![]() |
|
ReproduktoryDobrý den, sice to sem až tak moc nepatří, ale chtěl jsem se zeptat jestli je možné vyměnit u domácího kina pření pravý a levý reproduktor který má impedanci 4 ohm za repráky s impedancí 6 ohm. Domácí kino už používám akorát pro lepší zvuk z TV. Ty 6 ohm. repráky mají dva reproduktory a jsou od věže, která se už léta povaluje ve sklepě. Jak kino, tak i věž je značky Philips a ani od jednoho už nemám žádný doklad. |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: ReproduktoryNo ja používam zosilovač z Darlinktonmy, má to charakteristicky hlas podobny realite (niekomu sa to zasa nepači pre zvonivy zvuk) , ked mám niečo z fetmy, vždy som to prerábal, ovšem napr. na subwoofer používam zasa elektronkovy zosik, hodí sa ktomu najlepšie, žiadna ozvena či pazvuk dunenia, v podstate mi to hrá jak živá hudba, mam doma taku malu aparaturku z 3 zosíkmy. ovšem zatial som sa nestretol zo zosíkom inej ochrany, ako relé (teda u vykonovych triedy A zo symetrickym napájaním) , ovšem ja mám vykon všetko nad 400w. teda 1x 4x200w zosik, 2x 150w zosik a elektronkovy 1x 150w ale ten ženie vykon na 550w dva subwoofery na 16 ohmov a všetko je bud svojpomocne prerobené na vyšší vykon, a je to staršieho dáta, takže objektívne neviem zhodnotiť, ake novinky su v obehu. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Reproduktorynovinky sú všetky rovnaké. Sú tam zabudované logické obvody ,prepchaté softwarom,s ktorým sa nedá nič robiť. korekcie sú max do 10 decibelov,čo je žalostne málo.pri nadmernom vybudení sa aktivuje ventilátor a po chvíli sa na display objaví hláška owerload,čo v preklade znamená , preťažené - nad limit a čo ja viem ešte čo. Zlatá klasika z konca 90 tich rokov nám pomaly umiera.Aj nás to čaká. Naši potomkovia vidia budúcnosť v plecháčoch , sudoch a i podov. Roky sa vrátiť nedajú,žiaľ ani kvalita. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: ReproduktoryMlada generacia ani nepotrebuje kvalitu-im staci blba hudba a co je horsie uspokoja sa s mp3 128kbps, pripadne videoklipmi z yt nizkej kvality. Hlavne aby to hralo trocha basy, ze vysoke tony sa stracaju, su niejake neiste,zahmlene, podla mna pazvuky(napr zvuk cinelu) im vôbec nevadi. Neviem, kam to speje. Ja mp3 pod 192 kbps mam problem pocuvat aj u svojich oblubenych skladieb. Max v aute-tam sa to strati. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 668 |
![]() |
|
RE: Reproduktoryto je asi problem dnešnej doby. vinyl je pomaly tabu. sem tam sa ako dekorácia nájde aj kazeťák. o reel to reel , to je sen o niečom inom. Klasický zosilňovač už nemá cenu. Videorecorder je už len pre pamätníkov a posledné je ešte equalizer, to majú aj počítače.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeasi jsi chtěl napsat ,vinyl byl pomalu v tahu :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |