![]() |
|
Cryptoworks 0D03Ahoj všichni satelitní fandové,dnes jsem se dozvěděl na jednom nejmenovaném fóru,že 0D03 je opět v EMU.........na vlastním hardware odzkoušeno a funguje R^ |
plachta
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 247 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Ide to aj na starých ferdoch. |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Skylinku tento den ze srdce přeji, "zveřejnění jmen klientů,zveřejnění klíčů"......Lucemburská M77 Group - ta která ma našem trhu monopol/90% Skylink+cslink,4%UPC,3 % Digi), si dělá co chce... a pohrdá slušnými zákazníky! |
laserjest
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03EMU CRW 0D03 pro Skylink (v "překvapivé" souvislosti s útlumem starých karet) se asi dalo čekat. Já jsem spíš zvědavý, kdy se na veřejnost dostane ten větší špek. Počítám, že tak týden před definitivním přepnutím všech karet ICE na čisté Irdeto... :-p |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Tyjo Louskáčku, tohle vědět dřív, tak na tebe v jiném vlákně ani nereaguji.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Mě to mělo dojít dříve, když jste si tak nápadně porozuměli s Kubou :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Cryptoworks 0D03http://w.w.w.sendspace.com/file/x3qkr3 |
gorbi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
Louskaceka na to jak říkáš definitivní přepnutí ICE na čisté irdeto si jako přišel jak?? To sis jako vyvěštil ze svojich koulí? :lookaround: :laughing: :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03taky koukám že je louskáček dost mimoDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03No bohužel jsem na to přišel až dnes :crying:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
při studiu potvrzuji,že po dopsání všech "nutností", jede celá publikovaná nabídka nádherně i v na vPlug-u R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
TomikuNo jo, jo, zas ten prokletý CAM modul, musím na to téma mrknout,co je tam nového,jsem tam teď chvíli nebyl. A úplně přesně nechápu,co přesně má znamenat tvá narážka na Kubu,zas tak důkladně Parabolu nesleduju. Ale to neva, nemusíš se zdržovat vysvětlováním.A teď k tématu: Jestli myslíš, že píšu o některé z těch klasických chyb těchto karet, tak jseš vedle. Nepíšu totiž o žádné chybě karty, jen o něčem, čemu existence těchto karet dopomáhá. Podrobnosti někdy v budoucnu viz. "Vyjádření Skylinku k zásadní bezpečnostní chybě systému podmíněného přístupu a následnému urychlenému přepnutí ICE na IRD v důsledku protiopatření". Konec. Stejně vím houby o tom, jak přesně to ti kluci dělají, tak o tom nemůžu kecat. A mimo to tu mám tunu práce a ještě jsem na to nešáh, takže abych radši začal s něčím rozumnějším... :) |
Louskacek
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03ono někde snad bylo nějaké Vyjádření Skylinku k zásadní bezpečnostní chybě systému podmíněného přístupu a následnému urychlenému přepnutí ICE na IRD v důsledku protiopatření???? :lookaround: :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Teprve bude... :-) |
Louskacek
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03bolo to tusim avizovaneale ked uz vsetci poplatili :D, no aspon maju reklamu |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Pred rokom sme sa rehotali, ze ku koncu r. 2012 "niekto" zverejni kluce na Skylink CW. A skoro na mimutu presne sme sa dockali. :))) :))) :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 634 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Hackeři prolomili, hackeři napadli, za vše co dělá Skylink na úkor zákazníků mají na svědomí hackeři. Perfektní !! Tak to může Skylink tvrdit koňovi co kouří faju.Co by z toho hackeři měli, dát si tu práci s vyvěšením cedulky na pár minut na stránku Skylinku? Z jakého důvodu by hackeři prolamovali KW pár dní před ukončením? Ne ne, je to jinak. Je potřeba vše špatné svalit na hackery a aby se to dostalo mezi veřejnost, tak to třeba vyvěsit i na internetu. Kdyby tomu tak nebylo, určitě by se tím Skylink nechlubil. Je to jenom jeden z dalších podlých činů Skylinku jak obhájit zlodějinu a korupční jednání. Sám nemám rád když tu někdo pomlouvá jakoukoliv firmu, pokud nepředloží jediný důkaz, ale u Skylinku je to příliš průhledné a velmi obdobné jednání jednoho horlivého pisatele tu na parabole. Bylo by dobré vědět kdo tu píše: Freesat (konkurent) okradl, digi se .... atd. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
Redakcia nech zmeni nazovSkylink jde v EMU. Skylink zveřejnil klíče.Ubohe zo strany Skylinku. |
sulik
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
Cryptoworks 0D03Glisník jde v EMU už nejmíň měsíc. Do konce listopadu šly v EMU i placené programy v CW... :bigeyes: Skylink, to je propadák roku 2012!!! |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
Canu propadák rokus naprostou většinou hlasů získává za rok 2012 společnost M77 Group provozující Skylink. :scared: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Aspoň budete mít montéři práci néé.Točit zpět na 23.5 :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03ale kolko zrazu vylezlo antiskylinkárov :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03takze vecer nahodime keys a serpo dovi :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
@sulikSkylink to nebyl,to se pleteš |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03este keby v emu islo aj ich kontaktne centrum..lebo jaksi nic nula bodov..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
člověkPresne tak! Skylink vi co dela.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
![]() |