![]() |
|
Premier League od nové sezony 13/14nějaké nové info o tom jestli to zůstane výhradně na digi tv?Nebo práva získá konečně někdo jiný?Pokud vím,tak se to mělo rozhodnout do konce roku. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 723 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
to LuboTSCME fakt nemá prachy a Digi se tohoto produktu podle mě nevzdá, staví všechno na tuhle kartu... ale pro mě za mě, budu na Rusáky nebo Poláky koukat furt :-))) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14Ešte je v hre aj CHELLO alias UPC s kanálmi Sport1 a Sport2, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to znova získajú Rumuni. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
to telecirkusChello k tomu má rozhodně blíže (Holandská Sport 1 PL má) než nějaká podělaná CME, ale myslím si, že to zůstane v Cigi |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradTiež si to myslím. CME má dosť veľké finančné suchoty a určite ich dosť vyšťavil aj kúpený olympijský hokejový turnaj v Soči. Snáď aspoň Rusi spravia také kvalitné HD kanály ako malo BBC cez toto leto. Potom celá Nova s Markízou a Fanda s Dajtom sa môžu schovať pod čiernu zem :))) |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14Musíme počkat, nic jiného nám ani nezbývá, posledně to bylo oznámeno 15. prosince. Doporučuji sledovat web sportspromedia. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
to telecirkustoho bych se nebál, Rusové budou Soči přenášet přes státní televizi, i NTV+, ale bude to na 36E, kterou já teda chytám, ale je otzkou, jak ostatní.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14mam moznost sledovat premier league na sky uk hd, sky de hd, c+futbol hd, sky italia hd ...a viete ktory program si vzdy na pozeranie vyberiem? digisport, pretoze kvalita je podla mna uplne v poriadku a ti co tu pisu, tak vidno ze to proste nemaju a len taraju |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14No já si vybírám stanici, která dává zápas mého klubu. A pokud by práva koupila skupina Novy, tak by snad i to jejich voyo konečně mělo nějaký význam. |
polulin
![]() |
|
to dalkoTo jako myslíš fakt vážně, že DigiTV má srovnatelnou kvalitu se SKY, nebo C+? Koukám, že další, komu likérka Drak vzala zrak :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14Ta mazanice na digi je hrůza. Právě se jich snažím zbavit. Ale nejhorší byl komentář pana Bahníka. Buď sem vypnul zvuk nebo sem koukal na net.To se nedalo poslouchat. No ale teď mám cyfru a to je o něčem jiném. Kolega dalko nás tady pěkně lakuje. :bigeyes: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
Až v lednu ...Mám info, že to bude rozhodnuto až v lednu. A Nova sport bych neodepisoval. Pro většinu lidí by to byla nej volba.1. dostupnost ve všech platformách 2. HD kanál 3. Maximum zápasů + možná i na Fanda ... Minule to chtěla až do konce května 2010 odkoupit, ale nakonec se nedomluvili na financích. Pak byl zahájen projekt Digi Sport ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 227 |
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14No, tak teoreticky se může klidně rozhodnout až na začátku srpna, kdy se rozjíždí nová sezóna. Nynější vlastník práv je propojen se skupinou vlastnící Digi, takže Nova group byla již od prosince 2009 mimo hru. Ty kecy, že se nedomluvili apod., byl jen takový zastírací manévr. |
polulin
![]() |
|
to polulinNavíc mí Digi opci, takže bych řečem o Nově nedával valný význam.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14No, tak vzhldem k situaci ohledně kanálů Discovery apod. u tohoto operátora bych nějaké opci valný význam rovněž nedával. |
polulin
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14Opcia je jedna vec a finančná situácia RCS/RDS vec druhá. Isté je že CME záujem o PL má. U nás pre stanice Nova Sport a Dajto. V ČR pravdepodobne okrem Nova Sport by boli nejaké zápasy na Fanda. O záujme Chellomedie som nijaké informácie nepočul ani nečítal, ale to neznamená že by záujem nemali. Bola by sranda keby tak všetkých prekvapil taký Eurosport. Alebo niekto úplne iný :-) |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
2dalkoNo já jsem byl v neděli koukat na derby MU:MC u šváry na digiTV, protože jsem si objednal pozdě novou kartu Cyfra+ a přišla mi až včera a můžu ti říci, že se na tu mazanici opravdu nedalo dívat.Včera už jsem koukal na C+sport HD na Fulham-Newcastle a to bylo o něčem jiném. Bohužel kvalita zápasu ani zdaleka nedosahovala na nedělního derby. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
NovaKdyby Nova neměla peníze, tak nekupuje OH v Soči ...Rumuni koupili práva na PL s tím, že je pro CZ/SK region někomu prodají. S projektem Digi Sport se nepočítalo. Proto se to dělalo narychlo k zahájení sezóny 2010/11 ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 227 |
![]() |
|
to ivo2001Tvé spekulace o Nově nejsou ničím podložené, ke druhé části Tvého příspěvku se nemá smysl vyjadřovat... s projektem DS se nepočítalo, proto je počet kanálů DS (ve třech zemích) rovnou šest.... jo, to má smysl... |
hotovyrad
![]() |
|
Dodatek....Notabene lední hokej ze Soči bude pro Novu jednoznačně komerční úspěch, avšak o PL takto nejsem přesvědčen... Naopak, v mých očích to jsou vyhozené peníze.... NS i bez PL funguje a nemyslím si, že by balík peněz zaplacen za PL byl vyvážen větším počtem inzerentů... tak proč...? |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14@hotovyrad: Ty sa tak tváriš akoby si v živote nepočul a nečítal o tom že CME má záujem o PL |
LuboTS
![]() |
|
RE: Premier League od nové sezony 13/14Je tu ešte jeden pravdepodobný scenár, práva nekúpi u nás priamo nijaká televízia, ale nejaká agentúra, ktorá bude práva predávať jednotlivým televíziam |
LuboTS
![]() |
|
to LuboTSJá netvrdím, že CME zájem nema, ale nekteri zde mluvi v tom duchu, jako by byla CME jedina a vse bylo jasné... Pritom se stejně koukaj na PL TV, Sky, etc.... je to smesne... |
hotovyrad
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |