![]() |
|
Cryptoworks 0D03Ahoj všichni satelitní fandové,dnes jsem se dozvěděl na jednom nejmenovaném fóru,že 0D03 je opět v EMU.........na vlastním hardware odzkoušeno a funguje R^ |
plachta
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 247 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03zaujimave, ze m77 group sa vyjadruje k blbinam o utokoch na web .. protiopatrenia a nevim co, no zverejnenie op key, co im urcite sposobuje niekolkonasobne vyssie straty akoby sa ich ani netykalo :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Ztráty na čem? :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03jamess96chla(nevhodné slovo) okolo penta kariet odkupili v tom case len ciastocne nalomeny system od d...y-ho. Karty v pohode zvladali nano DB a DF, no nano 85 nie. To, ze systemu moc nerozumeli bolo jasne uz aj z toho, ze op keys na niektore packety im pri zmenach posielali samotni uzivatelia, ktori ich vydolovali z orig kariet. Vid zmeny keys upc, alebo rozbehanie slovaklinku, ktore sa v tom case preberalo na niektorych forach U opos kariet to uz bolo predane vratane nano 85, no a ked zacal obchod stagnovat, op keys aj algo sa pustili free v emu evocamd :) V ziadnom pripade ale neslo o autoupdate, kedze C841 v tom case zdaleka neboli doriesene Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03tomik535no osobne by som si novu kartu skylink urcite nekupoval, ked mi to bezi free, nehovoriac o aktualnej nepotrebnosti platit na viac ako 1000 000 kartach serpo atd Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03A ještě jsem tedy zapomněl na ty, co plánují nákup nové karty, současně o tom vědí, mají stb s emu anebo trefí na takového stup.ida, který jim tuto sqělou možnost příjmu nabídne.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03no mne to je nanic ked tam nejde leo tv a niesu tam socialne pracovnicky |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03tomik535jj co sa tyka skylinku, pozeram len zaklad, zvysok pay ponuky mam z upc, kedze pay ponuka zo skylink ice casom pre mna nebude pouzitelna kvoli uz avizovanemu zapnutiu surflocku Co sa tyka serpo, v mojom okoli je pomer neplaticov k platicom serpo cca 10 ku 1 a to medzi platicov ratam aj tych bezne cumiacich len zaklad, co kartu menili a fasovali tak par mesiacov "prazdnin" Vybavenie k emu je od dob digi skoro samozrejmost a ma ho cca 90% boxov v mojom okoli, (podotykam nie mojim pricinenim) pripustam ale ze inde to moze byt o cca 2 - 3% inac :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03@Josef, chceš mi namluvit, že v tvém okolí je na jednoho člověka s ice/irdeto kartou mladší dvou let 10lidí se starou kartou, kteří nevyměnili ani nezaplatili serpo?Tomu snad nevěříš ani ty sám. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03je to tak :) prestalo to slapat a kedze ta spominana vacsina odmietla platit serpo, cumeli bud na dvb-t, brali freesat, alebo si dali kartu niekomu moscnutSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03@Josef, dobře, ale ti co přešli na dvbt nebo freesat už nejsou zákazníky Skylinku. Takže už mu nemohou nic ubrat. (jedno zda odešli jinam nebo teď čumí v emu, matematicky už je nemůžeš počítat do ztrát kvůli tomuto současnému prolomení).Mimochodem u mě je to přesně naopak. Kvůli serpu odejde max. 1 z 11ti. Dvbt bídné, z freesatem z louže pod okap. Tak kam bys chodil :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ferko1237tak u tebe nic překvapujícího :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
a u Tebetaky! :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03@Josef, já nevím, asi jsme fakt každý z jiného kraje. Na nějaké HD z dvbt mohu zapomenout, zrovna koukám na zprávy na ČtHD, pak je tu Čt4, Nova, semtam něco na Markíze + ta pseudo prima, v základu retro + ty další nesmysly co v dvbt nejsou, mě se toho zdá za to jedno necelé pivo na měsíc fakt dost. :((Za chvíli jdu na 4 Plzňe (u nás za 31,-) Proč mám řešit nějaké antény, nesmyslný obraz a serpo? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tak to budevečer plný překvapení!!! |
tonek
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Neboj :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535tonek ti chtěl asi naznačit,když jsi se sám práskl,že jdeš na 4 kousky.Tak ti tu na parabole po tvém návratu nachystá pár překvapení. :)))Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03S tím nemůže počítat, je nás víc a máme oči i vzadu ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03nieco ako hodit korist nazratemu levovinapriek tomu ze na 1karte vypli komercne, mam dvb-t, jedine kvoli dajto, fanda ale aj to ako 3.tv :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
PakošiMali tie keys zavesiť na web v septembri aspoň by kre-ténom z lusemburska neplatili stupidné "servisné" výpalne :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03No a co na Irdeto Skylink, už jsou keys? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Tomik535Nikto ta ale predsa riesit dvb-t nenuti. Vyhovuje ti hd od skylinku, to jedno pivo hore dole pre teba tiez nie je problem a je to tak ok :) Nezamestany, prip dochodca, ktory sotva vyzije z tej almuzny, ktoru mu mesacne podhodia to ale zas vidi inac, nejake hd na svojom viac ako 10r starom crt tv riesit nepotrebuje. Je rad, ze vidi spravy na markize, panelak na tv joj a fakt si radsej dopraje to jedno pivo ako platit serpo pre spolocnost, od ktorej si dost draho kupoval kartu s mylnou predstavou o nulovych poplatkoch :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Sú, ale nie sú public ;)Dokonca ide aj Sky Italia. Lenže našťastie nikto nie je taký kre-tén aby to zavesil na net. :) |
Ingemar13
![]() |
|
RE: Cryptoworks 0D03Ja teda z mojho okolia nepoznam nikoho, kto by zrusil Skylink. A to smiesne euro najdu aj dochodcovia zo starymi crt....Nevidim zmysel tejto debaty a nejakom emu zakladneho balika.... keby to bola cela ponuka, tak je to zaujimave :))) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
už to začíná ?Inge maš recht na všechno jsou "keys"ale jen na něco jsou public ! |
tonek
![]() |
|
Zlodeji by mali sedieť v base!Re: HornetF18Nejde o 1,2 eura, ale o princíp! Lenže slovo princíp sa u zlodejských nadnárodných buržujov od r. 1990 nenosí! ;P |
Ingemar13
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
![]() |