![]() |
|
Slovak sport tv - Skylink reklamaNa hlavní stránce nemělo by ve článku vpravo být spíše logo Slovak sport TV než velke logo Skylinku?Zdá se mi, že si snaží Skylink přivlastnit něco na úkor druhých? Když některá stanice padne Skylink napíše " jsme jen majitelé licence převzatých tv" Ale tady se honosí jakoby to byl skylink. Chápu že se skylink snaží napráskat do hlavy každý den správou a logem, ale není toho přespříliš? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaNech pozerám, jak pozerám, žiadne logo skylinku tam nevidím!!!VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaBeriem späť. Ja som pozeral na hlavnej stránke Slovak sport tv. Že myslíš hlavnú stránku Parabola.cz mi nenapadlo.VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaMůžete mi někdo jiný než Juzek vysvětlit co si vlastně Skylink tím logem chce přivlastnit? Díky. Bojím se, že od něho bych to opět nepochopil.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Slovak sport tvPS:Mohlo tam byť logo Slovak sport tv :8) |
Jurgen
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaJurgen presne tak! To vsak Skylinkysta Tomik535 nechce videt.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
južekale keby tam bol freesat tak jeto v poriadku že Rv🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JupiVubec ne! Bud nestrany mistre. Ale ta masaz skylinku je uz trosku moc.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaAle stále mi nikdo neodpověděl co si vlastně na úkor druhých Skylink přivlastňuje.Možná to zkusím upřesnit ještě pro orangutány, o co přišel někdo tím, že místo loga stanice tam je logo Skylinku. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaže by SSTV prišiel o reklamu, ktora takto bola urobena SL?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 538 |
![]() |
|
No a co?Já jsem se sice na Slovak Sport nekoukal - a ani to nemám v plánu - ale že je na obrazovce logo providera je zcela normální, například Trikolor a NTV+ (i kdysi Platforma) jej v obrazu - pokud se jedná o programy, které na 36E mají oba provideři - mají.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradskus si este raz a poriadne precitat diskusiu :)))UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaJakou reklamu? Vždyť je to článek redakce, ne žádný placený reklamní banner. Kdyby se redakce rozhodla, že k němu přidá foto mickeymause, tak tam bude. Protože je to ale článek o platformě Skylink, je tam i příslušný obrázek. Až bude příště článek o platformě Freesat, bude tam opět příslušný obrázek, např. jeho logo. Potřebuje to někdo dovysvětlit?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamatomiku, vies, reklama nemusi byt vzdy iba platena...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaTakže první kdo to nepochopil co znamená příslušný je na světě..Takže teď když další článek o platformě Skylink, který informuje jak něco pohnojili, tak (protože mu tak nadržuji) k němu přidám fotku panny Marie, abych mu to neudělal ještě horší? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaDle meho mělo tam vpravo byt logo Slovak sport TV a ne logo Skylink. Marketinkova masaz skylink tu jede na plny obratky.Tomik535 Konecne jsi to spravne popsal, at je videt kdo tu masiruje skylink reklamou. Vetsina to chape jen ty mas svoji pisnicku a jeste bez hanby v moderatorske funkci si dovolis oznacit kohokoliv za orangutany. Kde je soudnost? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: Slovak sport tv - Skylink reklamaPíšu jen co si myslím, protože mě nikdo neplatí za to abych psal co si myslí on. Tento princip je velice jednoduchý, bohužel tohle ty už ve své zaslepenosti nejsi schopen pochopit. Pak si logicky připadám jako v pavilónu opic.Věřím, že naprosté většině se např. popisovaný způsob výběru obrázku ke článkům zdá zcela logický, akorát to samozřejmě nemají potřebu popisovat, protože v tom prostě žádný problém není. Jen ty uplakánku něco nemůžeš přežít (neboj paměť mám dobrou), tak budeš dookola hledat problémy kde nejsou. Podobné téma od tebe příště a jdeš na věčný odpočinek, dál se už s tebou párat nehodlám. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |