![]() |
|
ICE NEXT global free?je na kartě ICE Skylink NEXT také global free 20dní? nebo má karta oprávnění od začátku jako mateřská? tato karta se registruje? - asi ne, nikde jsem nic nenašel.IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E
|
jindras
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 81 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?free ide 20 dní, kartu nikde neregistruješ, zaplatíš len dobierku na rok. A po roku ďalšia platba prevodom, u predajcu atd. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
jindrasKarta NEXT má v každém okamžiku (pokud má zaplaceno) kopii oprávnění z mateřské karty. Karta se určitě neregistruje. Kartu NEXT s mateřskou kartou spáruje technik Skylinku před odesláním uživateli. Takže global free je u karty NEXT neopodstatněné.U "normálních" karet slouží global free k jisté benevolenci před registrací a také tak trochu k nalákání uživatele, aby si případně něco předplatil. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
vadorMožná si to špatně pamatuji nebo je teď něco jinak, ale já když jsem kdysi objednal kartu Next, tak tam global free nebylo. Nebo se pletu?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?GF je tam každopádně, akorát když si v něm nebo předem koupíš plac. nabídku či pošleš reautorizaci, samozřejmě se ti to rychle změní..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?No jo vlastně. Já kupoval Next kartu ke kartě s již aktivovaným MultiHD, takže global free na Next bylo přepsáno z master karty.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?Vcera mi prisla Next .Gf tam je. Na matersky jiz rok KOMBI |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?no nevím, pokud ne NEXT jede GF, myslím že reautorizace v období GF platné GF zápisy nesmaže, GF zápisy se mažou až po skončení jejich platnosti... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?díky za info.kartu next mám objednanou. příští tyden napíši jak to dopadlo s GF...IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E
|
jindras
![]() |
|
jindrasNa karte next ide celý balík 20 dní,potom len to,čo na karte č.1 |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?a ako je to s NEXT kartou v case, ked je materska karta v 2 mesacnom prome? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?Na kartě NEXT se nic nezmění a GF ti půjde nezávisle na mateřské kartě. Samozřejmně k tomu ti půjde i to, co je předplacené. Ale nejsem si jist, jestli na NEXT není GF pouze 10 dní.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?tak sa spytam inak,na novej prave registrovanej Irdeto karte bezi 2 mesacne promo, ked si clovek k nej objedna kartu NEXT co na nej pocas 2 mesacnho proma materskej karty pojde? Novy web SL uvadza k programovej ponuke NEXT tuto vetu, citujem: "Karta NEXT obsahuje služby totožné s materskou kartou." Z toho by malo vyplyvat, ze v case proma na materskej karte, bude promo aj na NEXT karte. Ale pochybujem, ze to tak je. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?@lance, kdybych to nezkusil tak to nepíšu, nebylo to sice přímo na nextce (ale to bude určitě stejné), ale na Výměně kde GF "dojíždí" i po přeregistraci. Zkus taky a dej vědět.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?Next kartu používám od této soboty a podle přiloženého dopisu co u ní byl jede global free 10 dní.HD-BOX FS-9105 PVR, Multibeam MAXIMUM E-85, Satlink WS-6912 DVB-S/S2
|
martin351
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?Můžu potvrdit,u karty next jede GF 10 dnů,je to napsané i v přiloženém dopise. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?@tomik - nemůžu teď vyzkoušet nextku, ale zřejmě máme vlastně stejný názor a potvrdili to i ostatní, tj. že na kartě zůstává (dojíždí) GF až do vypršení své platnosti - tj. nezáleží vůbec na tom, jestli kartu hned registruješ, předplatíš si něco, následně zrefrešuješ... nepochopil jsem cos předtím myslel: "...když...pošleš reautorizaci, samozřejmě se ti to rychle změní.." |
lance
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?@lance, právě že myslím, že záleží. Zrefrešuješ a je po GF. Zkusil jsem to na Výměně, ale odhaduji, že princip je stejný. Mohu to zkusit i na Nextce, aktivované v pondělí, ale škoda přijít o hbo atd, zkusím to po víkendu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?@Tomik - OK, má zkušenost je taky z výměny, ale už před delší dobou, pak sem dej vědět až to zkusíš, ale refrešnout se musí min. den před koncem platnosti zápisů GF(v poslední den platnosti už se zápisy tak jako tak mažou) ... ale to jistě víš ;) |
lance
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?tydydyntyn ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?Nechápu na co refreš. Ta je přeci úplně zbytečná, k ničemu, ...jak tvrdí odborníci nám laikům.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?@kuba - jde jen o princip vedet jak to funguje - abychom byli stale chyrejsi a chytrejsi... normalne v obdobi GF zadny refresh nepotrebujes, ale kdyz treba nekomu registrujes kartu a davas ji hned z ruky a chces mit jistotu ze tam jsou vsechny zapisy tak treba refresh pouzijes na "urychleni" a byla by skoda zrusit mu tim GF pokud je karta jeste v tomto obdobi... |
lance
![]() |
|
losparaboAno,na next karte ide aj 2-mesačné promo z karty č.1 |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
to Tomik535jak dopadl test ??? |
lance
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?Jsem na to zapomněl jak na smrt, ale zrovna teď ještě GF jede tak jsem hned zrefrešoval a uvidíme, byla aktivována minulé pondělí a dnes je tudíž 10tý den. Aby se potvrdilo co jsem psal, musela by tedy vypadnout co nejdřív, ne až po půlnoci. Je u kamaráda, má mě prozvonit pokud mu přestane jít co nemá.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ICE NEXT global free?tak 10 nebo 20 dní? v pruvodním dopise je 10dní, ale co je psáno ještě nemusí být dáno....IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E
|
jindras
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |