Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ZÁKAZNICKÉ CENTRUM SKYLINK

Ahoj, máte prosím taky takovou zkušenost jako já, se ZÁKAZNICKÝM CENTREM SKYLINK? Telefonicky se dovoláte na spojovatelku (automat) a pak vás po vybrání příslušné problematiky nechají vyzvánět aniž by to někdo zvedl. V lepším případě vám pustí ODRHOVAČKU O POPLATCÍCH, KTEROU POUŠTĚJÍ VE SMYČCE STÁLE DOKOLA. Mám takto protelefonováno desítky minut BEZ DOVOLÁNÍ SE!!! Je jedno, jestli voláte dopoledne či odpoledne ...prostě ignorace. Když pošlete mail, nikdo se vám neozve. Nejmenovaná firma, prodávající produkty Skylinku mne dnes informovala, že takto nasr...ch zákazníků Skylinku jsou stovky a chodí si jim stěžovat.
Vážený pane Glisníku, takhle jste myslel, když jste zaprodal belgické firmě monopol????
V mém případě potřebuji jen aktualizovat heslo, při čemž funkce "zapomenuté heslo" v mém případě nefunguje.
Chci si objednat službu, kterou mi Skylink odmítá svou ignorací poskytnout.
Na závěr jen podotýkám, že svou stížnost v tomto duchu dnes zasílám na ČTÚ.
Přeji všem krásné prožitky s monopolu Skylink a jeho úžasného zákaznického centra.

Saard
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

HiFiOK

To je to. Tady mají pravdu jen ti, kterým bylo ublíženo. Jak je příspěvek někoho, kdo příkoří na zákaznickém servisu nepoznal, tak píše nesmysly.
Možná kdyby tady psali všichni, co neměli se zákaznickou linkou problémy, tak se ukáže, že tady píše pořád dokola 10 nebo 20 stejných nicků o tom, že tam problémy jsou.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

marco37

Prosím u ukázání na nějaký konkrétní můj příspěvek, kde se demagogicky zastávám Skylinku. Třeba jen nevím, že je to demagogické. Ale konkrétně. Ne abys napsal, že je jich většina nebo každý druhý nebo tak něco.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: ZÁKAZNICKÉ CENTRUM SKYLINK

A stale dokola ta ista pesnicka. :)))

Hasic11
Registrace: 11/2012

joscer, asi jsi přehlědl moji úvodní větu. Takže nepiš nesmysly (ani pod čarou). Píšu nejen za své zákazníky, ale i za ty co mě volají a jsou nepokojení. Tudiž nejenom moji zákazníci. A ti co si něco platí, tak velice často přecházejí k UPC.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Tady mají pravdu jen ti, kterým bylo ublíženo :laughing: :laughing: :laughing: , co dodat, snad jen že pod čarou jsi zase jenom ty... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Pec nam spadla, pec nam spadla ktoze nam ju postavi, stary Glisnik neni doma a joscer to nespavi. :)))

Hasic11
Registrace: 11/2012

Že vás to baví.Pořád dokola stejné plačky Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

joscer

jako kolovrátek už jsi unavný ;P

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zakaznicka linka Skylinku je katastrofa, horsi jak UPC freesat i DIGITV. Kdyz uz se dovolate, neni tam temer nikdy nikdo kompetentni adekvatne resit problem. Max. pindy o piratskych prijimacich.
Normlani zakaznik se obrati na sveho prodejce, pokud mozno v prijatelne pracovni dobe. Prodejce je schopny vetsinu problemu vyresit. Otazkou je, jak dlouho budou prodejci tohle ochotni delat.
Soucasny stav je slusne a mirne receno KATASTROFA. Bohuzel to vypada, ze M77 jen tezce rejzuje ale NIC pro zakazniky nedela.

J a
Registrace: 7/2005

Joscer ma ban bude tu chvílu pokoj

...lebo je tu zasrane po nom celé fórum... :bigeyes:

Milan C
Registrace: 4/2006

J a: Můžu mít dotaz (mimo téma) - jeden kolega řeší v STA problém s TT211 a regionálním vysíláním ČT1SM. Má tam celkem 4 programy ČT a neustále mu vypadávají všechny programy na pár vteřin, byť přetečením datového toku to není. Navíc vyzkoušený 5633 funguje ve stejné konfiguraci v pohodě. Jestli ten TT211 nějak neumí zpracovat virtuální pozici regionu? Firmware je tam samozřejmě poslední, ale problémy byly i se starším. Tak mě napadlo, jestli to nemáš nějak odzkoušené (předpokládám, že možná někde používáš totéž).

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Saard

Co tam mate pořád touhu volat vse se dá zaridit na netu. Je to snad eroticka linka. Podle ceny bych řek že jo. Za ty prachy tam volat je asi naka úchylka či co. Sem u sl 5 let a nepotřeboval sem tam volat ani jednou, všechno sem zřídil přes net. To musí byť naci masochysti co mají asi potřebu někam pořád volat. Když tam volas tak 5 krat do měsíce tak ten predplatne vyjde na 2 tisíce ne. Zajímalo by mne kvůli čemu tam volas. Napiš ať se poucime. Třeba tam začneme volat taky. Hezky telefonicky předvánoční večer přeji (kdyby ste za ty prachy koupili deckam dárky než je provolali)

satman1
Registrace: 9/2010

Ač mám ke Skylinku plno výhrad,ohledně zákaznické linky mám pozitivní zkušenost.V pátek 7.12.po desetiminutovém čekání se mi podařilo díky vstřícnosti obsluhy přeregistrovat starou kartu a následně provést výměnu karty.Po předchozím přečtení několika diskuzí tohoto typu jsem zústal v příjemném šoku.

teo
Registrace: 10/2006

@technik

Zdar,CT1 SM,CT2,CT24 a CT SPORT,no to by mohl byt zakopany pes.Jak budu mit chvilu cas,schvalne to zkusim.Jinak tyhle technicke laborace musi vyresit ANTECH/ALCAD ,doufam,ze zaplatili SERPO!:) Aby jeste nezjistili poruseni normy DVB:).

hdpe

Na reklamaci jsem ho poslal hned, ale to je koupené někde v UH a navíc je potřeba to řešit rychle. Nejlepší by byla výměna za 5633, třeba se s nimi domluví. Nebo že by to fakt bylo tím serpo? :)))

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

U společnosti která zabezpečuje službu pro mnoho zákazníků si rovněž žádá poskytovat solidní "call centrum".Ale to co Skylink předvádí je jedna velká ostuda.Dle mého názoru není k tomu už více co dodat.Pouze jediné to vystihne dokonale ;P

Old Master
Registrace: 1/2005

@technik

Zdar,ted jsi me dostal:),v teto souvislosti jsem to myslel tak,ze ve Spanelsku (ALCAD) sice protipravne,avsak ke studijnim ucelum,pouzivaji kartici SKYLINK a nemaji zaplacene SERPO.Totiz na nocni smene to dnes nemohli poresit a vydat resume :)))

hdpe

RE zákaznické centrum skylink

Myslím, že by bylo přínosné kdyby některý z přítomných zaměstnanců SL dal info - jakým způsobem byla navýšena kapacita call centra za doposud vybrané polatky . Například bylo tam 50 operátorů a díky servisnímu poplatku jich je už 90 ???

donpedro
Registrace: 1/2012

to viem uplne presne predtym tam boli dvaja ...teraz su tam dvaja ale jeden z nich tam ma psika :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra