Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ SOLO 2

Narazil jsem na asi první test tohoto očekávaného přístroje, věřím že si někteří rádi počtou ;-)

http://www.vuplus-community.net/board/threads/review-vu-solo2-by-black-hole.9982/

Nick1612
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ SOLO 2

Zdravím. Díky za to. Mám ho dostat ve středu. Těším se. Mám jen obavy, že ani u této dobré značky nebude dokonalý český manuál. Jak je v česku špatným zvykem. Takže s největší pravděpodobností spoustu funkcí ani nevyužiju. Jarda

tatin
Registrace: 8/2007

Taky uvažuji, že si ho pořídím ... Vypadá nadějně!

Nick1612

Hlavně pak napište jakou má kvalitu obrazu díky.

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71

Vyzera, ze po Vianociach bude vela tem na VU+.... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No tak z recenze jsme se dozvedeli v podstate jen to, ze to je "rychlejsi" a ma to blbustky jako Youtube a plugin pro predpoved pocasi. Autor se rozplyva nad rychlosti bootovani 41 sekund. No nevim, ale to se mi zda porad dost dlouha doba a ne zadny vyrazny zlepseni oproti minule generaci boxu jako napr. i Dreambox 500 HD, se kterym mohu srovnavat. Tak nevim, o kolik je ten hardware v praxi opravdu vykonejsi.
V recenzi chybi popis toho nejdulezitejsiho jako treba testy stability pokud jde o ruzne image, skiny, emu, nahravani na sitovy NAS, nahravani vice programu a prehravani videa ve stejy cas, podpora multimedialnich formatu a tak dale, proste operace, pri kterych se obcas i tem nejlepsim objevi zelna obrazovka smrti. A pak co treba hlucnost ventilatoru a zahrivani procesoru? No proste zustava spousta otazek. Toto je jen seznam, ktery me napadl behem dvou minut.
Take by se hodily testy rychlosti prenosu dat mezi dvema SSD disky pres sit, aby se ukazalo zda hardware opravdu zvladne gigabitovy prenos.
No tak si to proste budu muset vyzkouset sam. Hned si jdu jeden objednat :)

drhans
Registrace: 12/2009

Reane nikdy nebude rychlost taka aka je deklarovana, ale inak aj dnesne starsie vu+ su dobre stroje. Takze by to bol krok spät keby nove boli horsie.Ale uz ja na to bol priklad v historii....
Nebal by som sa to risknut R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No mohli se tam vice rozvykladat, to je pravda ... Třeba se přidají další,až bude více majitelů. Nejvíce mi chybí info o kvalitě obrazu, jak je na tom SD, jaké je srovnání třeba s XTRENDY atd...
Zbytek asi bude OK stejně jako u jiných VU+.

Nick1612

buduci tyzden mam na skusku... ;)

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

tak nedočkavci

testujte,ať má výrobce zpětnou vazbu a může dělat opravy a záplaty

pierrepetr