Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

navigace do auta

Asi to sem nepatří,potřeboval bych tip na spolehlivou
navigaci do auta kolem 5000,- syn jezdí hlavně Česko,
Německo,Rakousko.

lb59
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63
Odpověď v diskusním vlákně

RE: navigace do auta

Ja mam PRESTIGIO GeoVision 4700 s iGO PRIMO. Mam ju 2 roky a som spokojny. Presiel som s nou Madarsko, Rumunsko, Bulharsko, Rakusko, Taliansko a samozrejme SR a CR. Nemal som s nou ziadny problem.

lolofon11
Registrace: 10/2008

Naopak neznám nic horšího, než novej mobil od Nokie.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@saxon, možná myslíš s windows, mám ještě symbian v poslední verzi belle.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Myslim ze oboje je spravne aj Nokia telefon s GPS a este mam aj Garmin s TV a uz mi to posluzilo ako hladac DVB-T signalu(myslim ze som zasa v mise) a ked je clovek niekde na noc ma po ruke aj DVB-T TV a je to aj velmi dobra navigacia a cena je skoro ako mate limitovane mozno trochu viac ale stoji to za to.Navigacia ma displej 5" co celkom staci a ta mala antenka a velmi citlivy tuner skoda ze len MPG2.

jozvlk
Registrace: 4/2006

Nepsal jsem novej, ale lepší ;)

Tomik535

Záleží na citlivosti modulu. Teď používám E66 a stačí. Při navigaci v městech, když jedeš poslepu a potřebuješ ulici, je jistější jet padestkou, abys nepřejel. Mapy máš pro celej svět, tak co potřebuje víc. Nahraješ do mobilu, a jedeš. Když nechceš platit data, tak staší wifi, a máš tam i 3D. Když to dáš na kolo a přepneš na pěší, tak tam najdeš kdejakou pěšinku, železniční přejezd, jsou tam i nepojmenovaný cesty. Problem je pouze v hustým lese, ale tam zabloudila i Karkulka.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Já C7 a sqělé. Samozřejmě jede i offline, mám v ní asi 15 států Evropy, už mi chybí jen vysněná Kuba.

Tomik535

Tomik

Poslední mobil od Nokie uznávám 6310i. Dnes mám nakouslé jablko, je až neuvěřitelné, jak pořád funguje a vubec nemrzne, krám jeden... ;)

A TomTomíka z něj udělám za pět vteřin.

On Air!

Saxon

Ale jo, taky čekám na beznadějně vyprodaný ipad mini. Včera byla v elektrovorldu dvojka za 7990,- ale mě nezviklali, chci ten nový white mini.
Taky jsem si tuto značku oblíbil.

Tomik535

Ještě poznámky, kdybys kupoval nějakej starší mobil a prodávající Ti ukazoval, že to má mapy. Viděl jsem několik mobilů nebo se mě přímo kolegové ptali, hele mam tam mapy a nedělá to nic. Ten mobil musí mít GPS modul. Jinak jsou tam ty mapy jenom jako v autoatlase.
U některejch starších tipů Nokií zase navigace funguje, a to docela skvěle, ale mluví to asi jenom minutu a potom už to jenom ukazuje, i když přesně, ale nemluví. Takovou jednu taky máme doma, jmenuje se Nokia 5730 XpressMusic. Nejde Updatovat, ale dá se do toho dát Garmin. ale to je vo něčem jiným. Máme i N8, cenově není drahá a je to velmi slušnej mobil s navigací. E66 i N8 podporuje taky Skype, takže si můžeš skoro vod každý pumpy přes wifi zavolat, a to i z ciziny, a nestojí Tě to buď vůbec nic, nebo případně nějakej Skype kredit.
To jsou věci, co??? Pamatuju, když jsme se v baráku tahali o dvojče na drátovej telefon.

Morous

Zrovna to mlátím do iPada3. Ježíšek mi přinese ještě zvukovku od Tascama iU2 pro oba kousky a HDMI interface do TV. Ten malej mrzák tak pěkně nahrává, že si to rád pouštním na placku. Ten velkej má zase pěknej displej a pořádnou baterku.

On Air!

Saxon

Tak do něho moc nemlať ať ti retina nepraskne..

A baterka v mini je taky na 10h. Ale na ten display samozřejmě nemá. Já ale potřebuji, aby mi to vlezlo do plavek a v druhé ruce šlo držet pivko ;)

Tomik535

@saxon

Mam dotaz,
krátce před tím, než se rozhádal Fring se Skype, tak jsme zkoušeli na Nokiích Skype-videohovory. Šlo to normálně přes WIFI. Chodilo to ale jenom krátce, na přední kameru, šlo to asi měsíc nebo tak. Od tý doby nic. Nemáš zdání, na kterejch mobilech jedou spolehlivě Skype-videohovory přes přední kameru proti mobilu i PC? Mě jede přes E66 jenom call a Chat. A na 5730 nejde už Skype vůbec, přestali to podpodovat. Mě dotykáče moc nelákaj, ale Skype videohovor je užitečná věc.

Morous

Morous

Ja tyhle věci vůbec nepoužívám.

Ještě jednu Nokii mám doma. Je to červená 5510 ve výborném stavu/i baterie/ Na té se psali textovky jedna radost. Jen ten 2,5mm out měl sral. Používal jsem to na VKV monitoring při přenosech.

On Air!

Saxon

redukce z 2,5 na 3,5 no problém, ne? Koukám, že používáš Porty Pro od Kosse.. ;)

Tomik535

Ta redukce je problém. Když na akci zjistíš, že ji nemáš s sebou... Všude se dává 3,5mm.

On Air!

Saxon

Já měl tu Nokii co měli v Matrixu, upadla mě a rozbila se, a někdo mi dal nějakou reklamní, černobílou Nokii, nahoře byla dioda a dalo s to použít taky jako baterka. A tenhle mobil jsem nabíjel jednou za tejden, neměl sice GPS a tyhle vymoženosti, ale na telefonování a SMS jedinečnej.

Morous

Na tohle jsi si mohl pořídit saxonem zmiňovanou 6310 a nabíjel bys jednou za 14dní :)

Tomik535

Já jí asi měl, na konci měla myslím i, ta měla už hlasový příkazyale, ale 14 dní - to asi ne.

Morous

To ne no, to uměla Nokia 3310, kde šlo vrazit baterii 1650mAh pro malý černobílý display s nesmyslným rozlišením. V C7 s 3,5" barevným 640x480, smartphone mám 1300mAh..a to mi vydrží i 3dny ;)

Tomik535

Já mám N82 a totálně naprostá spokojenost.Už má myslím skoro 6 let,ale stále se vyrovná mnoha značkám na trhu.Navigace Garmin super nikdy mě nikde nenechala ve srabu.Vždy mě dovede domů a to jsem sní jel i Maďarsko a zpět.Pro jistotu jsem si zakázal u operátora internetové připojení a používám jen wifi a vestavěnou GPS.Skype chodí jak hodinky.
to:Morous
Fring jsem také používal, než jsem přešel na Skype.Video hovory mi na tom fungovali do poslední chvíle.Na normál Skype jsem přešel z důvodů problémů při psaní txt.Vždy když jsem začal větu automaticky psal první písmeno klávesnice a to mohl být člověk rychlí jak chtěl.Jediné řešení bylo udělat mezeru a až poté psát a to mě totálně sralo.
:laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

JJ. Jednou jsem jel v Německu a Nokie se mi někde připojila a když jsem doma dobíl kredit 500,-, tak mi to nahlásilo ještě asi minus 900,-. Podotýkám na kreditu, ne na fakturovatelnej službě. Abych nepřišel o číslo, tak jsem to doplatil, a taky jsem pro jistotu zakázal datovej provoz.

Morous

Kup mu tablet 10.1 a šmar don Sygic a mas to super. R^

jukon
Registrace: 12/2007

hocijaky android napr od sony. A navigacii mas habadej. Od tom-tom,navigator,n-drive... po sygic. Navigacia-zbytocne vyhodene prachy.

Kasr
Registrace: 8/2008

Telefon Samsung SII + navigace BE-on-road +mapy od 285-955kč(celá evropa). Aktualizace map zdarma.V ČR a SR i čísla popisné domů ,zatím vše 100% našlo.Nemusí používat data.Proč nevyužít chytrý telefon. Ralw

ralw
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra