, sekce: Skylink |
|
Discovery HDZdravim panove,potrebuju radu. Dneskaj sem si zaplatil balicek flexi,a dal sem si Discovery HD,vsecko sem naladil dle novych parametru,ulozil ale zvuk mi vubec nejde. Poradte co stim. Dik. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 403 |
|
|
RE: Discovery HDten zvuk ti nejde jen u toho jednoho programu, nebo u všeho , co jsi si zaplatil??? Ještě co máš za přijímač...???(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
|
|
RE: Discovery HDTen zvuk mi nejde iba na Discovery HD,a primac mam Optibox Zebra. |
jozef84
|
|
RE: Discovery HDMne ked nesiel zvuk na History HD, tak som ho vymazal a nanovo naskenoval. Skus, mne to pomohlo. |
pistek73
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: Discovery HDSkusal som,nic |
jozef84
|
|
RE: Discovery HDZapni si Dolby Digital Downmix na stereo :-) |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
|
|
RE: Discovery HDpokud Ti nejde pouze tento kanál, tedy zvuk, a vyzkoušel jsi vymazání a následné nové naskenování se stejným výsledkem, tak je to opravdu v nastavení tvého přijímače a tedy nastav správnou zvukovou stopu... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|