Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Re: zápisy

Osobně si myslím, že 90 procent uživatelů má doma šrot, přestože má Skylink ready. Slavné irdeto karty jsou nefunkční napříč celým spektrem značkových přijímačů, i těch ready. Jak mi může nějakej chytrollín zde tvrdit, že mám šrot, když karta nenaběhne za celou noc po výpadku programů, přestože je denodeně v provozu a naopak po provedení refreše v tom samém přijímači naběhne během pár sekund.Kdo za to může? Programátor?

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

Tomik535

A teď mám dělat co? Smát se nebo mám plakat?
Mě je jedno, co si tady myslí průměrně myslící orangutani. Já jsem nikdy nezakrýval, že Skylink je moje 1, ani jsem nikoho nepřesvědčoval o opaku. Což jde ruku v ruce s tím, co mám napsané pod čarou.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Re: zápisy

diky za pokec zlepsili stem i naladu o 180 stupnov :laughing: :laughing: R^ :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

kašlete na joscera, každému "průměrně myslícímu orangutánovi" dávno došlo, že celý slavný systém SL "certifikace" je kočkopes bez jednoznačné odpovědnosti SL a výrobců/dovozců, kteří vzájemně v potřebném rozsahu nespolupracují... a proto to nemůže nikdy fungovat...
- jediným smysluplným řešením by byly vlastní boxy dodávané Skylinkem
- do té doby jediným vodítkem pro uživatele k výběru přijímače mohou být pouze reference a konkrétní doporučení, praxe dávno ukázala, že samotná značka "SL ready" má hodnotu NULA

lance
Registrace: 10/2008

lance

Ale ani já NEMÁM žádný Skylink ready přijímač. Ani doma, ani u svých klientů z řad známých a příbuzných.
Jen tam mimochodem, kde třeba obhajuji, že je správné, že Skylink certifikuje přístroje způsobem jak to zvolil? Případně, že ho za takové kroky chválím?
Já jen konstatuji fakta, nic víc, nic míň. I tohle musí být průměrně myslícímu orangutanovi jasné.

joscer

no. ja prave na skylinku ocenujem to ze clovek ma pravo na vlastne rozhodnutie ohladom prijimaca...bol to bonus pre mna rozhodujuci. ale toto sa meni a vsetko nasvedcuje ze sa zacne párovať. a potom zbohom skylink. co sa tyka certifikatov bol to pokus ako riesit tento problem. ma to svoje pre aj proti problemov je dost..uvidime aky to chyti koniec. az casovy odstup ukaze cio ta cesta bola spravna alebo jestvuje nejaka vizia a plan skylinku kam to chcu az doviest . dufam ze nie k diktature.

tulen

Osobně mně na tom vadí hlavně to, že Skylink se dost hrubě naváží do UNI čteček (piráti...atd) ale sami nejsou schopni nabídnout žádnou SPOLEHLIVĚ FUNKČNÍ alternativu, prostě NEJSOU!!! Zcela chápu, že není jednoduché z této šlamastiky nějak vybřednout, ale SL by se měl držet zpátky s pliváním okolo když mají sami máslo na hlavě. Vadí mi ta licoměrnost, díky levným Arivám a pod. "ALIšrotům" prodali spoustu svých karet (peníze jim nesmrděly) a na většině z nich přitom lítají zápisy jak z praku a nemají problémy se změnami parametrů atd., ale když na helpline někdo přizná že má Arivu tak se s ním nikdo nebaví s odkazem na certif.přístroje - přitom mnohdy tyto jsou mnohdy řádově problémovější... eto vsjo

lance
Registrace: 10/2008

lance

Pokud na Arivách a podobných "ALIšrotech" lítají zápisy jak z praku a ani nemají problémy se změnami parametrů, jaký důvod mohou mít jejich uživatelé volat na Skylink?
Proč se v případě problémů nezkusí tito uživatelé obrátit na prodejce či montážního technika? Těm také zřejmě peníze nesmrděly, když prodávali a montovali po stovkách kusů díky (z dnešního pohledu klamavé) reklamy "Navždy zdarma".
A otázka na závěr, vlastně dvě. Když někdo používá hacknutý soft na PC, používá ho legálně? Pokud někdo přijímá vysílání s nelicencovaným (sw přizpůsobeným) dekódérem, přijímá vysílání legálně?

joscer

joscer

ad.1 klamliva reklama to bola zo strany skylinku a nie predajcov. ti ponukali navzdy a zdarma to co skylink deklaroval ze bude navzdy a zdarma.

ad.2 ako pise lance iba kvoli lacnym unicitackovym pristrojom sa predalo tolko kariet skylinku takze toto co teraz tvrdia je tazke pokrytectvo z ich strany.

