Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

koupe noveho satelitniho prijimace

Chtel bych si udelat radost a koupit si nejaky novy satelit co toho dnes dost umi.Mel jsem pred nekolika lety HUMAX 5400 a pak me to prestalo nejak brat a nebyl cas,ted zase mam hodne casu tak chci koupit nejaky novy stroj.PORADITE MI co dnes koupit? :))

motors
Registrace: 12/2004
Odpověď v diskusním vlákně

to si snad

děláš p.r.d.EL,je to tady ob-- den,pročti si to laskavě :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE:koupě nového satelitního přijímače

Nezatěžuj éter,čti recenze a názory!

zeze
Registrace: 5/2011

RE: koupe noveho satelitniho prijimace

Humax byl kdysi pomerne dobry stroj.Spise si promysli,zda chces jit do prijimace klasickeho nebo linuxoveho,kolik chces investovat a co prijimat.Protoze,kdyz mas dostatek casu,muzes se tim bavit nekonecne dlouho,experimentovat,lovit (az do uplneho osvojeni a vyhozeni manzelkou):).Jeden z typu zni:parabola 100cm s motorem ,kvalitnim LNB (IBU TWIN) a trebas nejaky model DRYMA,nebo VU+ (podle toho,kolik chces tuneru).No a hlavne dobreho prodejce/fandu,ktery Ti (pokud nejsi zbehly) v zacatcich sestavu rozchodi a prubezne poradi, urcite jsou i zde.

hdpe
Registrace: 11/2007

Kup si VU+ Solo 2

Kema
Registrace: 6/2006

Aj by som ti poradil, ale nemozem, nechcem dopadnut ako hajnalka. :)

pavino
Registrace: 5/2012

motors

Záleží kolik do toho chceš vrazit, v cenové kategorii do třech tisíc je bezkonkurenční linux HD box 9105plus a lze ho koupit již přednastavený za 2949Kč ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Ahoj, taky si občas dělám radost a člověk v naději, že mi poradí "ochotně", se obrací na stránky mu blízké. Je to tu dobrý, až na ty, co si myslí, že on ví a ty si to najdi. Stoupni na kopec (pomyslně) a vyber si jen to, co chceš ty. Koupil jsem asi už vyběhlý stroj nový - Topfield TF7710HDPVR za 5 000,- a ten nemá chybu.

Mirda22
Registrace: 2/2008

@motors

udelal jsem si radost minuly patek a koupil jsem si kopii DM800SE, v pondeli jsem ho mel na stole, cena 155$+42$ DHL Express. pekna hracka, ktera potesi.

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

drobeček

Zdravím,mám dotaz,dostaneme ke stromečku AXN sci fi u Digi pro česko?Musím Ti ještě zdělit,že ten "Pingulux"mně stále mile překvapuje,dobrá hračka. :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

koupe noveho satelitniho prijimace

Hlavne si nekupuj HUMAX 5100S jeste neumi poradny sw.

broza
Registrace: 12/2011

zzaner

Zdravím,
AXN scifi máme přeci na Freesat-UPC, na BDC nebo přes šarik prakticky téměř zadarmo ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

drobeček

Jelikož má žena DIGI a nemá zájem o změnu?Tak že nemáš informace? :)

zzaner
Registrace: 9/2006

U digi nějaké důvěryhodné info nemá asi nikdo. ;) :)))

drobeček

Technistar sir

baracka
Registrace: 8/2010

Doporucuju VU+, super stabilita a lepsi cena nez dreambox. Jediny nedostatek je dalkovy ovladani. To ma dream o dost pohodlnejsi.

Od prijimacu za cca 3000 kc se to chce drzet daleko, obzvlast pokud to ma linux. Funguji, ale bud pomalu nebo nestabilne.

drhans
Registrace: 12/2009

Je vidět doktore, že nevíš a blábolíš blbosti. I ty za trojku jsou rychlé a stabilní... ;) :)))

drobeček

i za míň

doktore,komu platíš? :)))

pierrepetr

Zkusil jsem hdbox, amiko, golden media a ab ipbox, modely prave kolem 3000, ale vsechno jsem vracel do 14 dnu do obchodu, protoze me tam vzdycky neco vadilo...treba zlobil oscam nebo enigma reagovala pomalu na d.o. nebo na d.o. neslo ve tme za zadnou cenu najit to spravny tlacitko...

Z tech levnejsich jsem si nechal medialink bp. Hrozna editace kanalu, ale jinak chodi dobre.

Ale strasne rad si necham poradit prijimac srovnatelny rychlosti a stability jakou ma dm, vu+ nebo coolstream a to za 3000...

drhans

pokud máš

medialink,nic neřeš,chodí super a obrazově na něj nemá ani VU,ani Dream,já ho držím stále už jen z důvodů super obrazu a rychlosti přepínání,ta editace kanálů je za chvilku a hotové na flashce přeneseš dál za pár vteřin,jasně VU i Dream má jiné možnosti,ale na koukání bych neměnil :)))

pierrepetr

@pierrepetr

co prosim pouzivas za editor kanalu pro MBP? Ten jedinej co jsem nasel ja se neda pouzit - nejde napr. presouvat kanaly ve favorites a bouquety maji omezeni na 100 kanalu, coz nestaci skoro na zadny paket. Mozna tak na Skylink...

drhans

Mimochodem, Medialink jsme doporucil i kolegovi z prace, ktery se chce prave jen divat a staci mu neco levnejsiho. Ale uz mi parkrat rikal, ze mu pri prepinani nebo editaci kanalu zamrznul a musel tvrde restartovat. To je uz spatny. Ale nedeje se to nastesti tak casto jako u ostatnich levnych prijimacu. Kazdopadne si nemyslim, ze by Medialink spadal do kategorie "satelit co toho dnes dost umi".

drhans

pro běžného

koukače a nahrávače umí vše,nic nikomu nemrzne,umí perfekt zdílet,obraz super,přepínání do jedné vteřiny,editace přímo v menu bezva,100 pozic pro oblíbené,je dostačující,oblíbených je asi 10 skupin,na co mít v oblíbených 400 kanálů,pak už to nejsou oblíbené,můžeš se hrabat rovnou ve všech uložených a ty favoritní si natahat dopředu,třeba 500 kousků,dream má více možností na hraní,ale obraz stále nic moc,záleží na každém jedinci,co preferuje,jestli mnoho funkcí a možností nastavení,nebo jednoduché ovládání se super obrazem R^ :)))

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra