![]() |
|
SKY UK kartavie niekto poradit aké prodramy sa dajú chytit u nás s touto kartou |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaVe freeview Channel 4 s +1 verzí, Channel 5HD, VIVA, SONY tv s +1 verzí a sony movies channel s +1 verzí. Pak Liverpool FCTV a motors TV. Vše je v eurobeamu naštěstí. Pokud máš známého v Anglii není snadné kartu obstarat musí být na kartě rok abonence, aby pak tyto programy šli. Nebo někde na netu sehnat. A pak taky problémy se zápisy jsou SkyBOX to řeší nebo spolehlivě to jde v DM800. Takže si dobře rozmysli jestli do toho jít nebo ne. Nebo pak je možnost share tam ti už toho samozřejmě půjde víc.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaa na ktere tohle funguje? modra nebo bila?? |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaMám novou bílou kartu na modré to asi šlape taky, ale jak dlouho nevím.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: SKY UK kartavidel jsem, ze se daji sehnat na eBay okolo 250kc |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartalen pre doplnenie, zápisy na kartu SKY UK chodia spoľahlivo aj na Vantege 8000, s FW Jepssen, Mediastar, VanBel Digital. Nie je nutný SKYBOX R^Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaPozor!! Modre karty su uz davno mrtve. https://www.parabola.cz/forum/topic-46662/Pri cakani na zapis je potrebne mat obcas riadne nervy a zapis je na 2 mesiace. Teda rozumej napriklad realne od napr. 1.1-1.3, avsak ak clovek updatne hoci 1.2, tak stale to bude iba do 1.3.... Osobne davam kartu bezat na VIVA a to cez noc, potom zapis pride medzi 3:00-8:00 v rozpeti 1-6 dni. Asi tam maju cyklus, tak zalezi kedy sa do neho clovek "trafi". Tolko aspon moja skusenost na mojich skrabkach. Dostat zapis nemaju ani linuxy. Osobne pouzivam oscamom. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaupdate chodí aj na Pick TV a PickTV +1 12207 V aj keˇto už nie su kódované programy :8)Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaPisem ako tatar, tak opravujem, aby to bolo zrozumitelnejsie.Dostat zapis na kartu nemaju problem ani linuxy. Osobne pouzivam oscam. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
FREESAT KARTAJa pouzivam bielu kartu uz dobre 2 roky. Zo zaciatku boli problemy, pretoze som nevedel, co a ako, ale teraz bez najmensieho problemu. Zapisy mi spolahlivo 2 roky chodia na DM 8000 PVR a konkretne na CCcam v2.3.0. Len je nevyhnutne obcas aj ten FREE SAT pozerat, aby mali zapisy kam chodit. Pretoze ked to vypadne, tak je s tym problem- co bol moj pripad... Bolo nevyhnutne volat do SKY UK a na treti raz pochopili co chcem a restartli mi kartu.... Vela zdaru zelam |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: SKY UK kartaTaky jedu svoji kartu pod Oscamem, zapisy, no to je kapitola sama pro sebe. Rekneme, ze chodi, ale uz dvakrat se mi stalo, ze mi nedorazily a musel sem kontaktovat providera. Clovek se stale neco uci, protoze ted je to jeste jednodussi nez driv, SKY UK zprovoznil znovusparovani karty pres web, coz nebyvalo vubec bezny, tohle umel jen operator.http://activatemychannels.sky.com/ T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
@xiltPro tyhle případy jsem koupil za 200,- obyčejný skybox a nechám ho přes noc puštěný na vivě a načte to zápisy spolehlivě. Na tom webu pro registraci karty musím znát jmnéno a zipcode na koho je to registrovaný a to já nevím a spousta lidí co koupila kartu někde na netu to taky neví. Ale mám takový strach ze přesunou channel 5hd a channel4 do UK beamu a ta karta mi bude téměř na nic.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
To killorsSkybox nemusi byt ani zapnuty na danej stanici. Osobne som uz viac raz skusal zapnut skybox na VIVA/predtym na PICK TV a potom vypnut do Stand By a zapis na kartu stale dosiel. Snad i preto asi nemaju zakaznici Sky UK vazne problemy s kartami, hoci im zapis prichadzaju tak cudne. Jednoducho ich masinky bezia "non stop", tak ten zapis k nim dorazi kedy ho zaslu....Inak mnoho ludi s kartami na tich zopar stanic co este ostavaju, ma take iste obavy ako i ty. Ktovie kolko casu ostava pokial vsetko presmeruju a ci vobec.... Avsak tesme sa pokial vsetko funguje. Ked prestane, tak sa najde ina alternativa, alebo iny zdroj zabavy :D. Tak ako je tomu napriklad teraz s prijmom BBC. Nejde z 28°E, tak je moznost z 27.5°W. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: SKY UK karta@killors: tak sky box mam samozrejme v pohotovosti, kartu jsem v nem provozoval temer deset let, jelikoz mam oficialni registraci na svoje jmeno a adresu tak Sky ID pro me neni problem, vzdycky sem si sky uk platil, jednu dobu sem tedy pouzival jen BBC kartu ale to uz je skoro historie, k tem sky uk zapisum emm pod oscamem, mam ted zapisy platne standartne na dva mesice, nicmene po dvoudenim monitoringu emm instrukci vidim, ze na klartu dorazilo 30K+ G-EMM a z toho UQ-EMM jen 11 takze doufam ze do pristiho vyoprseni zapisu se mi zapise vse spravne a nebudu muset kartu znovu ozivovat pre web ;-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
![]() |