![]() |
|
aka Vstupna úroveň signálu na DVB-T primačiAka by mala biť na primači DVB-T Vstupna úroveň dbm aby mi slaby kanal spracoval a nabehol?Viem že bol vychvalovani Evolve scorpio ktorí ma Vstupnu úroveň signálu: -78 ~ -5 dBm.Ma biť dbm čo najmenšia aby slaby signal spracoval?A kde sa da zistiť aku mal dbm špička DVB-T DI-BOX T22.Vopred dik za info. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: aka Vstupna úroveň signálu na DVB-T primač...Ideálně 50-70, cokoliv nad a pod obvykle způsobuje výpadky.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: aka Vstupna úroveň signálu na DVB-T primač...Ted jsi mu to dal.On ocividne nevi co to je za jednotky to sproste dBm a ty mu to napises v dbuV. Jsem zvedav jak to bude prevadet. :))) :))) :))) :))) Jinak souhlas, jde o optimalni hodnoty, vetsina prijimacu zvladne od 37 do 80 |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: aka Vstupna úroveň signálu na DVB-T primač...Obecně se doporučuje vstupní úroveň -63 až -33dBm. Ale pro korektní zpracování signálu jsou důležité i jiné parametry signálu, například odstup C/N. Který je různý podle použité modulace.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
aka Vstupna úroveň signálu na DVB-T primačiNo uvažujem o primači Comag sl 35 dvb-t za 37 euro že vraj dobrí citlivy tuner na slabši prijem Tuner Thomson ako ma Technisat.Je aj novšia verzia Comag SL65 mam kupiť skor ten stoji len 27 euro včom je rozdiel ide mi hlavne o citlivosť tunera novši model a menšia cena?Nechcem kupiť tu SL65 a nakoniec bude horši tuner-citlivosť od SL35.Možem ešťe kupiť aj popularní na slaby prijem novy Evolve DT-3010HD Scorpio PVR za 39.90 ale ktorí otporučaťe na dialkovy prijem?dik |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: aka Vstupna úroveň signálu na DVB-T primač...Nevím jak na Slovensku, ale v ČR to můžeš objednat přes net a do 14 dní vrátit. To je jediná možnost jak si otestovat víc STB a vybrat ten, který bude vyhovovat. Navíc u těch levných krámů platí, že "co kus, to originál". Osobně bych vzal TechniSat, jestli je ještě někde k mání.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
![]() |