![]() |
|
Skylink: Global freecaute. viete mi niekto povedat..ked zaregistrujem kartu v 20 dnovom global free ...zmiznu mi platene kanaly?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 04.12.2012, 14:37.07
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
rychla odpovedano zmiznu |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: rychla otazkatak to je teda divne...ide mi global free a pise mi na webe sl zek arta je uz zaregistrovana...to co znamena?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: rychla otazkapo 20dnoch a nezaregistrovani zmiznu teda nepojdu ziadne kanaly. po registracii pojde promo 2mes. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: rychla otazkapromo mi nepojde lebo to je karta vymena ICE..kupovana pred 19 dnamiskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
ono Ti este pojdukym pridu mazacie zapisy... tie nechodia presne... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: rychla otazkanepojde mi nic a nejde ju ani regnut...lebo stara gitalka mi pise ze je odregistrovana...asi idem niekomu robit hubu..kto si ju tak asi na seba regol? ten kto mi ju predal...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: rychla otazkaaktivovana bola v den predaja..na koho je regnuta netusim..neda sa to zistit?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: rychla otazkaZdar zlaty Tuleni:),Ty ale umis vyrobit problem:),zjistit se da vsetko,popros trebas Rostu1. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Rosta 1please.!!..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenak mi posles maila s cislom karty, zistim na koho bola regnuta. toyotaverso(a)zoznam.sk |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Skylink: Global freenemate davat verejne svoje cisla kariet!aj tak ti to skylink neuzna aj ked budes mat staru kartu. pretoze ten co si to preregnul staru predal cez net na zberatelske ucely alebo kupil cislo karty od majitela a ten to teraz popiera :laughing: |
milan333
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
tulenSport54@azet.sk |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
![]() |