![]() |
|
Technisat Technistar SIRčau občas se stane že nám na Technisat Technistar SIR přestane jít zvuk.Pomůže na tvrdo vytáhnout napájecí šnůru.Setkal se někdo s podobným problémem?Propojeno přes HDMI do LCD Sharp.Zvuk na tv v pořádku.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
kde přestane jít zvuk?Někdy to "zablblo"na HD programech co vysílají v "dolby"a tam stačilo přepnou z programu na program a zpět,a naskočil zvuk, jinak v menu má nastavení zvukové stopy tuším že tam mám nastaveno PCM.To mám ale na digitu hd 8s.ale bude to asi stejné.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
@petr33Aha dnes přestal jít zvuk při přepnutí z Nova HD na EurosportHD.Kouknu na nastavení v přijímači,nejspíš to bude jak píšeš.Díky za příspěvek R^O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saťak1Žadnou šňuru ze zdi netrhej, to dělá nejčastěji ČT4 sport na HD i SD Technisat satech - přepnout program tam a zpět, potom je rozdíl, zda program přepneš šipkovým nebo číselným tlačítkem na DO. Nic se satem nedělej a buď v klidu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
PotvrzujiDělá mi to samé. Satelitní přijímač nevypínám a někdy další den nejde zvuk. Pomůže vypnutí zdroje. |
VPitrs
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRTak u me jde zvuk ok na Technisatu SIR.Zvuk DD mam momentalne vypnuty.Mel jsem ho i jeden cas zapnuty,ale nic jsem nezpozoroval.Prijimac je propojen s tv Samsung. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRTechnisat das originall :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
To je kartou Skylink !!!!Si všiměte, že BD programech z 19,2°E a jinych volných stanicích TO JE OK !!! A blbne ten zvuk jak v ORIGO IR i CRW čtečkách a i v CA modulech u HD i SD. Technisata máte v OK CAJKU - holt kvalita - ten za to nemůže. A všechno to ŠACHOVÁNÍ SKYLINKU mu nejde pod VOUSY. Jo jiné Korejské UMATLANINY to ani nepoznaj - jen když to vypnou a je černo ! ! ! :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
@CESA jak mi to "To je kartou Skylik!!!!" vysvětlíš, když ti napíši, že zvuk na mém TechniSat HD8-SX někdy "zahapruje" při přepnutí z TA3 na ČT24?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerA to někdy - kdy a jak ? Přepneš na DO : šipkou nebo číslem ? A neškolil jsi ho před tím nějak ?? A jak máš narvanej - naplněnej hl.scam list ? |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar SIRTechnisat digicorder HDS2X + CI-Technisat MultiCrypt + ICE.Zvuk mi nezahaproval ešte nikdy, ešte raz "NIKDY" za 4 roky. Mám Kombi paket a HBO maxpak, takže tých HD, MPEG4 programov je tam dosť. DD zvuk zapnutý, PCM aby sa dal nastavovať zvuk pomocou DO. Bitstream používam len s AVR u slušných filmov s 5.1 zvukom. Tak a teraz ako ďalej? Skúste u SIRu vypnúť TechniLink. Komunikácia medzi TechniSatom a TV (keďže existuje 1000 druhov TV) nebeží asi vždy 100%. U HDS2X žiadny TechniLink nebol a tak "ohne Probleme". |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@CESKdy a jak? Velice sporadicky, někdy vše OK celý týden, někdy 3x za den. Ale nejen u ČT24 je to u různých programů. To ČT24 a TA3 jsem uvedl hlavně proto, že to jsou FTA programy, takže co s kartou.Programy v 99% případů přepínám po výběru z přehledu EPG, málokdy šipkou nahoru a dolů a skoro vůbec ne přímou volbou z číselníku klávesnice (to tak jedině ČT HD, to mám na jedničce). Hlavní seznam programů narvanej nemám. Mám tam Skylink a sem tam něco z německých z A19.2. Ale já bych to nějak moc neřešil. Je to jev, který mě nemůže rozházet, asi to bude nějaká vada HD8-SX, protože na TechniStar S1 se mi to neděje. A přitom mám oba přístroje ve spojení s TV Panasonic (přes HDMI), zapnutý TechniLink, stejně naladěno programů, ... Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerMi se to stane-stalo sporadicky jen na programu ČT4 sport na Technisatech STR1 a HD8-SX a s přístup. kartama Skylink CRW tak ICE, když rychle přepnu několik programů za s sebou šipk. tlač. a v HD8 s modulem Irdeto HD CI/CI+ už dlouho ne. Na 19,2E - 13,0E, ... nikdy. A propojení do TV na to nemá vliv, mám v HL. scan listu vymazaný, až na výjimky TV a rádio stanice, které nesleduji - víš proč. |
CES
![]() |
|
Co mi pomohlona Technisat HD 8 S. Nahradil jsem HDMI propojením komponent 5x Cinch a bylo po výpadcích zvuku. Zkuste to. Podle mého názoru jde o systémovou chybu Technisatů. Medialink Black Panther ani vysmívaná Ariva mi nikdy výpadek zvuku neudělala na rozdíl od Technisatů. EPG a PVR je ale na Technisatech nejlepší.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
samorostAle to pak musíš zapínat TV jejím DO a vypínat taky, ne? A co řízení hlasitosti? Taky na DO TV? To by mě nebavilo. To raději při "ztrátě" zvuku přepnu na jiný kanál a zpět a je to.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Zapnutí a vypnutí TV ano,když je na TV funkce automatického vypnutí, pak pouze zapnutí TV. Regulace hlasitosti je na sat. přijímači i na TV, lze si vybrat, pro běžný provoz není potřeba DO TV. Technisat SIR ale nemá komponent-výstup. Jde to pouze na starších HD 8S (SX).Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |