :laughing: :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
hotovyrad" Já si na slovíčkách fakt zakládám.... " To je opravdu vidět.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaNa tom co jsem napsal není nic snobského, jen nepíšu pouze líbivé kecy "přes růžové brýle".... a to je celé... takže mi klidně vykuřte, já se obejdu a čím míň starostí, tím lépe.... otravovat se s životě s nýmandama... pche, na to si jej cením dost vysoko |
hotovyrad
![]() |
|
to kubaTo opravdu vidět je, protože jsem nenapsal jediné vulgární..... vidíš jej tam snad aspoň jedno? |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyrad" Na tom co jsem napsal není nic snobského, " S někým si mě pleteš!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
hotovyrad" aspoň " :laughing: :laughing: :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
KubaAno, muzikanty poznáš v tichých pasážích, ti nejhorší to dohánějí randálem. Tady vidíme ukázku poměrně hlučného jedince. Jen se divím, proč tu tak často pobyva mezi nami amatéry, kteří si tu spokojeně povidame? Ma v cici toto forum, tedy ma to snad znamenat ze ho opustí, nebo bez nej nemůže byt? Jak to je?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
kubaCituj mou údajnou vulgaritu... |
hotovyrad
![]() |
|
to saxonCituj i Ty mou vulgaritu....proč jsem zde? že by zábava nad malostí jiných lidí a výsměch jim? Odborná pomoc to fakt není :-) |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradOpravdu nemohu za to, že vůbec nic nechápeš.P.s. Já nic o vulgárních slovech nepsal. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaty ne, ale ten druhý chytrák.... co jsem teda napsal snobského? :-))))) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Davis Cup v TV" co jsem teda napsal snobského? "Já nic o "snobském" nepsal, tak ti nemohu odpovědět. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Davis Cup v TVhotovyrad: Já ti vůbec nerozumím. Ty se hádáš zcela kvůli totálním prkotinám. frigo13 postřehl nejspíš to, co se tobě asi nepovedlo a hned se vztekáš a snažíš se přesvědčit všechny, že máš pravdu. A přitom si polož jednoduchou otázku. Je třeba dávat všem najevo, že patříš mezi ty, co mají zkušennosti? Třeba já si myslím, že je máš, ale nepotřebuji, aby jsi mě a nás tady všechny vytrvale a kolikrát agresivně přesvědčoval. A teď trochu odbočím. Já si často rozpůlím obrazovku a chvilku sleduji příkladem BBC One a RTL a když vidím, že tahle stanice mi dá více, než základní přenos, přejdu k ní a koukám dál. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
to KibaV tom případě se Tobě omlouvámto byl jiný Všeználek |
hotovyrad
![]() |
|
to hotovyradNevím jak si mám tvoje slova: "mám v čiči, mi klidně vykuřte, nýmandi" vysvětlit? Jako slušná rozhodně ne.Možná si to neuvědomuješ,asi jsou normální součástí tvé mluvy a bereš je jako nevulgární. Já si myslím opak. |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
LonginesOn tohle ale nedokáže pochopit, rozumíš? On ani poradne kolikrát nechape, co měl zakladatel na mysli. Pak se k tomu přidá jeho intelekt a pak to vypada jak to vypadá.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
frigoAni jedno z Tebou jmenovaných slov není vulgární, to za A.... a za B, projdi si téma kontinuálně.... reagoval jsem přesně v intencích Tvého zadání, reakce se začaly přiostřovat až mě jeden nejmenovaný diskutér s nickem začínajícím na "S" bezdůvodně napadl - protože do té doby jsem odpovídal v Tebou daných hranicích.... každá akce značí reakci a "Když se řekne A, musí se říct i B".... a to je celé.... |
hotovyrad
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |