Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

pomoc pomoc

zdravím chlapi. kto by my vedel pomôcť a pomôže... :fuming:
skylink-služba je aktuálne kodovaná (ako vždy to,o čo sav tu nesmie žiadať), predajcovi sa nedovolám, dieťa vreští, chce pozerať rozprávky...číslo karty napíšem na mail..pbbb@centrum.sk dík vopred

disi
Registrace: 12/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pomoc pomoc

Mne update karty pod oscamom netrva dlhsie ako 2 minuty.... Takze ak mas normalny stroj kde prechadza update, tak nechaj na hociktorej stanici (CT1, STV ci Joj) a za chvilku mas aj obraz.
Popripade ked vies svoje logovacie udaje, tak na stranke Skylinku zasli refresch. Avsak kde nic nie je, ani cert neberie ako sa vravi.

https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ

Ale vrestiace decko nezavidim... Pust mu nieco cez kompik, snad dovtedy ten zapis pride ;).

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

bohužial mám staručký showbox 500 a ako som vymenil kartu tak vyvolávam predajcovi cca raz za 2 týždne..už ma to naozaj nebaví..pýtal som sa v obchode nech ma to naučia-odpoveď bola že to môžu len oni, že sa tam nedostanem.. :bomb:

disi

Este som zabudol na jednu, ale velmi dolezitu vec.
Pred tym nez zacnes na nieco cakat (zapis), tak mrkni ci mas este svoju kartu vobec platnu a nie je na nej potrebne zaplatit SERPO.

Overeni sluzeb na karte: http://www.skylink.cz/

Ak je tam potrebne zaplatit SERPO, tak ti ten zapis dnes nepride....

----------------------------------------------------------------------------------

sato

karta výmena 2 roky bez serpa... tý,m to nieje..

disi

to je tim srotem. oprav si to.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

"pýtal som sa v obchode nech ma to naučia-odpoveď bola že to môžu len oni, že sa tam nedostanem.."

Zaregistruj sa na skylink webe vyplnenim potrebnych udajov a ten refresch si potom urobis aj sam 1x za 20 minut :D.
Kliknes na REAUTORIZACE IRDETO (ICE) a ten zapis bude na ceste.

https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do?operation=new_customer

Co dokaze jeden clovek, to by mal zvladnut aj ten druhy. Vsetko je iba otazkou vediet ako na to a stipkou sikovnosti.

sato

Udelat refresh je to nejmensi,pristroj neznam,ale asi tame bude jiny problem .hdpe@seznam.cz

hdpe
Registrace: 11/2007

už som písal aj ježiškovi...uvidíme...

disi

hdpe číslo máš na maily..

disi

sato- karta je už registrovaná predajcom...

disi

je to prijmacom,skus vypnut bloker.

Rosta1
Registrace: 3/2011

hdpe- véééélký dík!!!!!!

disi

Neni zac a dej to do kupy,protoze po diteti obvykle vresti manzelka:).

hdpe
Registrace: 11/2007

To: disi

Popytaj sa pri najblizsej navsteve predajcu na SVOJE udaje. Registrovat ta mohol predajca, avsak karta je v tvojom vlastnictve, tak by nemal byt problem ak ti daju prihlasovacie udaje. Potom budes mat pristup na web skylinku.

Avsak nie o tom som chcel. Tebe by pomohla vymena firmware v boxe. Tu je nieco, co by ti malo istotne pomoct. Vraj ICE a zapisi su OK!

http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=128&t=7799&sid=7222727168b5e200f05a13b4002a1f05&start=15

ak to šlo 30 dní a nie iba 20 tak zrejme majú EMM problémy
urobil by som toto:
1. nahral tento fw.:
viewtopic.php?f=126&t=8582
2. po nabehnutí stlačil Menu + 2589 , zapol EMM na ON , ak by nebolo

Tu je viac od samotneho distributora:
http://www.supersat.cz/download/showbox/download.php

Drzim palce.

sato

nestraš... :)))

disi

sato aj tebe dík, idem to skúsiť..

disi

Kamošovi som to minulý týžden robil, Shovboxy potrebujú novší FW (nie všetky) ale tam kde je karta Výmena to robí dosť často, ak Ti rada od "hdpe" nepomohla môžem Ti pomôcť.
Potrebuješ tento FW: S500PLATINUM_V31-3_20120807

Nibiru
Registrace: 3/2008

disi

Nahrajte tam soft S500 PLATINUM PVR A633V0031 a bude pokoj!

atr2009
Registrace: 12/2009

chlapi všetkým ďakujem, skúsim nový soft,uvidíme čo to povie..vidím že sa nájdu dobré duše..ešte raz dík

disi

Zápisy chodí úplně v pořádku . Pročti si tam i sekci rady a návody. R^ Nemusíš se pak doprošovat refleshe.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

to sato

Jo, tátovi karty taky registroval prodejce. Když jsem po něm chtěl loginname a heslo, tak mi řekl, že on žádné nemá, že je to registrováno na jeho účet, a že změny může udělat jen on - pan Daněk z Opavy. Tak jsem to ověřoval metodou pokus - omyl, zkusil jsem získat účet a výsledek - prodejce nebyl schopný ani opsat příjmení táty z občanky a zaregistroval karty na špatné příjmení. No naštěstí jedna z karet byla cslink, kredit na ní nebyl, takže jsem nepotřeboval údaje a převedl jsem výměnu na skylink s novým účtem a tu druhou kartu výměna (skylink), co už zaregistroval prodejce, jsem nechal u Skylink převést na ten samý účet, takže dnes to už mám pod kontrolou, jen mě to stálo 2 e-maily a cca 60 dnů čekání na převod.
Každopádně základem dobré funkce je přijímač schopný přijímat zápisy, to je bez debat.

Fakultak
Registrace: 10/2011

To: Fakultak a Disi

Ak by som sa "dopracoval" k takemuto problemu, tak by som asi kartu jednoducho preregistroval na niekoho z najblizsej rodiny. To by asi bol jediny sposob ako sa slusne a rychlo dopracovat k tomu, aby mal clovek pristup na svoju kartu.

To je asi aj moja rada pre kolegu Disiho ak by obstal u predajcu ako ty. Ak to ma predajca na seba a pod uctom su desiatky ostatnich kariet, tak pristupove heslo neda. To je logicke a osobne by som konal podobne. Preregistrovat a clovek ma pokoj. Zatial je to u Skylinku "zadarmo" a mailova komunikacia tiez funguje.

Drzim palce aj s tym napalovanim softu. Dufam, ze aspon jeden z nich tie zapisi bude prepustat bez problemov.

sato

Disi

Mas sat.prijimac s citackou Conax: treba novsi softver do sat.prijimaca alebo vlozit kartu na nejaky cas do sat.prijimaca s univerzalnou citackou (napr.Openbox X-8xx) alebo sat.prijimaca s citackou Cryptoworks alebo Irdeto alebo do modulu Cryptoworks alebo Irdeto.

ahe56
Registrace: 10/2007

Na Skylink je najlepsi combo sat.prijimac (najlepsie DVB-S2 + DVB-T2) s CI slotom. Pre istotu.

ahe56
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra