Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

navigace do auta

Asi to sem nepatří,potřeboval bych tip na spolehlivou
navigaci do auta kolem 5000,- syn jezdí hlavně Česko,
Německo,Rakousko.

lb59
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63
Odpověď v diskusním vlákně

RE: navigace do auta

Jde spíš o to, koupit navi a nechat si poradit od někoho, kdo tomu rozumí. Nezazněla třeba hlavní otázka - jak často navigaci budu používat, chci složitějšího, ale o to výrazně lepšího pomocníka, nebo potřebuji co nejjednoduší, protože neumim s mobilem, natož s navi.
Mně například vyhovuje navigace v mobilu - na kolo a pěší garmin (SW Mapsource je šikovný), do auta mám v mobilu navigační SW IGO PRIMO (garmin nebyl nic moc, origo navigace Nokia taky žádná sláva).
Byly tady zmíněny navi SW, ale je třeba brát v ůvahu vydavatele a verzi map atd,atd.
Hodně štěstí při výběru.

zolik645
Registrace: 7/2009

Akurat tak pre cloveka,co casto jazdi a vzdy inam,napr kamionista-vtedy navigaciu, inac mobil. A je plno android navigacii s mapami a medicinou.

Kasr
Registrace: 8/2008

Jo bez toho

uz ani na zachod netrafia niektorí.Ale bacha, jedna starsia sudruzka na zapad od CR, svojho casu tiez jazdila podla navigacie, aj odbocila doprava ako jej kazal hlas a skoncila v rieke.Chybala informacia, ze tam premava kompa.To len na okraj..... ;)
Dufam, ze taketo veci uz opravili !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Já jsem zase trochu proti navigacím v mobilu a to především díky slabé baterii. V tomto ohledu je Garmin Navi v pohodě.
Telefon potřebuju především na telefonování atd.
Garmin Navi je spolehlivý držák a aktualizace map neni u Garmina žádný problém.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Napájení v autě je snad "externí".....do ucha sluchátko a stihnu u toho i telefonovat....asi jak kdo. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

morous

tiez mam navigacku mio, dlhodobo ju pouzivam preflashnutu na igo 8, slape bez najmensich problemov a nevidim ziadny dovod preco ju schovavat. Vsak to stoji par eur :) Testoval som samozrejme aj mobil, no moc sa v mojom pripade neosvedcil a nejak to v mojom sony ericssone skoro vzdy zblblo, ked sa mi chcel niekto dovolat

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Nektere nove Tom Tom modely, maji jiz mapy zdarma. Nedavno to bylo nekde na netu.

JardaD
Registrace: 7/2011

Jedine TOM TOM . Mám ju priamo zabudovanú v aute a som maximálne spokojný, ešte ma nesklamala. Aktualizácie máp, i rôznych cestovateľských doplnkov zdarma do nich sú stále nové k dispozícii...

bystrik
Registrace: 10/2010

To ... marecek29, A co znamena u tomtoma "doživotní aktualizace map"? Kokni na nasledujici LINK:
http://www.tomtom.com/cs_cz/maps/lifetime-maps/

JardaD
Registrace: 7/2011

to ještě dneska někdo věří sloganu "doživotně zdarma apod"??

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Já ano. Ale jen u Nokie a do konce jejího života..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jo kup si ten tablet 10.1 , neuklízej ho a pak sem napiš, jak dlouho Ti v tom autě vydržel.
Vono nejde ani tak o tu navigaci v autě jako vo to, že ti při vloupačce rozbijou ještě něco okolo.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Velice kvalitní je Navigon.Použivám pět let ani jednou nezaváhal.

Fananek9
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra