![]() |
|
NG Wild HDPřátelé dnes mi přestal jít tento program, který mám předplacen v rámci Flexi 7.Zbytek jde.Vím že na transpondéru 12207 V byly nějaké změny.Je možné že by si s tím Amiko Alien neporadil?Jedu pod Sparkem, ale nenalezeno po proladění ani u Enigmy.To se mi nechce věřit.Ani manuální proladění frekvence nic.Q 0%, L 81% |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
tulenMám pocit, že obchodné podmienky SkyLink jasne hovoria o prípade, keď poskytovateľ neposkytuje to čo má a o "odškodnení".Nepamätám si to z hlavy, ale zdá sa mi že je tam niečo v tom duchu, že ak ti v priebehu zaplateného kalendárneho mesiaca z dôvodu problémov na strane Skylinku neposkytovali služby viac ako 32 dní máš nárok na vrátenie 10% zo zaplatenej ceny, vo februári stačí ak neposkytnutie služby presiahne už 30 dní. Po uhradení manipulačného poplatku vo výške 15% predplatného za daný mesiac ti bude suma vrátená ponížená o servisný poplatok za vybavenie tejto reklamácie do 60-tich mesiacov od uplatnenia reklamácie. :8) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDPlanet HD jde samozřejmě taky jako z praku.Teď sem došel dom a proskenoval, 12207 stále nic.Jdu na střechu zkusit trošku pohnout s konvertorem co to udělá.I když si myslím, že to mám nastavené docela přesně.Dám vědět jak to dopadlo. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDChod dolu z tej strechy :)) zbytocne to rozstelujes. Toto nie je chyba v antene. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
oldies26Co furt máte s tím srovnáváním s PlanetaHD? Vzhledem k tomu, že je to FTA program, tak prostě problémy s dekódováním ani mít nemůže.Ten HornetF18 vás dobře popletl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Dagykozy si rob z niekoho ineho...ak v kalendarnom mesiaci mam vypadok 32 dni, a ktory mesiac ma 32 dni woe ? :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenkua, šak mesiac československo-sovietskeho priateľstva, ten mal až 365 dní. Len ho už vymazali z kalendára a náš poskytovateľ satelitnej služby to zabudol v obchodných podmienkach zmeniť...:laughing: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDjoscer,ale toto nie su problemy s kodovanim, nikto niekde nepisal, ze mu prijimac vypise nejaku hlasku o kodovani.... |
HornetF18
![]() |
|
HornetF18Mě to píše "Karta není vložená", což je prakticky totéž.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDjoscerOk, nechajme to tak :-) vzdavam sa :))) mne to uz ide, ale mal som tmu bez hlasky a s plnym signalom.... |
HornetF18
![]() |
|
RE: NG Wild HDTak zrovna dnes jsem resil u znameho problem s NGWILD HD v baliku Flexi7 po preladeni na Mascomu 2000 HDCI USB.I po spravne zadanych hodnotach TP a znovu naladeni byl program stale zakodovany.Nechal jsem provest 2krat refresh zapisy a stale zakodovano.V prijimaci byl CAM modul Mascom CRW/IRD se sw 1.23.Zkusil jsem vymenit CAM modul za IRD Skylink ready fialovy a NGWILD HD opet jede.V prijmaci je puvodni sw 1.01.0A. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
NG Wild HD, NG HD, MTV live HD, Viasat HDJA som už v koncoch :((Po zmene FEC a Pilot na uvedenych staniciach mi ziadny z tychto kanalov nejde. Pokial boli stare hodnoty vsetko islo ako hodinky. Zmenu parametrov som inokedy ani neregistroval nakolko Technisat HD8-S mi to vzdy zvladol sam. Nepotreboval som novy scan, nic. Teraz je situacia taka, ze po prepniti na naprilad NG wild HD a kontrole parametrov je cierna obrazovka - nejde to. Parametre sedia tak ako maju byt. Parabola urcite nie je pohnta nolko by som dany program nedokazal chytit a ine kanaly s rovnakou frekvenciou - spominane Planet HD ide uplne v pohode. Uz fakt neviem co je zle.Vsetky stanice idu iba tieto uvedene nie. Poradte prosim VAs. Vdaka PS: JOscer viem, ze mas Technisat ako ja. u teba ako ? a aky mas CAM modul ? Dik |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDEšte doplnim - refresh karty bol robeny 2-krat a nepomohol |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
NG Wild HD, NG HD, MTV live HD, Viasat HDPodobný problém mám aj ja na primaci Vitamin HD 5000. Je na to nejaké riešenie? Či jedine kupit CAM modul, ktory je Skylink ready? |
samuelson
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |