, sekce: Skylink |
|
Cryptoworks 0D03Ahoj všichni satelitní fandové,dnes jsem se dozvěděl na jednom nejmenovaném fóru,že 0D03 je opět v EMU.........na vlastním hardware odzkoušeno a funguje R^ |
plachta
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 247 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
|
|
RE: Cryptoworks 0D03Ingemar13,tiez ma serie ten pristup a nepaci sa mi to....ale nic s tym neurobis. Bud chces pozerat za 1,2€ alebo sa hras na princip a mas tmu...respektive chudobnejsiu verziu v DVB-T, u nas velmi chudobna, ale prejdes k inym providerom. Vsade okrem Skylinku je viazanost a vyssie poplatky, kazdy si moze vybrat. Ja sice tiez nadavam, ale platim si HD balik - preto som kupoval cely satelitny komplet, takze mi je to v podstate šuma-fuk a zostavam u SL. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
|
|
@Ingemar13"Sú, ale nie sú public ;)"Tomu sam ale neveris, ze ne... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
|
|
RE: Cryptoworks 0D03@Josef, úplně chápu o čem mluvíš a chraň bůh, abych se jim vysmíval. Bohužel ani v tomto případě si nemyslím, že by to byl "sociální" problém, jako spíše problém priorit a finační gramotnosti. Marně hledám měsíční platbu, která by byla vyšší než za ty programy. Nájem - 10x víc, energie - 10x víc, jídlo - 10x víc, auto(palivo, pojištění, díly) - 10x víc, holič, zubař, doktory, oblečení - zprůměrováno třeba zase 5 - 10x víc. Stále hledám podobnou platbu. Obědy jednoho dítěte ve škole - cca 450/měs a konečně jsem to našel! Za autobus do školy pro syna platím jen 160,- měsíčně.Matematicky průměrný plat v ČR (na který samozřejmě 2/3 lidí nedosahuje, odpovídá cca 70ti balíkům multi měsíčně. I kdybych 20 ubral, stále zbývá 50(necelých 15 čistého). Je toto problém? Nebo dokonce nějaké serpo? Každý měsíc se 100 mega prosází jen v sazce. Dále to nebudu komentovat. Dobrou noc. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Cryptoworks 0D03Public emu prichadza v case ked to uz nie je aktualne.Divaci maju davno po vymene karty (do 15.9. 2roky odklad), zaplateny minimalne rocny servisny poplatok na starych kartach, alebo vyrieseny inym sposobom prijem programov po podvodnom spoplatneni gratis (dvbt, zmena poskytovatela, share,kabel,atd). Taktiez uz nie je mozny prijem premiovych programov (u 0D0F je este nieco pripojene). Taktiez je to nacasovane uz 10 dni po odpojeni STV a CT na starych kartach na ktorych bola odpajacim vypalnickym sposobom obmedzovana ponuka koli zaplateniu serpa alebo zakupeniu karty vymena. Za tymto cinom by som videl zaujen bud poskytovatela alebo dodavatela kodovacieho sytemu, co od 1.1. bude v podstate poskytovatel. Uzitok z emulacie tychto dvoch verejnopravnych statnych televizii a odpadkoveho kosa plneho reklamnej komercie privita sviatocne niekolko stoviek majitelov emu prijmacov (ak sa im to podari nahodit) a pri studijnych uceloch okolo tisicovky objavitelov ameriky. Skylink/M7/M77/JandT zase skvele nacasovanie. R^ |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
To:tophunterTak tak až se divím tolika nažhaveným příspěvkům jakoby jelo vše i kromě základu a já nevím jak dlouho což opak je pravdou tak nechápu tu přílišnou euforii ,podle mě to dal skylink snad úmyslně s posměchem pro ty co se to pokoušeli prolomit už léta co CW suverénně odolával protože jim už o nic nejde,můj názor. RvDM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
|
|
to DVBLépe bych to neřekl... Prostě pár honibrkům, kterým stačí ke štěstí tak málo..... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
|
|
and 008"Tomu sam ale neveris, ze ne..."Otázka viery patrí do oblasti teológie. Sky Italia ide vrátane NOD programov napr. Primafila. ;) Ohľadom Sky Linku sa nebudem bližšie vyjadrovať, nech si Glisníkovci aj naďalej myslia, aké to majú super bezpečne. :laughing: ;P |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
|
|
To DVB"...podle mě to dal skylink snad úmyslně s posměchem pro ty co se to pokoušeli prolomit už léta co CW suverénně odolával protože jim už o nic nejde,můj názor." DVBJa to vidím opačne. Dali to sat. fandovia, ktorí hack aspoň 2-3 roky využívali vo vlastných kartách, ktoré zdieľali. :razz: Urobili to na truc Glisníkovi, aby nu ukázali, že ho s firmou v ktorej šéfuje držia roky pevne za "gule".:bigeyes: ;P Nech sa vyjadrí riaditeľ Glisník, ktorý tento net plátok číta, či dal príkaz zavesiť na net keys na caid 0d03? :(( |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
|
|
Ingemar13Že by to ti "hacekři" dokázali držet tak dlouho pod pokličkou? Tomu přeci sám nevěříš. A jestli ANO, tak kolik jich asi drželo toho Glisníka za ty "gule" aby mu to jaksi mohlo teď vadit?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Cryptoworks 0D03este raz aj pre tych, ktorym treba fakty xy krat opakovat.OP keys 0D03 su zname viac ako 2 roky a no public to tak dlho ostalo len preto, ze z toho vsetci znali mali osoh v podobe mosc kariet a dalsich pridavnych hodnot v podobe ziadnych zbytocnych zmien keys Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
skvělý marketing-ový tahnechat stádo přetočit, ponechat , nainstalovat talíře na 23,5!!!:)) a pak šup hup šlus a kupujte karty ! nebudou !!! haha :)) kdo umí ten UMÍ :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|