![]() |
|
UK svazky 1N versus 2F - CB - horizontalhttps://www.parabola.cz/album/foto-173/S přihlédnutím k parametrům příjmu signálů DVB-S/QPSK-5/6 z 1N na 80cm, nyní chybí 7dB k alespoň náznaku detekce signálů z 2F. 7dB je hodně... :(( ![]() Popis fotografií: [1] současný stav signálů z UK svazků Astry 1N a 2F u ČB. Anténa Penta 80 Fracarro. Astra 1N vlevo, Astra 2F má uprostřed snímku 4 TP. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: UK svazky 1N versus 2F - CB - horizontal@saxon, lkfreak & spol.Chlapi neblbněte. To stejně není na koukání. je to příjem na hraně, teda spíš za hranou rozpadu obrazu. Dal jsem to sem spíš pro zajímavost. U A2D jsem si ani neškrtnul. |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
Astra 2E bude důležitý satelitAstra 2F - bez toho se minem ... (UK beam)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 227 |
![]() |
|
RE: UK svazky 1N versus 2F - CB - horizontalTakúto mám predstavu o vedení diskusných príspevkov na tomto fóre. Žiadne podceňovanie prispievajúcich, radosť čítať o vzájomnej výmene informácií. Takéto príspevky ma vždy vrátia späť po tom čo sa rozhodnem tu už viac nenazrieť z dôvodu posmešných vyjadrení,bezpredmetného odcudzovania tých menej znalých problematiky,trápnych poznámok na vrub technického vybavenia niektorých prispievateľov.Prajem veľa technických zážitkov :) |
jare
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |