Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

GOSAT 7055 HDi

Čau mám problem s přehráváním pořadů na této mašině
Nahrávám na Flash disk 32 GB adata
Některý nahraný pořad mě jde přehrát v pohodě, některý nejde
chtěl jsem ty nahrávky co nejdou smazat ale přístroj zamrzl a musel jsem ho natvrdo vypnout, nefungovalo žádné tlačítko na DO po zapnutí se mě ty nahrávky přesunuli na MP3-tak že nemám nic protože se mě to nepodařilo žádným spůsobem dostat zpět na PVR do nahraných pořadů
jde o chybnou flešku nebo je to přístrojem
díky za rady

Kaja
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GOSAT 7055 HDi

Mi se stalo jen jednou, že GoSat zamrzl. Když jsem nahrával nějaký program a současně sledoval jinou nahrávku a na ní jsem přeskakoval reklamu zvýšenou rychlostí 16x. Přijímač jsem musel vytáhnout ze zásuvky, byl totálně tvrdý.
Já si myslím, že problém dělá rychlost externího disku. Já používám HDD, který je mnohem rychlejší než Flash. Proto je problém u tebe možná častější než u mne. Vyzkoušej nějaký HDD a uvidíš, zda to bude ten přijímač dělat také.

Standa3
Registrace: 1/2006

Používám u tohoto přijímače 2,5" HDD 500GB s napájením po usb. Ze začátku jsem ho měl připojený asi 1,5m dlouhým kabelem. Funkce byla bez problémů, dokud disk nebyl zaplněn asi do 1/3 kapacity. Přehrávání pak začalo zlobit, až skoro nebylo vůbec možné, přehrávání vždy po chvilce vypadlo. Přestávala fungovat i funkce TimeShift. Zajímavé ale bylo, že nejstarší záznamy se přehrávaly bez problémů. Zkoušel jsem tedy zformátovat disk z menu přijímače, ale formátování disku se nedařilo provést. Pak mě napadlo připojit disk s 10cm krátkým usb kabílkem, který byl u nového disku přibalen. A ejhle, bylo rázem po problémech, všechno funguje jak má.

jhordejcuk
Registrace: 5/2012

Také jsem řešil tento problém a je to opravdu rychlostí přenosu dat.U pomalejších flash se tváří,jako když nahrává,ale ve zkutečností se hned po zahájení nahrávání proces ukončí,viz info-nepříbývá čas nahrávky.Vytvoří se pouze soubor,který pak při snaze přehrát zablokuje tuner.

satmaniak
Registrace: 12/2008

Rychle toho Gosata prodej a kup něco kvalitního, flash Adata mám - tu 32GB - dárek, mi v Technisatu HD8-SX, i Comagu SL 100 HD PVR OK funguje, mám i flash Kingston a to je třída 100% !! / formátování/. R^

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra