![]() |
|
Davis Cup v TVTeď sleduji zápas Štepánek vs. Almagro, nedalo mi tom a přepl jsem na Super Tennis HD. Daleko lepší prezentace utkání, více záběrů do publika, prostě celkově lepší atmosféra přenosu než na ČT, a to jsme doma. Štepánek do toho!!!! |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
RE: Davis Cup v TVPokud nechápeš, že ta věta je SILNĚ vulgární, tak není o čem diskutovat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
KubaVulgární je věc EXAKTNĚ daná..... pokud tam vidíš vulgarity, tak jen proto, že si smýšlíš meziřádkový význam, případně znáš rčení o "potrefené huse...." avšak nikoliv proto, že bych vulgární větu napsal.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Davis Cup v TV:laughing: :laughing: :laughing: Jako odpověď stačí, že.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
KubaMoje odpověď by u soudu uspěla, Tvoje ne.... |
hotovyrad
![]() |
|
To hotovyradProsím Tě, to cos teď napsal o tom, že tam vidíme nějaké vulgarity, protože vulgárně myslíme. Tomu opět nerozumím, ale odpověď už od tebe nežádám, protože bych ji asi nedokázal pochopit????Teď půjdu spát zmaten, protože vůbec nechápu o čem jsi ve svých příspěvcích vlastně psal, ale neboj, budu spát určitě dobře, naši přece vyhrály Davis Cup. :) |
frigo13
![]() |
|
KubaNa liště bude mimo jine určitě stránka se slovníkem cizích slov... ;)Ja jdu spát, tak to nějak zvladni a dávej pozor, at mu ne stoupne moc tlak, nez někdo přijde. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
To hotovyradA teď mě ještě obviníš, že neumím psát česky.Pochopitelně VYHRÁLI DAVIS CUP: |
frigo13
![]() |
|
frigoNevkládej mi do úst něco, co jsem neřekl, tohle bylo hodně laciné, já se na toto nechytám jinak než (ironickým, jak jinak) úsměvem :-) |
hotovyrad
![]() |
|
a vůbecNerad mrhám časem, který mi nepřinese nějaký zážitek.... emociální mi přinesl začátek tématu, nyní to upadá.... materiální mi nepřineslo nic z toho.... a jiný důvod, proč pokračovat v diskusi nemám.... zdar |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Davis Cup v TVTak tohle je vůbec největší hláškaod tebe, co tu funguješ! :))) takhle bych nechtěl dopadnout...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Davis Cup v TVOno pri športových prenosoch ide nejaký signál od výrobcu prenosu, ten ide do všetkých televízií. No a niektoré televízie majú svoj štáb a do prenosu zaradia vlastné zábery či príspevky. Zoberme si ešte v lete Tour de France. Na našej Dvojke bol nejaký medzinárodný signál, sem-tam však boli nejaké príspevky našej televízie. Eurosport tiež medzinárodný signál dopĺňal o rôzne príspevky a rozhovory. Je to bežná prax že televízie si medzinárodný signál dopĺňajú o svoje príspevky ktoré celú atmosféru umocňujú, k prenosu dávajú nejakú tú pridanú hodnotu. Ja neviem ako je vôbec možné o tomto sa hádať |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |