Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

VU+ Uno a VTI

Zaznamenal jsem již dva krát na tomhle image zvláštní jev, kdy jsem nastavil na noc nahrávání a po něm akci Vypnout. No ráno byl pořad nahrán, ale jaksi karta ICE již nic neodkódovala, přesto, že zápisy byly aktuální. Image je asi 4.4.2 a na iCE používám CCcam 2.3.0. To samé se mi stalo na image BH, tam mi po stejné akci prostě zmizely všechny zápisy z karty. A pokud kartu nestrčím do CI modulu, tak ji přes UNI čtečku nerozchodím.Jako kdyby pak nefungovali, či co. Nevím řím to, ale když nahrávám manuálně tak se to nestane. Jen při timeru????

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ Uno a VTI

Tak to je zaujimave, lebo VTI a BH je modla vuckarov, aspon v nasich krajinach.Skusal si len cccam?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

daj si tam Scam 3.59 a vyskúšaj, teda ak tam nemáš ten cccam kôli niečomu inému.

doky
Registrace: 1/2007

Reee

CCcam tam mám kvůli kartě ICE, jinak taky používám oscam. Problém je v tom, že vnitřní čtečka jaksi přestane nějak fachčit( nebo ji fw nerozpozná???) Prostě jsem zkoušel v CCcamu i v oscamu nechat na čt, poslal jsem 3x refreš a nic. V CI modulu pak naběhlo cca do 2 minut. v BH jsem s tím zápasil celý den, dokonce jsem ten krám rozebral rozšrouboval , očistil kontakty apod.... Prostě mi to přijde jako nějaká HW chyba, když se mi to stalo jak v BH tak ve VTi, protože smazat všechny zápisy z karty to snad ani nejde ani u Skylinku? Vždycky by taněco zapsaného zůstalo( alespoň Download).

jerry00

zápisy sa určite nevymažú, len ich zrejme nevidíš. urobil by som továrenské nastavenie, nahrať čisté VTI, znova továrko, nainštalovať Scam 3.59 plus config (kôli karte ICE, nepísal som Oscam), naladiť, prípadne dať zálohu settingu a uvidíš. potom zrejme reklamácia HW

doky

Právě že

zápisy zmizely!! Ověřoval jsem kartu jak v CI slotu, tak na jiném stroji(nelinuxovém) a tabula ráza. Jediným čím by to mohlo být, je nějaký výboj ve čtečce, který by kartu smazal. Což by mi potvrdilo, že moje VU+ může mít nějaký hardwerový problém. Instaloval jsem ladil jsem, továrkoval... Po instalaci jiného image, jiného teamu funkuje stb normálně ale za nějaký čas to udělá zase. Občas se mi stane klasika, přepnu na nějaký kanál a kódováno. Přepnu jinam vrátím se a jde to normálně.Dříve jsem neměl vůbec žádné problémy. Když se zamyslím, tak to začalo blbnout od doby, kdy mé VU zničilo fungl nový vestavěný HDD. Od té doby se občas staví na zadní...

jerry00

skúsil by som inú kartu, vymeniť si na týždeň so známym. neodišiel ten HDD tak, že neparkoval a vypol si VU vypínačom?

doky

Disk odešel

po necelých 2 měsících. Hodně jsem experimentoval s různými image, takže se VU dost vypínalo zadním tlačítkem, to jo, to tomu asi dost pomohlo, ale s tím se nedá nic dělat, to je věc programátorů(některý image se po fleši spustí sami bez studeného vypnutí). Jen jsem chtěl vědět, zda se s touto chybou již někdo setkal. Když nastane, tak kartu šoupnu na chvíli do CI modulu a je to zase OK. Je to prostě dajaká čudná chyba :)))

jerry00

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra