![]() |
|
Skylink - telefon ?Volal jsem na Skylink - 18 minut automat, pak mne to zavěsilo - automaticky ...To Vánoční akce tolik zabrala nebo tam sedí jen jedna oprerátorka ? To je hrozné ... škoda plut :) T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?To je tvrdá realita která trvá již půl roku. :fuming: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?A jaky máš důvod tam volat. Prozradis jaky máš problém. Nebo si tam volal jen tak. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?Není pravda,volal jsem tam ráno kolem deváté hodiny,ihned nastartovala operátorka,vše ihned dohodnuto a vše ihned šlapalo OK.Máte asi nějaké mindráky,né?????? S touto platformou nejsou žádné problémy,to si ještě nezkusil DIGI TV a UPC,to jsou jiná pojednání,přímo/jako když se bavíš s neadrtálci/moje zkušenost!!!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Hery-řeknijaký číslo si volal? to je ta otázka,maj jich několik.Já sám jenom píšu vždy na několik adres a druhej den mi z trefený husy(adresy) odpoví |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?no ved jasne ked sa tam dovola niekedy hned rano jak otvoria jeden clovek tak je vlastne vsetko co sa popisalo o linke do skylinku nepravda :) :) :) boze vzdy jak som tam volal to bolo utrpenie a raz ma po zopar otazkach museli prepojit na nadriadeneho ale takym sposobom ze mi polozili telefon... (nadriadeny asi nemal cas takze vybavene) to uz aj to digi ma lepsiu linku podpory jak skylink... |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
hery a Skylink !!!!To teda, když vážený """" SHARING"""" kolega hery a to s úctou, volal na Skylink do Ostravy - tak to bude snad fakt bude 20. 12. 2012 KONEC SVĚTA !! !!! Kolegové to to vlákno si vytiskněte a dejte u sklenáře zarámovat. Jardo už to četl ten kolega z O-l-mi p. P. Jardo - já valim bulvy. !!!??!! CES. :bigeyes: :bigeyes: :))) R^ :))) :laughing: :laughing: :) :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?zákaznická linka Skylinku,zde jsem naštěstí skončil,děs...potěšující je u UxC možnost i přes Skype,nemám nejmenší výtku proti nim |
jurasek1
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?na skylink se vyserte stojí za (nevhodné slovo), dnes už stačí DVB_T |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@CESZajišťoval jsem jednomu kamarádovi podnikatelovi přístroj HD,když si koupil novou TV a kartu skylink, tedy jeho nabídku na skylink,vše ok,jednání bylo perfekt a ihned vše fungovalo,To s digi nebo UPC je to trošku horší, Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?Co je tam pěkného v DVB-T ? Mimo reklamních sra.ček .NICDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?hery když Skylinku volá to už musí být býda a co má dělat člověk který jen umí pustit TV a jen koukat když to pak nejde . Jinak tvoje zkušenosti u DIGI TV jsou zastaralý . Možná ted chodí komunikace lepší než někde jinde a hlavně tam nejsou problémy jako u Skylinku s kartama výměna , S.P. atd. a asi u Skylinku máte všechny podle BUBLAJSE šroty . :laughing: :laughing: Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa1111./ nauč se česky/bída je s měkým í. :laughing: :laughing:2./hery kouká na co chce,na orbitu není žádná překážka. R^ 3./ bublajs má pravdu, protože když chceš přístroj,tak si už konečně bejku pamatuj,že dreambox HD 8000 a 800HDse jsou totiž ty přístroje,ktré jsou OK,ostatní šroty házím z okna :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?hmmmmmm taky šroty dreambox HD 8000 a 800HD :laughing: žere to proud !!!! |
standa111
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?1 lepší je tvrdý2. chudáci doma okolo lidi atd. 3. pod tvými okny stojí a čekají na přímače pod 10000 kč už jen cik.... protože ty na to ještě mají z přídavků na děti , ze socialky atd. Ostatní mají DVB-T nebo slzu pro pláč co se satelitem . . |
standa111
![]() |
|
RE: Skylink - telefon ?jsi úplný neuměl, nevíš vlastně nic,a vidím,že si posedlý mým jménem,,, :laughing: :laughing:vidím, že ani nevíš co který přístroj umí a dovede,jsi prostě plejbek sat.příjmů,a už se s Tebou nemám o čem bavit Ty nulo. S Tebou bych asi musel zakrnět!!!!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
![]() |