ad.3 viac problemov ako piratske dekodery maju tie certifikovane crepy ale nie su schopni a najma ochotni riesit ani tieto veci. ludi nabalachaju na kupu "certifikovaneho " dekodera a ked to clovek kupi a nejde to po zmene parametrov vysielania SL tak skylink da hlavu do piseku ako pstros. bravo Rv

tulen

joscer

" Pokud někdo přijímá
vysílání s nelicencovaným (sw
přizpůsobeným) dekódérem, přijímá
vysílání legálně?"
Ano-prijima legalne! Iba. keby sw nahrala firma. tak ta porusuje zakony. A mozno aj tvorca fw.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

Ale jdi ty.

joscer

tulen

A už jsme zase na kolotoči:
1. Já nikde nepsal, že to byla reklama prodejců, já jen psal, že díky tomu pěkně kasírovali zákazníky za prodej a montáže. Já jsem své klienty vždy krotil v euforii, že to budou mít pořád zadarmo (a teď mám klid).
2. Ale to není problém Skylinku, že si lidé nakoupili přístroje s UNI čtečkami. Já když jsem dříve známým či příbuzným zřizoval satelitní příjem, tak jsem vyžadoval, aby si koupili přístroj s oficiálním dekódérem CRW. No a přechod na ICE karty byl OK, nikdo z nich mi nevolá, nikdo za mnou nechodí, teda pokud to není někdo, kdo není schopen si sám naladit či přeladit programy.
3. S cerifikovanými přístroji se nesetkávám, mám ho jen u jednoho kamaráda. Ten mi jednou volal, že přijel po delší době z chalupy a že mu to nejde. Než jsme domluvili, tak povídá, že už to naskočilo. K nefunkčnosti těchto přístrojů po změně parametrů s novějším softem už se nebudu vyjadřovat, k tomu už není co dodat.

joscer

joscer

Pokial napises, aky zakon v cr a sr porusuje-tak mas pravdu. Ale taky zakon u nas nenajdes.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

A proč by to mělo být v zákoně?
Já to otočím. Je snad v zákoně, že provider MUSÍ umožnit příjem všem těm, co si zakoupili přístupovou kartu i když NEMAJÍ dekódér s oficiální licencí CRW nebo IRD? Proč by společnost takovýto příjem ze svého pohledu nemohla označit za nelegální?

joscer

pretoze mu predali pristupovu kartu a zisk skasirovali...preto prijimanie tych kanalov v ich rastri je legalne.

tulen

tulen

Ale u průvodní brožurky ke kartě je napsáno:
Upozornění: Skylink neručí za funkcionalitu karty v přijímačích bez licencovaného ...

joscer

Jo napsano toho bolo vela, aj zbytocnosti. Uz sa z nich stava obycajny prekupnik.Za signal mozu bulhari, za zapisy mozu vase crepy ale peniaze posielajte nam ! :)))
Aj u vas snezi?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

s tym absolutne suhlasim..
p.s. snezi...

tulen

liquere

Před chvílí dosněžilo, tak jsem se byl proběhnout za sněhovou frézou.
PS: myslíš, že Skylink si ponechá všechny peníze, které jim pošleme?

joscer

joscer

Snezi a konatelia v SUV testuju obrubniky a poulicne osvetlenie. Pripadne urobia kopu plechu na krizovatke.
Nie nemyslim si to, je to logicke. Co to s tym ale ma? Ich obchodny vztah nie je vecou koncoveho zakaznika.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ježíš vy jste toho ještě nenechali. Můžete si tady psát co chcete. Většinu lidi co znám tak Vaše problémy se skylinkem nemají. Říkat či závidět si můžete co chcete Ale skylink je jednička na sat. trhu u nás. Mají největší počet abonentů. To neporete. A těch pár nicku co tu trepe bl. Bosti aby se pobavili, nemůžete brát vázne.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

nerob hanbu svojmu nick-u

tulen

tulen

A ty neděláš hanbu svému nicku? Teda pokud se jedná o obratnosti při plavání?

joscer

očuj joscer

ty by si nam mal pomahat ako pracovnik sklylinku nie ich zbytocne obhajovat ale posuvat a vybavovat nase staznosti..lebo evidentne na to kaslu...ja tam mam jden mail uz pol roka bez odpovede a dalsie 2 asi tri tyzdne...telefonovat tam uz ani neskusam..skoda penazi a na FB sa uz tiez radsej ani neukazuju...aby nedostali po čuňi

tulen

tulen

Platí to, co mám napsané pod čarou.
Když dokážeš, že jsem pracovník Skylinku, tak máš u mě 100 tisíc Eur.

joscer

kde b y si ich vzal.... :laughing:

tulen
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra