Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD přijímač s PVR - jaký za rozumný peníz?

Můžete mi prosím někdo doporučit nějaký dobrý HD sat. přijímač do 3000,-, který by uměl i nahrávání, měl USB a HDMI? Nejsem žádný profík a ani s tím neplánuji žádná jiná kouzla a vychytávky. Děkuji předem.

mumijka
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@mumijka

mam :-(. Ted jsem ho po pul roce vratil, nevydrzel jsem to. Je tam par vice ci mene zavaznych chyb, asi nic s cim by se nedalo zit nebo obejit, ale zoufala je podpora, panbuhvi jestli vubec vydaji opravny fw, podpora opravdu nulova - distributor odkaze na vyrobce, vyrobce odkaze na distributora........... pokud alespon par veci opravi tak bych do nej sel, jinak ne

Jantars
Registrace: 2/2008

RE: HD přijímač s PVR - jaký za rozumný peníz?

Ten Technisat SIR je výborný, ale má několik much (spíš masařek), že jsem raději vytáhl ze skříně původního Mascoma 2600HD a jedu na něm k mé plné spokojenosti. Pokud bude někdy na SIRa opravný firmware, tak se rád vrátím, ale se současným FW je to o ničem (z těch nejvážnějších much: pravidelný kolaps EPG při změně FastScanu při uživatelském nastavení, tu a tam se objeví "tma" při přepnutí HD na SD a pomůže pouze restart).
:fuming:

roman63
Registrace: 1/2012

tyhle paralelni diskuse na tvfraku a tady miluju :-). Romane já musím říct že ten výpadek SD obrazu (ne zvuku) jsem potkal jen párkrát a v začátcích. Pro mě byly nejhorší všelijaké možné a nemožné zátuhy (ve formně klasického zátuhu, znefunkčnění některých tlačítek příp. celého dálkáče apod) a dále výpadky obrazu na hdmi (spojeno pres onkyo receiver s panasonicem).

Jantars
Registrace: 2/2008

Včera jsem testoval Ferguson Ariva 250 combo (Alza momentálně za 2,2tis) a nadočekávání. Rychlá krabička s nahravaním, podporou velkych ext. disku a FullHD.

Da se smele pouzit i jako prhravac multimedii z externiho disku.

graver
Registrace: 12/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra