, sekce: Příjem DVB-T |
|
Smíchov už testuje v DVB-T !Náhodou jsem proskenoval DVB-T v Praze a objevil jsem test nové Tv Smíchov.Takovou rychlost po udělení licence jsem opravdu nečekal!! :) |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 109 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE:Smíchov už testuje v DVB-T!To mám radost, už se nemohu smíchy udržet! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
|
|
RE: Smíchov už testuje v DVB-T !no koukám že dnes už stačí dvb-t, ostatní provozovatelé se můžou jít klouzat protože existuje youtube či ulozto.cz kde se dá stáhnou či shlédnou téměř vše co nabízejí patlalové a šašci ze skylinku a UPC, navrhoval bych sabotování skylink´,upc a digi tv R^ :laughing: |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
|
|
RE: Smíchov už testuje v DVB-T !pro zori.sohlas |
KAPE65
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 11 |
|
|
RE: Smíchov už testuje v DVB-T !Až Vám zavedou poplatky za pozemák tak budete hledět naco.A to si pište,že tam poplatek bude.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Smíchov už testuje v DVB-T !Jo a pak bude ještě třeba zavést poplatek za poplatek:razz: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE:Smíchov už testuje v DVB-T!Pravdu díš synu! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|