![]() |
|
Mrtva Zebraomylem jsem nahrál do velké Zebry setting pro Zebru mini, příjmač vytuhne při LOADu. Nevíte jak to napravit? Díky |
fesak
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Mrtva ZebraLoad caka na teba, co mu ponuknes, skus fw?! :scared:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mrtva ZebraJJ, ty settingy to je mor. Ted tomu nasadili korunu. Achjo.... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Mrtva ZebraNajlepsi je vlastny, potom sa taketo nestava.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mrtva ZebraPoslat přijímač na servis dovozce. Tam to opraví. Jinak to nejde.Nové sw na mini Zebru a Zebru řeší tento problém.(chybu uživatele) Settingy mají jinou příponu souboru a nejsou přenositelné. |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Mrtva ZebraFW jsem tam dal posledni ale na naběhnutí to vliv nemá |
fesak
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Mrtva Zebraprosím 1. jaký nahraji poslední SW Zebry klasický ne mini z OTA ( 2.15 , 2.25 , 2.27 ? ) já mám SW 2.20 A CO SE ZLEPŠÍ nebo zhorší na normální koukání ( jedná se mi hlavně stabilitu při náhodným rychlejším přepínání programů aby se nekousaly , zda to pomůže nebo ne jinak spokojenost a nemusím měnit SW , nebo to může dělat ZAPNUTÍ NA VŠECHNY PROGRAMY EPG ?) a na jaký frekvenci ( 12070 nebo jiný ) ? Kde to najdu v menu , mám to hledat v 5.3 IRDETO CA STAV podle návodu na poslední řádce a není to určený pro něco jiného aby něco nezvoral ?2. kde najdu zobrazení v % - KVALITY A SÍLY signálu ? Mám to někde hledat v ÚPRAVĚ KANÁLŮ , ale nevím jak . Pokud si dám úpravu kanálů mám vlevo fav. 1,2,3 atd. a v pravo seznam naladěných stanic a dál na co mačknout aby se mi to zobrazilo ? |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
amaterna OTA nic nehledej tam SW-FW pro Zebru není |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
![]() |